Klepetalnica

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Ananhas
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: Klepetalnica

Neprebrana objava Napisal/-a Ananhas »

Oba imata kar prav v določenih točkah.

Se pa sprašujem, če gre pri odnosih res za prvotno željo in hotenje posameznika ali je večinoma ta želja pogojena z možnosti, ki jih nek fant/dekle ima pri nasprotnem spolu... S tem mislim na to, da ne poznam nobenega res privlačnega/lepega tipa, ki bi hotel izključno resno zvezo, prav tako ne poznam atraktivnih in luštnih punc, ki bi želele izključno resno zvezo že od svojega najstništva. Vsaka od teh luštnih punc ima vsaj kakšno avanturico za sabo.

Vsi ti omenjeni ljudje so imeli možnosti, možnost izbire... In noben od njih se ni odločil za eno samo osebo. (čeprav so sedaj pri 23/25+ v resnih zvezah)

Torej, gre dejansko za to, da neka oseba prilagodi svoje želje in hotenje na podlagi tega koliko možnosti ima? Da sama sebe prepriča, da itak ne želi atraktivnega partnerja in kake avanture (ker ve da dobiti ne more)...

Potem po mojih opažanjih pride do tega, da so tipi kot tldr, ki bi spravljali ženske v posteljo, pa jih ne morejo...so zelo nevoščljivi "alfam" in bi radi tudi oni imeli možnost izbire...iz tega sledi njihova vsesplošna zagrenjenost, obsojanje žensk, ker raje pogledajo postavnega tipa. (medtem, ko tudi tak tip kot tldr pogleda luštne in lepe ženske, gotovo ne bo šel na zmenek z eno grdo - tako, da ni nič drugačen kot te ženske, ki jih pljuva) Skratka to, da se gleda zunanjost ni odkrivanje tople vode. Pritoževanje pa je samo zato, ker ta oseba nima prave zunanjosti (torej krivite svoje gene, ne pa punc/fantov). Če bi jo imel se s takimi alfa/beta zadevami sploh ne bi ukvarjal.

Potem pa so še taki, ki najbrž sami sebe prepričajo, da želijo le resno zvezo in bi vzeli prvo sivo miško, ki bi jih brezpogojno ljubila. Vse lepe ženske pa so po njihovo itak pras***, k*, v glavi nimajo nič in podobno tolaženje samih sebe. To ne leti na forumske moške, govorim lahko tudi na podlagi opažanja v krogu svoje družbe. Taki moški imajo ponavadi ful za povedat čez atraktivne punce in kako itak nočejo take imet (in medtem, ko to govorijo imajo vse prisotne ženske na obrazu pomilujoč nasmešek, ker seveda vejo, da njega kakšna taka itak ne bi nikoli pogledala; tako, da so odveč moraliziranja kako on ne bi imel lepotice... :D )
Ewyx
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Ewyx »

^^Se kar strinjam s tem, da se vsak zadovolji pač s tistim, kar je 'še realno' za njegov položaj/videz/ego... In da pride tu v poštev teorija kislega grozdja & sladke limone.

S tem, da bi dodala še to, da js pogosto (četudi podzavestno) gledam na lepe, privlačne ljudi kot na tiste, ki dajo nekaj nase- so urejeni, vestni, natančni- vsaj v splošnem. Ker nekdo s preveč kilami in mastnimi lasmi (torej neprivlačen in po možnosti posledično še nesamozavesten- beta?) si je pač v precejšnji meri sam kriv, ker je len, nenatačen, nima delovnih navad, nima skratka tistih željenih osebnostnih lastnosti, ki si jih vsak želi v svojem partnerju.

Se mi pa tudi zdi, da ima (marsikdo, če že ne vsi?) podzavestno tole v glavi in da bi to tudi kar fino opisalo definicijo alfa in beta samcev: Darwinist Desire
See I'm so far off the map the sun is shining... :fluffy:
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a delfinchek »

Imam kolega, ki je popolno nasprotje tu opisanim alfa - majhen, kar nekaj kg preveč, blond..., zna pa gobec obračat in je totalno samozavesten.
Ta fant je podrl več punc od večine "alf", ki jih poznam. Pa govorim samo o puncah, za katere sem sigurna, da so bile z njim. Trenutno ima punco, ki bi bila lahko manekenka, pa še brihtna in kul je.
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

@TLDR: dodaj si "BEING A RETARDED TROLL CREW"

Ve ga pa nehajte futrat ...
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

delfinchek napisal/-a:Imam kolega, ki je popolno nasprotje tu opisanim alfa - majhen, kar nekaj kg preveč, blond..., zna pa gobec obračat in je totalno samozavesten.
Ta fant je podrl več punc od večine "alf", ki jih poznam. Pa govorim samo o puncah, za katere sem sigurna, da so bile z njim. Trenutno ima punco, ki bi bila lahko manekenka, pa še brihtna in kul je.

inb4 k.rac do kolen
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Uporabniški avatar
delfinchek
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a delfinchek »

Tudi, če ga ima (ne bi vedela). Ženske tega ne vedo, dokler se ne sleče. Pa so še pred tem pripravljene biti z njim.
Uporabniški avatar
kana_bis
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a kana_bis »

Ženske se mi zdi da velik bolj padamo na karizmo, šarm kot pa na dejanski videz...Če je pa še lep zraven pa ej super!
Ampak karizma, tist faktor x, to je orodje s katerim moški popelje žensko v postlo...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

meni se to tudi ne zdi tako zelo enostavno in enoznačno.

za ONS še še. za kako bolj zaresno zvezo pa sploh ne. kaj mi pomaga če je tip meter devetdeset, če je nezanimiv kreten.

also, enkrat sem bla z enim dečkom, ki je bil res super hot. sam borring pa tudi tako, da se mi ni dalo več kot dvakrat z njim na drink.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

delfinchek napisal/-a:Imam kolega, ki je popolno nasprotje tu opisanim alfa - majhen, kar nekaj kg preveč, blond..., zna pa gobec obračat in je totalno samozavesten.

ta tip JE alfa. večina je v obnašanju, videz včasih vpliva na to, včasih pa ne.
hej norci :)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Ok, nekaj je res.

Določen % tipov je narava tako zajebala, da nimajo nobene šanse biti jebachi, morajo si zagotoviti vsaj solidno eksistenco, da gre kakšna z njimi. Ponavadi edina ženska njihovega lajfa.

Večina tipov je pa vizualno vsaj povprečnih. Fitnes dela čudeže. In tu pol izgovora več ni. Informacije, na kaj padajo ženske, so pa tudi široko dostopne.

Res je nekaj. En tip bo fukal tudi, ko bo imel prazno denarnico in star becikl, kakšnemu drugemu pa to ne bo uspelo, preden ne bo imel svojega flata in redne službe.

Nisem pa prepričan, da je to vedno pogojeno z naravno danostjo, ker ni. Je pa pogojeno s sproščenostjo, načinom razmišljanja itd itd..

Bolj razumem frustracije TLDR-ja, kot slovenca. TLDR bi rad bil jebach, pa ima mogoče tipičen baby face in je šibke postave in potem je pač težko biti jebach.

Slovenc, kot ga razumem, noče biti jebach, temveč hoče zvezo, nekaj je tudi že pisal, da trenira v fitnesu, torej videz verjetno ni problem, omejuje ga samo negativističen način razmišljanja, strahovi, nesamozavest.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

mah, pomoje bi tudi tldr brez večjega problema dobil, če ne bi bil tako zagrenjen. (tudi če ni posebno privlačnega videza).

ampak on ima u iber kriterije, kaka mora bit ženska. ženska z istimi kriteriji je pa za njega vse samo človek ne. in on je zainteresiran za samo ons-je. ne da se mu niti potrudit, da bi vzpostavil nek odnos. da seks, četudi samo avantura, ne bi bil samo brezsebno nabijanje. ven hodi samo babe lovit in pol je razočaran, ker mu nobena ne da.
ma nemoj :lol:
Vsak raj ima svojo kačo.
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

Džeki napisal/-a:Slovenc, kot ga razumem, noče biti jebach, temveč hoče zvezo, nekaj je tudi že pisal, da trenira v fitnesu, torej videz verjetno ni problem, omejuje ga samo negativističen način razmišljanja, strahovi, nesamozavest.

to je res. ampak glavni problem mi je to da enostavno težko zaupam ljudem. pač skeptičen sem kar naprej. strah me je da bi bil izkoriščen, prizadet, izdan.
hvalabogu se glede videza res bolš počutim, hvala telovadbi in letom, da ne zgledam več kot 15letn mulc.
hej norci :)
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

To bo TLDR-ju všeč:

Pogovarjal sem se zadnjič z 25-letno Ljubljančanko, pravo mačko, črnolaso, postavno, kr simpatično. Modelka mi razloži, da ji je čist hudo biti samska, da za fukat itak vedno dobi, če hoče, da ji pa vsak tip kmalu postane beden in da je bila najdalje v vezi 2 meseca.

Ni spadala me keš peechke, taka navadna punca, ampak v nulo zrihtana.

Zanimivo se je tako pogovarjat z ženskami, ko vidijo, da nimam nobenega seksualnega interesa do njih ( ker sem itak vezan ), mi povedo mogoče še več, kot bi komu drugemu.

Aja, pa moja je bila zraven med pogovorom. V bistvu smo bili večja družba.

Modelka mi je še rekla, da tipi, ki so ji bedni, ponavadi itak ne upajo do nje. Da pa ji je malo bad, ker tudi tipi, ki so ji všeč, včasih ne upajo do nje in samo gledajo. :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

2x
Uporabniški avatar
TLDR
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a TLDR »

Džeki napisal/-a: TLDR bi rad bil jebach, pa ima mogoče tipičen baby face in je šibke postave in potem je pač težko biti jebach.

moram priznat, da sploh nisi veliko mimo udaril...
ALPHA & BETA MALE CREW
RED PILL CREW
PSYCHOLOGY & SOCIAL DYNAMICS CREW
DICK MASTERSON FAN CREW
1 mesec v ćuzi CREW
Odgovori