Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Maped100
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Maped100 »

zakaj se obremenjuješ če je bivši?
Uporabniški avatar
Trouble
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Trouble »

ne vem.. bil je del mojga lajfa. z njemu sm velik dobrga in grdga prežvela.. full mi je pomenu.. zdej ga pa vidm ene 3x na leto (v mestu, ne skupaj na pjači) in po obnašanju sodeč in kar izvem čist po pomoti je full zabredu. valda da mi ne more bit useen. Ampak vem, da se je sam odloču, da greva narazn. Js sm se tud hotla pogovort ko sva nehala (na full čuden način) pa ni hotu.. jebiga.. Tko da je use na njem..
Uporabniški avatar
*Lara*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Lara* »

Jz mislm da če zveza res pride do dna...in da ni več za zdržat z nekom...potem ni nek hud problem prebolet. Jz sm svojga res mela zlo rada...ampak kar je zganjal zard ljubosumja je pa-...čist katastrofa. IN vztrajala sm tolk časa...da sm na koncu sam še dvognla roke in šla. Nabralo se je že toliko nepriojetnih dogodkov zaradi njega...začenjala se je že agresija itd...No ...zdj sva mesec dni narazen...in...ne morem niti jokat za njim, ker vem da to ni blo to. Pa je bil moj 1. resn fant in prva resna ljubezn. Full sva bla oba zatrapana en v drugega...sam žal se ni več znal brzdad glede ljubosumja in to me je pripeljalo na tla..realna. Jokala sm ene par dni...pa potem je še kak dan pršu, ko me je začelo vse morit...ampak..to je blo to...Morm potrkat da za enkrat mi je vedno bolš. Šok je sam na začetku, k se ti tud bioritem na nek način podre...

Mislim da bi bolj žalovala, če bi se zveza kar v tri krasne zaključila...brez nekih oprijemljivih dejstev ZAKAj in KAKO. To pa vrjamem da zna bolet in gre dobesedno za golo prebolevanje. Če pa maš neka dejstva in veš zakaj si šel stran, je pa stvar olajšana 100%.
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Mi2 sma končala 2.julija, torej so minili 3 meseci. Pa ne morem rečt, da sem že čisto mimo, ampak, vsak dan je bolje. Našla sem novo družbo, nove prijatelje, nove hobije, novo simpatijo... :oops: Tak da življenje gre napre. Včasih pa je res res res hudo. Upam, da bo teh trenutkov v prihodnje čim manj. :)
lindick
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lindick »

resnicno najbolj pomaga,da prekines popolnoma vse stike...jz sem jih. Ampak ko sma prekinla stike sma se zmenila,da ko bom spet v lj.. se vidima toliko,da drug drugmu vrnema stvari,ki sma jih pustila drug pri drugem...se niti najmanj ne veselim tega klica in tega srecanja :(
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
Uporabniški avatar
Barbie_girl*
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Barbie_girl* »

lindick napisal/-a:resnicno najbolj pomaga,da prekines popolnoma vse stike...jz sem jih. Ampak ko sma prekinla stike sma se zmenila,da ko bom spet v lj.. se vidima toliko,da drug drugmu vrnema stvari,ki sma jih pustila drug pri drugem...se niti najmanj ne veselim tega klica in tega srecanja :(

pa pošlji nekoga, npr. kolegico, da gre namest tebe po te stvari. kr neveš kak boš reagirala ob ponovnem srečanju z njim. sama sm namreč na podobnem, kr se bojim, da če bi ga znova vidla, bi v men spet začelo goret ...

u tri krasne nj gredo vsi ti bivši ... tko:(
It's the hardest thing I ever have to do, to walk away from you, when I wanna hold you...
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

Barbie_girl* napisal/-a:pa pošlji nekoga, npr. kolegico, da gre namest tebe po te stvari. kr neveš kak boš reagirala ob ponovnem srečanju z njim. sama sm namreč na podobnem, kr se bojim, da če bi ga znova vidla, bi v men spet začelo goret ...(

ne pošiljat kolegice al pa koga druzga, halo?! to so stvari ki jih morta sama uredit in se mi zdi trapast mešat druge v to.

jst morm to tut še opravt z bivšim- mi je on predlagu, da bi to uredila jst kr z njegovo sestro, pa se mi je zdel ta predlog tok beden. čustva gor al pa dol- vsi smo odrasli in se mormo spopast s svojimi ovirami v življenju. ne pa da za to pošiljamo druge.
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Jaz sem po 9 letih veze šla po stvari. Njega ni bilo doma. A vseeno mi je skoraj počilo srce. Ko sem prišla v sobo, sem se sesedla in jokala. Ampak potem sem pobrala stvari, popolnoma nafilala avto. Danes sem zaradi tega jezna nanj, saj me je resnično bolelo, ampak prav je tako. Če je konec, je pač konec. Ti bivši, naj gredo v 3 krasne.... :D
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Kika napisal/-a:
Barbie_girl* napisal/-a:pa pošlji nekoga, npr. kolegico, da gre namest tebe po te stvari. kr neveš kak boš reagirala ob ponovnem srečanju z njim. sama sm namreč na podobnem, kr se bojim, da če bi ga znova vidla, bi v men spet začelo goret ...(

ne pošiljat kolegice al pa koga druzga, halo?! to so stvari ki jih morta sama uredit in se mi zdi trapast mešat druge v to.

jst morm to tut še opravt z bivšim- mi je on predlagu, da bi to uredila jst kr z njegovo sestro, pa se mi je zdel ta predlog tok beden. čustva gor al pa dol- vsi smo odrasli in se mormo spopast s svojimi ovirami v življenju. ne pa da za to pošiljamo druge.

Am, če veš, da bo po soočenju z njim spet šlo na slabo, zakaj ne bi zaščitili svoje mentalno stanje pred tem? Jaz mam take prijatelje, ki bi mi absolutno pomagali pri tem, pa tut jst bi njim. Zdi se mi brezveze nekaj dokazovat, da smo "odrasli" in da mormo med sabo uredit.

No contact is contact enough. ;) In jaz to še potrjujem, sej sta minila 2 mesca pa pol odkar sem se zadnič slišala z biušim in zeloooooo pametna odločitev je bla to. Itak ga ne rabim v lajfu, nima glih neke koristi zame. V mojmu svetu se je on pretvoru v neki abstraktnega, kokr da ga sploh ni blo tle .... Zanimiv občutek je in hudo paše živet spet svoje življenje brez psihičnih obremenitev.
Uporabniški avatar
keepsake
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a keepsake »

jez sm bla s svojim bivšim zmenjena da se dobiva, da mu prinesem neke njegove stvari še... pa je skenslu en dan prej in potem čez en teden mi njegov frend reče da nej kr njemu dam, ker mu moj bivši težid a bi rad mel...
me je pa res razkurlo, mater a si lah tok dedca, pa prideš sam po une dve kur**ve knjige :evil: :evil:
I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep
lindick
Sramežljivka
Sramežljivka

sem sama v isti dilemi..sem razmisljala a posljem dol cimro,sam je nocem mesat v to,ker ga itak nikol ni marala pa on njo se manj,in je res nocem mesat v ta drek...

tko,da se bom mogla soocit z njim sama,ceprov kot je ena napisala,me lohk to custveno sesusuje...se najhuj mi bi blo,ce bo slucajn tok velik kreten(kar zanjga neb blo nic nenavadnega),da bo svojo novo punco zraven pripelal...ce bo pa slucajn poslal kar kolega pa tudi prav,me ne bi motilo,ker ga res nimam zelje videt...
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
lillchy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lillchy »

js sm potrebovala skoraj celo leto, da sem zares prebolela svojega bivšega...skupaj sva bila nekaj več kot 4 leta in čeprav sem zvezo končala jaz, ni bilo niti malo enostavno....vsak dan sem začela s solzami v očeh....midva sva ostala v stikih, ko se je zveza končala...še vedno sva se klicala po parkat na mesec in to je bil glavni vzrok, da ga tako dolgo nisem prebolela, saj je vedno poklical, ko je postalo že malo lažje in tako spet vzbudil tiste občutke v meni...sploh ko je govoril:nikoli ne veš,mogoče bova pa še kdaj skupaj...grrrrrrrrrr

tako da ja....ko se zveza konča, je najbolje prekiniti vse stike...vsaj dokler ne preboliš...midva sva zdaj v takih odnosih,da se pozdraviva,če se že slučajno vidiva na cesti, to je pa tudi vse....kar pa je zame najpomembneje, je to, da me ne stisne več v srčku, ko ga vidim z njegovo novo punco:)
lindick
Sramežljivka
Sramežljivka

no pa je mimo...zalostna sem,ampak bom prezivela...najbolj sm zalostna zato,ker ga ne bom vec nikoli videla...se namrec ne gibljema v niti priblizno podobnih krogih...sej zdej bo lazje,ker ga ne bom videla..ampak tko,cez kaksno leto ali vec pa bi ga vsej srecala rada kje...pocutim se kot da najina zveza nikoli ni obstajala in da je vse izbrisano...vem,da bom nekoc srecna z nekom drugim,ampak ta trenutek sem zalostna.
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

Sej boš še an čs sam men vrjem da ti bo bolje brez njega. Jz sm ful srečna zdej pa sm si misnla da tega ne bom preživela. Vsak je tudi ti boš vsak je po svoje.
Čez čs se boš temu lahko samo še smejala. :)
l_a_n_a
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a l_a_n_a »

jojen je spet tok hudo....sm tud mislna da je že use ok, pa je spet vse za mano pršlo:(.
po eni strani ga spoh nočm pozabt, ker mi je blo z njim lepo, ker hočm da bi bo še naprej tko...
kako veste, da z bivšim nebi blo to to? ok, razumem da se je nevem kaj vse dogajalovmes, ampak pri nama ni blo nikol nč tazga, vedno je blo use uredu, sam jz sm mu "preveč težila"-po njegovem zard šole. no sj sm tud pisala že sem.da je imel vmes drugo punco, in da sva se po skoraj dveh letih spet našla....
res bi use nardila da bi bla spet z njim. tok pogrešam njegove objeme, lupčke, božanje, .... vse, pogrešam njega...:(...

kako ga nej pozabm? res mislte da ni obr pogrevat? :cry: :cry:

on prav da bi rd premislu o vsem... mislte da je to sam tko reku, ker mi ne upa direkt povedat da noče bit nikol več z mano??? :cry: :cry:

sicer vedno k ga vprašam, reče da me ma še vedno rad....ampak res nevem kaj si nej mislm... :cry:
Zaklenjeno