Aja pol si me pa narobe razumela. Mamo predelane skor vse teme, zejle mamo za predelat še 1 + to katero predelujemo zdej.
Glede rednega sem pa to mislna, da so nekatere teme tut med redno snovjo.
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
a je katera pisala fiziko poskusno? mi jo jutr pišemo, pa nikjer ne najdem lanske jesenske pole. no če je kater/a že pisala, bi prosila za kšn namig kšna je.
Caitlin napisal/-a:a je katera pisala fiziko poskusno? mi jo jutr pišemo, pa nikjer ne najdem lanske jesenske pole. no če je kater/a že pisala, bi prosila za kšn namig kšna je.
Mmm...frendica jo je lih danes pisala ...tiste odprtega tipa al kva so že. Tisto obkroževanje so pa prejšn tedn pisal...pa je bilo baje kr na easy. Rekla je, da je brez učenja mela 60%.
Angleščino smo dobil nazaj tiste pole (razn eseja pa pisma) pa sm kr zadovoljna
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Caitlin napisal/-a:a je katera pisala fiziko poskusno? mi jo jutr pišemo, pa nikjer ne najdem lanske jesenske pole. no če je kater/a že pisala, bi prosila za kšn namig kšna je.
Mmm...frendica jo je lih danes pisala ...tiste odprtega tipa al kva so že. Tisto obkroževanje so pa prejšn tedn pisal...pa je bilo baje kr na easy. Rekla je, da je brez učenja mela 60%.
Mi smo ze en mesc nazaj pisal in se je men zdela ful lahka. Za obkrozvt mas itak use notr, pr strukturiranih nalogah smo mel pa toploto, gibanje, elektriko, nihanje pa moderno fizko, ampak use res osnovno.
gemini napisal/-a: aja pa še to... A ma katera mogoče polo z esejskimi vprašanji ?
evo eseji :
1.Meje mojega jezika so meje mojega sveta (predstavite jezik kot del kulture in kot družbeno institucijo, ter razpravljajte o pomenu jezika pri oblikovanju nacionalne identitete.
2.Pojasnite pojme družbena moč, oblast in legitimnost ter analizirajte v viru opisani primer z vidika konfliktne teorije družbene moči in države
3.Razpravljajte o problematiki rodnosti v modernih družbah
4.Razpravljajte o sekularizaciji družbe in revitalizaciji religij kot dveh vidikih modernizacijskih procesov
5.razpravljajte o formalnem in neformalnem delu moških in žensk v modernih družbah
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
aja, pa gemini fula hvala za teme z soc, prof je rekel ka kdo bo zadovoljen ka vpiše ocene jaz bi pa skoraj precej fejst rabila dobre ocene pa sprašujem da se te tisto navčim...
saj vem ka sem zahtevna, ampak če se vam da lahko tud to skenrate!
hvala***************+
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Mi smo ze en mesc nazaj pisal in se je men zdela ful lahka. Za obkrozvt mas itak use notr, pr strukturiranih nalogah smo mel pa toploto, gibanje, elektriko, nihanje pa moderno fizko, ampak use res osnovno.
ja smo dons pisal, pa mi je še kr vredi šlo. če bi vsaj mal pogledala bolj, bi blo vrjetno še bolše. za obrožvat niso ble nč posebnga, strukturirane sn pa prve4 rešila kokr sem, ker moderne fizike še sploh nismo imel ah, bomo vidli drug tedn, ko dobimo nazaj kakšni bodo rezultati.