Slike vaših nohtov
Glirani so lepi, sam je ful odvisno kje ti jih delajo.
+ na netu sm brala, da ti lahko tud fajn sfu*a nohte tud do te meje, da se ti kr cepijo po čez in čez.

...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam
Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
Josephina napisal/-a:Lady_T gelirini so lepi ja, sam po geliranju pa niso vec tok lepi. Preverjeno.
ja uničene maš če si jih kr potrgaš dol ko so že mal narahljani in jih nočeš več met.
lepše ti jih odstrani tisti ki jih je delal.
pa lahko jih maš ful dolgo,če hodiš na obnavljanja.pač potrpiš potem malenkost slabši noht,si ga mal namažeš z raznimi olji.kkšne vitaminčke poješ
mislm da so kr uporabni za punce k majo res ogabne svoje nohte.
- PorceLain.
- Sramežljivka
sarci* si si to sama narisala ali si šla k komu drugemu?
Ker nevem kako nekateri tako lepi rišejo na svoje nohte, meni se roka čisto preveč trese pa tudi če se mi ne je vse krivo
Ker nevem kako nekateri tako lepi rišejo na svoje nohte, meni se roka čisto preveč trese pa tudi če se mi ne je vse krivo

Have you ever wondered which hurts the most: saying something and wishing you had not, or saying nothing, and wishing you had? ...
odvisno je tudi od poslikave nohtov..lahko je narisana z lakom in jo odstranis sama z odstranjevalcem lahko je narejena z lakom in potem fiksirana z gelom ki zdrzi do naslednje korekture,lahko je pa narejana tudi z barvnimi geli...cene so pa od salona do salona drugacne se pa gibljejo od 50centov do 1evra za noht