Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

~NIA~ napisal/-a:
*hox* napisal/-a:Pri nas se 2 pripravljata, en pa odgovarja. :)

seprav mate na voljo 30 minut za enga da se prpavla?

20 min

Pri nas nismo naročeni ob določeni uri, vsi pridemo ob 8ih, potem pa hodimo notr kokr se sami zmenimo. Če se sami ne bomo zmenil, gremo po abecedi. Kr neki. :roll: Js upam da bom povsod čimprej, vsaj pri slovenščini, ker so baje lansko leto zadnji čakali 8 ur.
*nikita*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a *nikita* »

aja? pri nas smo razdeljeni v manjše skupince in ob vsaki skupini je ura, kdaj moramo bit tam ... recimo prva skupina ob 8-ih, druga ob 10-ih ... in tako kot smo napisani po vrsti, tako nas kličejo notr. če vidš da si na primer na koncu prve skupine, pol veš, da ne boš takoj ob osmih ampak recimo enkrat okrog pol desetih. je pa itak priporočljivo da si tam ob tisti uri, ki je napisana ... ker lahko kdo prej konča alpa koga ni, itd. samo glede na naš razpored več kot uro in pol res ne bi smeli čakat.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Pri nas se pa zgovarjajo na to, da eni rabijo več časa, eni pa manj. :roll:
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Za 30. vprašanje vam lahko jaz povem, da je ziher tapravo (če seveda niso kej spremenili), ker sem to jaz imela na maturi - Veliki briljantni valček, renesansa, novela.
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

no dixy so pa še dodana vprašanja če nis opazla :roll: sploh pa js nism iz te šole k je blo objavljeno, ker je men sošolka poslala ta vprašanja, ne vem zakva tak delate s tega, hotla sm sam pomagat, zdj pa vrjemte da so prava alpa ne. moji sošolci so to potrdil
majchi_na
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a majchi_na »

škodit sigurno ne more če se kdo uči potem seznamu, je pa priporočljivo prebrat še kaj drugega. na dijaski.net je ena rekla da je imela iliado ali odisejo, ki pa je ni tu na seznamu.
tmalaa
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a tmalaa »

majchi_na napisal/-a:škodit sigurno ne more če se kdo uči potem seznamu, je pa priporočljivo prebrat še kaj drugega. na dijaski.net je ena rekla da je imela iliado ali odisejo, ki pa je ni tu na seznamu.

Jah itak si moraš tud ostalo prebrat.. Ena moja sošolke je mela tud Iliado/Odisejo..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
Uporabniški avatar
princeskaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a princeskaa »

karja... hvala za kombinacijo vprašanj :wink: js sm mal spraševala okoli,tudi lanske maturante... pa so mi vsi rekli,da je to to :P
tko da... js se bom naučila to, drugo pa bom na hitrco preletela in prebrala :)
classy
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a classy »

A so na listkih tud podvprašanja? Npr. pr angli...a dobiš samo temo shopping, al maš tud povprašanja, kje kdaj, zakaj, kako, ...? Pa pr amti? A je samo tko kokr v knjigi z vprašanji, al še kej, da se ti pomaga spomnt, kaj morš sploh povedat?
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Sej najbrž bo moje vprašanje ful neumno k je odvisno od profesorja kam te da, samo vseeno bom prašala - ko se pač rpipravljaš tistih 15 min, se pripravljaš nekje kjer te vidi komisija kaj delaš al te lahko dajo v zadnjo klop kjer si v miru vse prebereš?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Pri nas je bilo tako, da so bile na eni strani mize za spraševanje, na drugi pa si se pripravljal. ampak na matematiki je ena profesorica iz komisije vmes kar prišla do mene, pa mi ponudila bonbone in me vprašala, če mi gre. :)
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

pr nas pa baje da se usedeš v zadnjo vrsto, sam se prpravš in pol prideš tja k si na vrsti in odgovarjaš.gre pa tko d so določl usakmu uro, greš notr se prpravlaš 15 al 20minut in pol u 20minutah use razložiš, pol je pa nasledn.in je rekla prfoxa d ponavad usi u 20 min povejo ;) pa baje d pride kšna prfoxa zravn in tut kj pomaga.tko kakšne besede d dobiš prave asociacije na to.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

ooojoj, zaklente temo do konca junija no :/
Uporabniški avatar
LoveLy*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: purple claud

Neprebrana objava Napisal/-a LoveLy* »

daaaaaaaaaaaaaaaaa....hehe....joj me že vse nervira,komaj čakam da je konec tega tedna...in konec mature :D
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Pozna kdo slučajno stran kjer bi bla dokaj podrobna obnova knjige Look back in anger? Lih tolko da vem kdaj se je kej dogajalo..
Kko pa zgledajo vprašanja v zvezi s knjigami?
Zaklenjeno