Vprašaj me... #48

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
mmm
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Vprašaj me... #48

Neprebrana objava Napisal/-a mmm »

Cimri so bili vsi novi, random :) Vedno sem imel občutek, da zlahka navezujem nove stike oz. me ne moti, če imam možnost nekoga na novo spoznavati. Res je, da znam biti redkobesen, tiho, kar je sogovorniku malo neprijetno in zato mi pri osvajanju v night life-u verjetno ne gre (poleg videza in let, ki so vsako leto večji problem). Nimam pa težav s spoznavanjem novih ljudi.

Bival sem v državnem študentskem domu, dokler sem lahko, pol pa v eni fajn skupnosti.

S cimri sem se razumel, šli pa so mi na živce, ker so zavzemali isti prostor kakor sam. No, kakor s katerim. Najhujši mi je bil prvi cimer, ker je bil pač socialno spreten, tudi iz familije, ki je nekaj že imela, hvalil se je kaki jebač je, kako je eno noč seksal s tremi (torej konkretno, šel v KMŠ, peljal prvo domov, šel nazaj v KMŠ, po drugo, šel nazaj še po tretjo...). Takrat sem se tudi "zrušil" (ne zaradi njega; upam :lach: ). Sicer je potem hitro šel, ker je že diplomiral oz. magistriral. Pol dobra je bila, ker pozneje od svoje sošolke zvem, da jo je imel na vikendu na Bledu, on je sicer imel punco, ki je spala pri njemu oz. živela občasno potem skupaj z nama... pač njej je rekel, da je samski, punca tudi nič ni vedela. 1x me je vprašal: "A poznaš to punco?" Potem naprej: "Od kod jo jaz že poznam?" (itak da takrat nism nič skužil :twisted: niti posumil nism). Pol ko neki slabega rečem o njej, da ni preveč pametna, me zabije nazaj, torej vseeno mal ščiti svojo loverko ali kak bi ji rekli...

Jaz pa takrat njemu razlagam o čistosti pred poroko, njegovi edini nasveti meni nazaj, da moram poseksat jih čimveč, da ne pridem do drugega zmenka zato, ker na prvem zmenku punci nič ne pokažem, naj jo vsaj za boke primem (to je imel prav :!: )... saj v redu, sam pač ni mi mogel biti koristen, ker sva bila v čist drugih energijah, in ker pač on je imel lastnosti, ki jih jaz nisem. Edino pametna sva bila oba, on je sicer meni laskal kako sem pameten, to je na nek način občudoval, ampak to je mogoče pri meni izstopalo, ker nič drugega takrat nisem imel. Mogoče je bil isto pameten kot jaz oz. še bolj :oops: :D

Od zadnjega študenta je pa tko. Da en me je povabil celo na poroko. Mi pomeni :mrgreen: Čeprav sem bil hladen do njega, ampak sva se pa občasno filozofsko dobro pogovarjala.
Z enim drugim socimrom iz zadnjega bivanja pa sem se zdaj začel družiti oz. ga štejem med prijatelje (mogoče bova celo postala bestiča :) ), čeprav je njegova energija težka :oops: :mrgreen:

Drugače odkar nisem študent si ne predstavljam ne življenja s socimri še manj, da ne bi imel svoje sobe. Edino partnerka mi je sprejemljiva za cimro :oops: :D

Ponavljam
"Tema je tvoja svetloba.
Tvoje omejitve so tvoje iskanje." (Rumi, 42)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Mojih cimrov nisem nikoli poznala od prej, nismo nikoli bili prijatelji, sem se pa z vsemi zelo dobro razumela.
Ko sem bila enkrat v privat stanovanju z lastno sobo, si nisem mogla več predstavljati, da bi si sobo še s kom delila.
Podobno kot sedaj, si ne predstavljam, da bi šla živet nazaj domov k staršem ;D (še dopusti z razširjeno družino mi vsako leto predstavljajo vedno večji problem. We will see about that next year)

- - - - - - -

Dopust v toplicah. Da ali ne?
Uporabniški avatar
_patchouli_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Na soncni strani Himalaje

Neprebrana objava Napisal/-a _patchouli_ »

Odvisno. Kot toplice steje, da imajo tobogane, reke, pac zabavne zadeve? Pol pogojno ja (ampak ne vec kot kak dan, dva, ce je se okoli kaj za delat) zaradi otroka. Ce pa toplice v stilu wellnessa pa fuck no.

Ponavljam

mmm napisal/-a: 15. Okt. 2025 21:18 hvalil se je kaki jebač je, kako je eno noč seksal s tremi (torej konkretno, šel v KMŠ, peljal prvo domov, šel nazaj v KMŠ, po drugo, šel nazaj še po tretjo...).

In to draga dekleta, je dokaz, da se ne splaca pobirat ons-jev v kms-ju. Ne vem sicer, kateri studentski dom je bil to, tako da ne morem tocno ocenit razdalje, ampak. Ne mi rect, da je tip uspel 5x prehodit razdaljo od kms-ja do doma (rozna dolina cca 10-15 minut, se pravi tu ze eno uro izgubi), uspel spoznat in prepricat punce, da so sle z njim domov in jih se kvalitetno (!) pose.... v verjetno manj kot 5 urah (kdo je bil v kms-ju pred 10-o ali kasneje in okoli 3h se je ze praznilo. No way. Zguba casa za te punce. To ni tak fleks, kot ti wannabe jebaci mislijo :lol:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Ne. Nisem ljubiteljica bazenov.

- - - - - - -

Se ti zdi, da imaš dovolj visoko plačo za delo ki ga opravljaš?
Odgovori