Zakaj fante privlačijo mlajša dekleta?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
emmeline
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a emmeline »

Malo sem brala to temo in se odločila, da še jaz povem svoje mnenje.Stara sem 16 let. Še pred pol leta ko sem brala to temo sem zraven se jezila da kako lahko trdite da so 15 letnice naivne in se veselila ko sem prebrala končno da je neka 15 letnica lahko zrela za svoja leta.

A zdaj sem spremenila svoje mnenje.Vem zase, da še nisem dovolj zrela in dvomim da kakšna 15 ali 16 letnica sploh je.. preprosto nemogoče je primerjati mladoletno punco z žensko ki je že zaposlena, ali si išče zaposlitev in živi na svojem. Ker preprosto me najstnice še nismo dale dovolj skozi. Verjamem pa da vse se ne vedejo otročje in jih je dosti ki so resne.

Pa da še povem svoj primer.Meni so všeč starejši fantje.. dolgo časa sem se spraševala zakaj pa sem ugotovila.Želela sem si sigurnosti, ljubezni (kar seveda nisem dobila), razumevanja... vsega tega česar doma ne dobivam.In ja večkrat sem se zapletla z kakšnim starejšim. Kar sram me je povedati koliko starim.Pri skoraj 15 letih sem imela fanta starega 20 let in za njega bi lahko skoraj z gotovostjo trdila da sem mu nekaj pomenila. Potem sem spoznala 25 letnega tipa. Preprosto to ne more uspeti. Preveč je razlik. Naprimer jaz sem razmišljala o šoli in učenju a on je razmišljal o tem da bo moral kmalu na delo.Mogoče druge punce si iščejo toliko starejše fante da bi se važile, nič ne trdim. Uglavnem tudi če je bil ta 25 letni fant iskren, nikakor ne bi moralo uspeti ker je bilo preveč nestrinjanj in prepirov. Če pa me je hotel samo izkoristiti še zdaj ne moram 100% vedeti ker ne morem brati misli in zdaj še vedno se kaj pomeniva prijateljsko.
Uporabniški avatar
evva
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a evva »

tuki sta po mojem mnenju dve teoriji (vsaj po mojih opažanjih sodeč)- teorija o fantih in teorija o moških: fantje imajo radi mlajše punce ponavadi tisti, ki starejših (enako starih) ne morejo dobit, ker a) ti fantje izgledajo bolj tako tako, b) punce njihove generacije se mečejo za starejšimi, ki jih lahko vozijo v boljših avtomobilih, so kao bolj zreli, c)mlajše punce so za fante lahek plen, ker so vesele že dejstva "u jaz imam pa starejšega fanta!". Moški imajo radi mlajše ženske predvsem zato, ker se ob njih tudi sami počutijo mlajše in zaradi dokazovanja pred drugimi.
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Volcjikamen »

To se kar strinjam.

Čeprav mislim, da najbolj drži dejstvo, da fantje preprosto ne morejo imeti enako starih, ali celo starejših punc, ker pač 80% punc hoče imeti starejše. IN NE OBRATNO!

To, da pa ženske prej odrastejo je pa res totalen bullshit. Nekaj so si pač morali zmisliti. Daš dol eno 15 letnico pa rečeš:"Eh, sej ženske tako ali tako prej odrastejo."

Ena stvar je pa tudi ta, da ženske preprosto privlači, kar je bolj zrelo. Beri: pravi dec, moške pa preprosto, kar je mlajše.
En dan sem nekje delal in 10 ur smo limali kreme in neke vizitke v Cosmopolitane. Me je mikalo, da bi v vsakega nalimal še enga mastiča.
lost.girl94
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: novo mesto

Neprebrana objava Napisal/-a lost.girl94 »

oki sej ma mam zdej ful problemov z tipom in frendicami tk da nemorm glih solit pameti ampak se mi ne zdi fer da tk govorite o nas (ki smo stare 15) sej ene so res ful lahke in bi dale vsakemu sm ne vse in večina nas je čist vredi in to da so kul sm tisti ki f***** je pa čist odvisno od družbe enim se zdijo take zakon drugim (večini al pa vsaj mojim frendom) je pa čist vseglih če fukamo al ne
pa moj tip je pet let starejši skup smo en mesc pa me je sm enkrat vprašau če sm že sexala pa sm rekla da ne i da še nism prpravlena i mi od tkrat ni reku več nč :)
Prijatelji so angeli, ki te dvignejo, ko tvoja krila pozabijo leteti
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Pa si prepričana, da se ne gre potešit h kaki starejši kolegici, medtem ko ti misliš, da sedi pridno na predavanjih?? :twisted:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

lost.girl94 napisal/-a:oki sej ma mam zdej ful problemov z tipom in frendicami tk da nemorm glih solit pameti ampak se mi ne zdi fer da tk govorite o nas (ki smo stare 15) sej ene so res ful lahke in bi dale vsakemu sm ne vse in večina nas je čist vredi in to da so kul sm tisti ki f***** je pa čist odvisno od družbe enim se zdijo take zakon drugim (večini al pa vsaj mojim frendom) je pa čist vseglih če fukamo al ne
pa moj tip je pet let starejši skup smo en mesc pa me je sm enkrat vprašau če sm že sexala pa sm rekla da ne i da še nism prpravlena i mi od tkrat ni reku več nč :)

Mene boli k***c ali mislim na par 14 20, ali 20 24, ali 24 28... Govorimo o razlikah, jaz se nisem obesil na številko 15.
En dan sem nekje delal in 10 ur smo limali kreme in neke vizitke v Cosmopolitane. Me je mikalo, da bi v vsakega nalimal še enga mastiča.
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

lost.girl94 skupi sta 1 mesec.. Me zanima, če boš čez 3 mesce še vedno devica al boš samska :twisted: Ne sej, lahko sta si usojena, samo.. ta možnost je pač VELIKO manjša.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Me.Myself.and.MY.EGO
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Mars

Neprebrana objava Napisal/-a Me.Myself.and.MY.EGO »

a vi še sploh razmišljate z glavo???

a je vm res sex sam še to da izpadeš ql v družbi in da se lahko pohvališ da si že sexala pri 15????

kam se vam mudi s seksom pri 15 letih? se vem da je to tisto obdobje k si potrebn....sam seks ni sam neki k pač počneta 2 k se mata "rada" (KAO)...seks je od vedno biu kot neka nadgradnja ljubezni, zdele pa opažam da je to NEKA NUJA pri ljudeh...in če punca ne da fukat jo tip skensla (dokaz da folk ne seksa več zarad ljubezni ampak zaradi potrebe in zaradi IMIĐA)..

dejte mal uporabljat možgane in srce...
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Na koga je zdaj to ^^ letelo? Namreč tukaj nas je 90% blo starih 15, ko so današnje 15letnice še v plenice srale.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
Volcjikamen
Sramežljivka
Sramežljivka

Haha, 1 mesec sta skupaj. S to izjavo si pa res pokazala svoji naivnost. Eh to ti je to. Par besed pa je človek že ljubezen tvojega življenja.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

si nisem mislila, da bom kdaj razumela to temo. in se počutla prestaro za koga.

ko sem bla v srednji šoli, je bil moj prvi tip 3 leta starejši, jaz 17, on 20 (zaposlen). skupaj sva bla par let. valda je blo meni fajn k me je pršu iskat pred šolo s hudim avtom in počutla sm se zrelejša od vrstnikov ker sem mela "resno" zvezo. on si je izbral mene, ker si je mislil, da me bo po svoje vzgojil, me nadzoroval, mi pral možgane in da bom večno njegova pridna devica. Pač se je zajebal, sem se mu "zgonila".

Hočem rečt, da včasih so mi bli všeč starejši tipi, tja do 5 let, potem pa se je začelo to zmanjševat. Mogoče zato, ker sem začela jaz nekako zaostajat v izkušnjah in je zdej marsikateri 25 letnik bolj izkušen od mene. Zdej se mi zdi en od 30 let ful star in obupan. Tud sm že spoznala kakega 25-letnika, ki že kar precej resno razmišlja za naprej in se je že dovolj znorel.
Ko sem pol leta nazaj, rekla enmu 3 leta mlajšemu, da mi je ful hud, ampak da je premlad zame, je bil kr užaljen, ker očitno njega to ni motlo. Mene bi blo kar mal sram met 3 leta mlajšega, čeprav ni zgledal mlajši in je imel pošlihtano v glavi bolj kot kak 30 let star, ampak sem lani spoznala enega tipa, ki je pustil 3 leta starejšo punco po 2 letih zveze, ker je ona hotela met otorka, in kej takega nočem da se mi zgodi.

No zdejle sem se neki po netu pogovarajala z enim tipom, par mesecev mlajšim. Včasih se je dalo z njim pogovarjat na nivoju, drugič je imel kr neke izjave in se delal đeka. Mel je 3 resne punce, bil je od 17, 18ega leta skozi v vezi, zdej je šele 1 leto samski. ne vem kaj je blo s prvo, z drugo sta začela ko je bila ona 15, on 18, najbrž je bila devica in po ene 2 letih se mu je skurbala, rekla, da rabi še žurat itd. Potem je pri 20ih spet dobil 15 letno, najbrž spet devico in spet se mu je po 3 letih skurbala, ker je hotla še "žurat". On ni hotu nikol z nobeno končat. Obe pravi da sta se pol gonili in pili in kadili in zdej sta pa obe že 1 leto v resni zvezi. Zdej je 1 leto samski in pravi, da noče več met punce, da ker noče več bit zajeban, da bo zdej sam fukal in glavn da se sexa in takšne. Potem enkrat prej je spet rekel, da on ni ženskar, da sicer rad osvaja, ampak da nima žensk sam za fukat. Potem tretjič je rekel, da sem preodrasla za njega, da mam vse čist preveč pogruntano, da je to mal smotan, in da ima rajše mlajše - da moški majo radi take ženske, k so mal nore na njih. Nazadnje je bil en mesec z eno niti 1 leto mlajšo, ki pa ni hotela da sta uradno skupaj in potem je šla še na absolventa in potem jo je odjebal. Skozi po fb komentira slike 17, 18 letnic z unimi tipičnimi glupimi komentarji "kok si huda" pa take. Enkrat je nekaj začel namigovat, da če mu kako slikco pošljem na gsm. Pa sm mu rekla, da če misli, da mam 17 let? Sm ga vprašala, da če mu druge to pošiljajo. Je reku, da ja in da ponavad take hočejo fukat in da v 50% se pol to zgodi.

V glavnem jst bi rada nekoga sebi enakovrednega, ne da se me boji, niti ne starejšega, ki misli, da če sem mlajša, da sem bolj neumna in da me bo obvladoval. In si želim, da bi izbrala takega človeka, za katerega bom vedela, da me ne bo čez 20 let zamenjal za 10, 15 let mlajšo. Ker to se mi zdi da je zelo pogost pojav.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Aha, to je tema o tem, zakaj imajo eni tipi precej mlajše punce. To ni neka znanost. Ogromno je tipov, ki so po letih odrasli, mentalno pa na nivoju srednje šole. Srednješolke so enostavne, ne komplicirajo, pa kul jim je, da imajo starejšega tipa, da si dvignejo ugled pred sošolkami.

Ko je stara 19-20, ga pa itak preraste mentalno in jo pač zamenja za novo, ona si pa tudi najde primernejšega tipa.

Samo Hrvatiča poglejte, kljub vsemu denarju je en primitivec, mentalno na nivoju 18-letnika. Sem prepričan, da kakšne 25 + sploh ne more dobiti, ker pač že ima "ugled", kakršnega ima.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

^^^Na Hrvatića in podobne itak padaljo samo keš pičke. Njim pa je itak vseeno kako tip zgleda, kolk ma v glavi (če sploh kaj :D). Važn da ma denarnico polno.

Drugače pa družba, reklame, revije ipd....pumpajo ljudi z lepoto, popolnostjo in podobnim sranjem. Da je marsikdo pod velikim pritiskom ker bi rad pa ne more ustreči družbi. Isto je z nedolžnostjo: sošolci, prijatelji, vsi okoli se o tem pogovarjajo, so že probali....valda da marsikdo podleže pritisku. Ker drugače si pa za vrstnike že čuden če ne sexaš pred 18, 19 letom.

Halo! :eek:
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

^^se strinjam z Džekijem (razen o delu s Hrvatičem, on ma babe itak sam za krinko, privlačijo ga pa tipi).

Drugače pa....zakaj 15-letnice? Ker so naivne, neizoblikovane, prilagodljive, lahkoverne ipd. Ker niso izoblikovane ženske, ki bi vedele, kaj točno hočejo, in jih je lažje voditi za nos. Kot je rekel Džeki - enostavno manj komplicirajo. En love sms, majhno darilce in že imajo svojega "sanjskega moškega", ki jih ljubi.

ko tole pišem, se spomnim svojga 10 let starejšega, pri 16. letih. Takrat nama je bilo luštno (dokler je trajalo seveda), ampak če stvari, ki mi jih je nudila tista veza, primerjam z kasnejšimi, se samo nasmejim. Enostavno ne morem verjeti, kako mi je lahko bilo dovolj to, kar mi je nudil (beri skoraj nič). me je pa naučil dosegati orgazme....slava mu za to :D :D :D
Pred nekaj tedni sem ga srečala......katastrofa! Pivski trebušček, plus ene 20 kg sigurno, črni lasje z ogromnim dodatkom sivine. Izgled skratka katastrofalen. Zguban, zgaran, zanemarjen, zapit. Tudi mentalno ni ravno napredoval, prav tako se mu "kariera" ni premaknila niti za stopinjo.

Že sama misel, da če bi me mogoče takrat imel "zadosti rad", da bi vezo gradila naprej in bi bila danes z njim, je strašljiva :? Enostavno ne bi šlo, takrat pa sem bila zaljubljena do ušes in sem v njem videla življenjski ideal :D
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

tudi jaz sem včeraj gledala slike od enega tipa, ki mi je bil všeč pri 19, on je bil 26. zdej je 32. gnjusen je. zredil se je, pustil si je daljše lase, v vrat je zatečen, zagleda zapit, totalno spremenjen v obraz. in glej......... hodi pa z 23 letnico že 5 let. baje da je bla devica.

Barbie, a tvoj mož pa se ni nič postaral?
Odgovori