O tem sem govorila.

blondygirl napisal/-a:sam par dni sem odsotna iz foruma pa je ze nova stran za prebrat *lol*
pa pismo zakaj mam vedno filing,da slovenska fovsija ne pozna meja

Tip se mi res smili, ker išče samo lepe punce, ki mu služijo kot trofeje in se vsak teden pojavi na kosilu/____(vstavi poljubno) z drugo punčko (ponavadi neke mlade frajlice, ki jim potem ego zraste vsaj za dvakrat toliko kot so visoke brez pet). Mojo sestro je enkrat na podjetniškem plesu začel osvajat oz. bilo je nekak tako, da je šla mimo s sošolkami iz faxa (to blo že dolgo časa nazaj) in se je postavil pred njo - kam je pa namenjena takšna lepa deklina.
V glavnem ga je eno samo bahanje. Kako se ne naveliča sam sebe. 

_Petra_ napisal/-a:blondygirl napisal/-a:ja to so slike iz internautice ce mene spomin ne vara
Nop. To so slike iz skupine: Erazem Pintar na svoji jahti. Se ogromno jih je. Ja, verjetno se najdejo tud tiste iz Internautice. V glavnem, ni vazno. Tud ce bi bile iz Internautice. Meni je to vse skupaj totalno mimo.

Ty napisal/-a:Čeprav se ne spoznam na jahte,se mi zdi da je to bolj čolniček v primerjavi z drugimi....Sej drgač mu ne zavidam da je playboy,pa tudi bogat je primerjavi z mano.Samo antipatičen mi je ker v primerjavi z drugimi podjetniki ni dosegel ravno veliko,pa tudi to bogastvo je fake.
Kr malo poglejte po obali kakšne jahte si lahko privoščijo določeni ljudje.