* saarijarvi, vprašaj "taščo" kako hitro se človek/osebnost spremeni
* no mi je OK, da se s hayley nisva do konca pičila oz. sploh začela se nisva
* Mi je všeč, da se je LZ končno javil
* Gremo po vrsti. Sanjal sem. Kratke, a zanimive sanje. Ko sem pred časom spal v malo bolj duhovnem objektu sem tudi imel zanimive sanje

To je tisto, da za 90% ljudi, ki so okrog tebe veš kaki so. Eni te pač ne marajo, enih ti ne maraš, za mnoge, ki me ne marajo sem si sam kriv.
* Ker nisem bil OK, se nisem znal obnašati, sem si določene sovražnike ustvaril sam. To zdaj pač imam. Niso pa to neki resni sovražniki, ker tudi sam nisem neki pomemben, so ljudje na mojem nivoju vpliva in moči, torej
piece of shit, če malo neprimerno/cinično se izrazim
* Problem postanejo tisti za katere misliš, da so prijatelji, pa to niso. Ki te za hrbtom razočarajo, izdajo, namočijo, a ti tega od spredaj ne bodo nikoli povedali. Bolj si v shitu, več takih problematičnih oseb poznaš. Ker te privlačijo, ker tudi sam nisi OK, ker si tudi sam deloma tak
* Problem je tudi, če potem zaradi take izkušnje začneš dvomiti v vse prijatelje. V odnosih je pomembna neka
intuicija. Zato pa je toliko new age-a, različnih duhovnosti, ker se ljudje privlačimo na mnoge načine, ki jih razumsko ne znamo zaznati oz. je znanost še precej daleč od tega, da bi znala zaznati te vibracije. Zato nam za koga ni jasno, da zgleda tako super, ženske si želi, dobiti je pa enostavno ne more. Ali pa nekdo je res zelo za en drek, ampak ženskam je pa vedno privlačen.
* No tisti, ki delate pretežno z ljudmi, pač morate imeti nek smisel za delo z ljudmi - tako mu pravite, to vključuje tudi to, da na hitro znate osebo s katero ste v stiku pravilno oceniti. Verjamem, da vas še vedno lahko nekdo preslepi, posebno če se dobro pripravi na manipulacijo, a v splošnem boste ljudi znali pravilno oceniti.
* To je danost, ki je jaz še nimam, ampak mislim da je blokada bolj čustvena kakor telesna, mislim da imam smisel, da razvijem to do neke mere, da bom vedel tudi sam bolje začutiti in umestiti ljudi oz. oddajal boljše vibe-e.
* Zalizati je res najstniški izraz, tudi meni ni všeč. Samo poljubiti ni isto (ker je lahko tudi na ustnice), drugega pa niti se ne spomnim.
* Bi rekel, da na Tinderju marsikatera igra na seksualno vibracijo. Žal pa te, ki igrajo na seksualne vibracije, teh vibracij pri meni ne vidijo. So drugi moški, ki zgledajo bistveno bolj moško.
* Mi je pri tej všeč poleg njenega videza tudi to, da se noče pretirano pogovarjat. Po drugi strani je pa bila zelo odzivna, ko sva se menila o kraju in času srečanja. Me v bistvu to privlači. Že sama ideja - smo na Tinderju, vemo kaj tukaj počnemo, ne?
* Zakaj mi je sploh dala možnost, če sem motnja v sistemu?

Jaz bi z veseljem bi njen lover, in nimam nobenih težav, da ostaneva zgolj na tem. Mislim sicer, da išče nekaj več kot zgolj seks, verjetno sem zato prišel v poštev, je pa očitno ne moti tak pristop tudi preko teh seksualnih vibracij.
Všeč sem ti na sliki, kaj se bova zdaj neki pogovarjala, dajva se najprej videt oz. se tam začet pogovarjat* saarijarvi, ne me zdaj
linčat, lahko da sem jo čist narobe ocenil oz. pač vidim svoje nerešene seksualne komplekse v njej
* Glede nje oz. najinega srečanja imam dober občutek in prav je, da si to upam priznati
* +hvala za srečno

"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)