mi smo pa taki reveži.... ponavljali sloh nismo... pa maja smo še jemali snov po drugi sv. vojni... kar nekaj na brzino... pa zadnjih treh knjig na seznamu sploh nismo predelali... tako da živčkam
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
jap, za 4 kombinacije od navedenih sem že slišala. fajn fajn. fajn bi blo da vse k ste že mele da poveste, če ste res imele tako kombinacijo sicer js se dons drkam matematko... jao... 1/3 znam, 1/3 znam mal pa mal, 1/3 mi pa ni jasna in jo nebom nikol znala .
no da vam neki povem...ta seznam je kopiran s foruma dijaški.net k ga je ena napisala in ga majo samo na njihovi šoli k jim je kao profesorca povedala kera vprašanja bojo .....tko da ne se preveč zanašat ker polovica del manjka npr Še enkrat glagoli, Veliki črni bik, Iliada in Odiseja,..... ki so tut že bli na maturi pa jih ni tuki gor....
če pa še kdo kej ve kera dela so bla kej je dobrodošel da pove
Nam je povedla profesorca (čeprou ne bi smela) en par kombinacij k si jih je prepisala in se vse k jih mam js ujemajo z zgornjim napisanim tko da pomoje so pravilne no, sej al so al niso - mormo znat vse..
tista vprašanja k mam so že napisana.. prej jih pa nism napisala k nism vedla da so prave te kombinacije in tudi če bi ble.. bi bli vsi v dvomih al so al niso prave (samo poglej na prejšnjo stran kolko ljudi je v dvomih).. meni se mi pa ne da vsakemu posebej razlagat &prepričavat da so prave, če še sama nism vedla tega..
kaj res dajo vsako leto iste kombinacije?
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
*nikita* napisal/-a:_vampirk'ca a maš ti osnovni nivo? ker na osnovnem nivoju vsak dobi odlomek iz ene od dveh knjig. zdaj kako je na višjem pa ne vem.
ja osnovn nivo mam...aha, nč hudga bom pa še tist sj itk znam =) torej dobim temo plus knjigo...ok.sploh mi dol visi za anglo=) bl me slova skrbi ker nimam pojma...
ne ni poklicna matura, pa nism se zmislna jih maš pa več kompletov, pr ns je zgleda ta komplet, ker so vsi potrdil tole, zdj pa kokr čte, upoštevjte al pa ne