joke

LoveLy* napisal/-a:hehehe..ko smo se menli o varnih dneh..meni nekaj ne šteka...kao nej bi bli varni dnevi 1 teden po in 1 teden pred menst.
ampak v navodilih za kontr. tablete piše..da je pač zelo nevarno če izpustiš zadno tabletko al pa tabletke na koncu oz. ko si pri koncu z njimi ker se možnost za nosečnost poveča...zaj mi pa ni jasno kako?sej če so varni dnevi pol naj nebi blo toolike možnosti zanositve..ne zanašamo se na to da je to nevem kako zanesljiva zaščita!
Enako pa vela za punce ki jemlejo in ki ne jemlejo tabletk(ovulacija,varni dnevi...itd.) tak da...meni nič več jasno..komu mogoče??![]()
![]()
jasmina1 napisal/-a:urszika napisal/-a:Kdaj je približno ovilacija oz. kdaj po menstruaciji se zanosi?? Kok dni to traja, a je že v prvem tednu?
Ovulacija ponavadi nastopi 10-15 dni pred naslednjo pričakovano menstruacijo, če maš enako dolge cikle, si jo lahko izračunaš na raznih temu primernih forumih. Čist simple!
urszika napisal/-a:Ojej ne, ne načrtujem. Sam čakam M in mi rojijo črne misli po glavi.. in mal računam da se zasiguram predn delam test![]()
urszika napisal/-a:Si beležim, ampak sem prej jemala tabletke.. zdej sm mela pa že kr par tednov nazaj zadnjo menstruacijo, tista je prišla kar normalno.. sicer sem vedno mela to neurejeno, ampak sem mislila da se bo po jemanju tabletk uredilo. Pa se ni (upam da je to vzrok).
Smo že delal test pa še ga bomo.
LoveLy* napisal/-a:hehehe..ko smo se menli o varnih dneh..meni nekaj ne šteka...kao nej bi bli varni dnevi 1 teden po in 1 teden pred menst.
ampak v navodilih za kontr. tablete piše..da je pač zelo nevarno če izpustiš zadno tabletko al pa tabletke na koncu oz. ko si pri koncu z njimi ker se možnost za nosečnost poveča...zaj mi pa ni jasno kako?