Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
meikei
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a meikei »

Punce, a kaj veste kolk točk se ponavadi povprečno dobi pri ustnem iz matematike? A ti profesorji dost probajo pomagat?
I'm scared :? :(
Uporabniški avatar
_vampirk'ca
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a _vampirk'ca »

odvisno od prfoxa.naša baje pomaga.to morš ocent svojo profesorco kakšna je in če obstaja možnost d ti bo kj pomagala.
tinca malinca
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: čokoladnica

Neprebrana objava Napisal/-a tinca malinca »

dajancy napisal/-a:Mi mamo pri anglescini 50 tem! :evil:

isto :? ..vbistvu jih je 52 ampak mislim da se 2 črtata, ker sta že kao "stari" temi :roll:
Sem to, kar sem.
Drugih je že tako ali tako preveč.
Uporabniški avatar
super_shine
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a super_shine »

no mi nevem kok tem sploh kao mamo, ampak sej po moje je fora bl u tem, da mate kšni bl na širok kot eno temo, drugi pa bl razčlenjen, pa jih je zato več, usaj po moje ne more bit neki ful odstopanja.

pesmca vas pa na osnovnem po moje loh doleti samo, če vm je izrecno rekla. like naša :jump:

sm pa vesela da sm usaj odkrila svoje zapiske :D sm že na dobri poti :)
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Mi mamo pa 35 tem. Pa sj to drgač mamo pomoje vsi isto, sam pač lahko da majo nekateri več podobnih tem strnjenih v eno.

Pa pesmice so pri nas sam na višjem nivoju, tko bi po pravilih mogl bit povsod.
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Ja lej, mi mamo leisure activities kot eno temo, notr je pa sport, televizija, radio, časopis itd... Če bi blo vse to posamezna tema, bi jih mel tud mi velik več. Ampak znat mormo pa pomoje isto hehehe
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

Smi zdi da je pr ustnih tudi pomembno kko znaš komunicirat s profesorco.. vsaj pr nas.. kr nam je rekla da nam lahko da še kako podvprašanje k ma veze bolj z nami (recimo pr Television, kaj si mislimo o tem, kolko ur na dna gledamo, al pa kko bi pomagali tistim k so obsedeni s TV-jem itd..).. Tko da, vsaj pr nas ni dovolj da smo neki napiflani..
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

^^To je res. Jaz sem lani dobila neko sliko, na kateri je bila otroška posteljica, v njej pa je zvita ležala ženska. Zraven je stal nek moški. Pisalo je, da je to vabilo na predstavo z naslovom Baby Doll. Mene je skrbelo, kaj bom o tem sploh lahko povedala, pa me je ona potem začela spraševati, če poznam to knjigo, pa sem rekla da ne in me je potem spraševala, če hodim kaj v gledališče, če rada berem knjige, kaj od tega mi je ljubše in zakaj, kakšne knjige rada berem...
Tako da če nekaj ne znaš ali pa nimaš o tistem kaj povedati, tudi profesorica spelje pogovor na kaj takega, da lahko o tistem kaj poveš.

Pa nam so vedno govorili, da samo utihniti ne smemo pri angleščini. Da če ne znamo, lahko poskušamo speljati na drugo temo, ker je najslabše, če nič ne poveš, ker se potem smatra kot da ne znaš govoriti v angleščini.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Mene angleščina še najmanj skrbi. Jaz sploh ne bom gledala tem, ker se itak ne moreš pri nobeni nič pametnega naučiti, če že drugače ne veš govoriti. Edino knjigi bo treba prebrati... Look back in anger sem si slovensko vzela. :D
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Mene pa zanima, kako izgleda ustni pr matematki? Kolk vprašanj dobimo in a so vsa vprašanja iz te knjige?
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

Dobiš tri vprašanja iz kataloga; če si na višjem nivoju, dobiš eno vprašanje z osnovnega nivoja, eno z višjega nivoja, tretje pa lahko z osnovnega, lahko z višjega. So pa točno določena vprašanja in eno od tistih dobiš. Lahko te profesorica vpraša, da še kaj razložiš na primeru.
Uporabniški avatar
~Papillon~
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ~Papillon~ »

^^Mislim, da dobiš 3 vprašanja in ja, iz te knjige, kjer so zbrana vsa vprašanja.. Lahko pa dobiš razna podvprašanja, ki ti jih zastavi profesor pri posameznem vprašanju.. To je to :D
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Aha, hvala :) Kako pa je pri slovenščini? Pač najprej glasno branje, potem vprašanje na to besedilo. A potem zravn lahko dobiš še vprašanje iz jezika al ne? Kako pa je z razvojnimi vprašanji? Hvala ker se vam ljub odgovarjat na vprašanja, ki so že stokrat postavljena :)
Uporabniški avatar
Lučkica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lučkica »

mi mamo 30 tem iz učbenika - the global warming, a balanced diet, describe a sport, a holiday of my dreams, my choice of career, living in the city, living in the country,

uglavnm 38 tem!!

kaj pa dobiš prio slovi?
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Josephina napisal/-a:Da vam citiram:

1. Glasno branje do 3 točke
2. Vprašanja iz knjizevnosti ob predloznem literarnem besedilu do 7 točk
3.Pregledna vprašanja iz knjizevnosti jezika do 7 točk
4. Prosti govor in dialog do 3 točk

Od 29 izpitnih listkov obsega poleg glasnega branja samo vprasanji iz knjizevnosti, na 6 izpitnih listih pa je zadnje vprašanje iz jezika (jezik v prostoru in času, jezikovni priročnik in jezik v besedni umetnosti.)

Evo vam kokoske :P
Zaklenjeno