Emina napisal/-a:Japonske grozljivke so meni super! The Grudge je recimo tud izvirnik japonski, pa Koma je dober, prav tako The Eye. Pa "Bušinsaba" (sam ne znam napisat pravilno).
A je kdo že pogledal The Fog in Fragile?
Se strinjam. Japonci znajo hude grozljivke, no bolj srhljivke delat.
Probi si dljat, če še nisi gledala, Tale of two sisters...kr nč jasn, take frik sestre Pa če še nisi gledala Redeu-ai (Redeye) ko se na vlaku dogajajo srhljive stvari...dobr isto.
_______________________________________ Strawberries cherries and an angel's kiss in spring, my summer wine is really made from all these things...
Jst sm dala dol z neta in začnem gledat in pravzaprav ugotovim, da je starejša verzija natančneje iz leta 1980 v kateri igra Jamie Lee Curtis. Bla mi je ful všeč...tko, da zdej si bom še ta novo verzijo dol dala. Staro pa definitivno priporočam
Jst sm na IMDB pogledala pa ma ful zanič oceno...tko, da sklepam, da je to še eden tistih kwazi holywoodskih novodobnih grozljivk...velik krvi pa mal zgodbe
Aja, če hočete dobro srhljivko (psihološko) priporočam nov film od Demi Moore Half Light. Dobr se zglodba razplete - nepričakovano
_______________________________________ Strawberries cherries and an angel's kiss in spring, my summer wine is really made from all these things...
Uffff....jaz sem se tok naveličala tega ameriškega sranja , na vsake kvatre pride ven kakšen dober film Zdaj me bolj zanimajo tisti stari, še črnobeli filmi, pa začetek barvanega filma imajo veliko več vsebine, kot pa velika večina zdajšnjih filmov...pa zanimivi so mi tudi filmi, ki niso iz Amerike...da še malo pogledam, kakšne filme imajo drugi narodi Drugače so mi pa všeč komedije, detektivke, pa kakšne akcije
Nič ni tako močno kot sanje, kako ustvarjati prihodnost.
bad_girl napisal/-a:Probi si dljat, če še nisi gledala, Tale of two sisters...kr nč jasn, take frik sestre Pa če še nisi gledala Redeu-ai (Redeye) ko se na vlaku dogajajo srhljive stvari...dobr isto.
U, bom bom. Če imaš še kakšen namig, se priporočam.
*Marshy* napisal/-a:Uffff....jaz sem se tok naveličala tega ameriškega sranja , na vsake kvatre pride ven kakšen dober film Zdaj me bolj zanimajo tisti stari, še črnobeli filmi, pa začetek barvanega filma imajo veliko več vsebine, kot pa velika večina zdajšnjih filmov...pa zanimivi so mi tudi filmi, ki niso iz Amerike...da še malo pogledam, kakšne filme imajo drugi narodi Drugače so mi pa všeč komedije, detektivke, pa kakšne akcije
*Marshy* napisal/-a:Uffff....jaz sem se tok naveličala tega ameriškega sranja , na vsake kvatre pride ven kakšen dober film Zdaj me bolj zanimajo tisti stari, še črnobeli filmi, pa začetek barvanega filma imajo veliko več vsebine, kot pa velika večina zdajšnjih filmov...pa zanimivi so mi tudi filmi, ki niso iz Amerike...da še malo pogledam, kakšne filme imajo drugi narodi Drugače so mi pa všeč komedije, detektivke, pa kakšne akcije
super črno-bel film je "Ljudje mačke". 1A res!
Aja.......kakšen je originalen naslov?? Si bom pa ogledala
Nič ni tako močno kot sanje, kako ustvarjati prihodnost.
js sm pa u sredo gledala film muenchen...ej najhujši!! poleg pianista, če poznate...
so mi všeč bl zgodovinski ne pa tiste romantične komedije....čeprov tut gospodar prstanov mi je biv hud...troja tut tko nekak....čeprov prva omenjena pa zmagata
A je že kdo gledu The saw 2? Uuuu komi čakam, spet neki scary zameeeee Jst prou rabm eno dozo grozljivk vsake tolk časa Zdej že dolg nism nobene gledala, ker v videoteki nimajo nobene, ki je jst še ne bi pogledala