redko me tko, da ko vidim kšno dobro bejbo na TVju, da bi uuuaaa kera miška, đizs je huda.. ko nekateri moji kolegi... Sam ko sem prvič videl longorio v tej nadaljevanki Sem moral prou se dvigniti iz kavča pa si jo bolje ogledati... V tej nadaljevanki res zgleda 1A mama mija
Angel girl napisal/-a:"Marcia Cross - A very pregnant Marcia Cross was spotted strolling in Santa Monica on the legs of an albino elephant. Dear God. Who put this woman in a skirt? She has a lovely botox-deadened face, radiant hair, and luscious new pregnancy boobies — a million other features she could be showcasing here. I bet you didn’t even notice her huge rack because of those monstrous alabaster tree trunks. Okay, if you have a penis you noticed, but then you saw the bottom half and yelled at your penis for being such a disgusting bastard."
Kok so zlobni
Jah...res so nesramni samo to je pač cena slave Komaj čakajo da kdo odstopi od povprečja zvezdniške ''popolnosti'' To potem prodaja časopise in revije...
Angel girl napisal/-a:Jaaaaa noseča je, pa poročila se je pred kratkim Sam njen lik v gospodinjah v zadnjih delih mal ... ok ne bom nč govorila hehe. Uglavnem men je ona prov ql.
Ja to da se je poročila sem slišala, zdaj bo pa še dojenčka mela, fajn, fajn Ja ti zadni deli so mal čudni, čisto druga je ko na začetku
Angel girl napisal/-a:Jaaaaa noseča je, pa poročila se je pred kratkim Sam njen lik v gospodinjah v zadnjih delih mal ... ok ne bom nč govorila hehe. Uglavnem men je ona prov ql.
ja no. zdej je vse se tok zakompliciral. sem tko jezna (v pozitivnem smislu).
Če si star čez 40, moraš prekleto veliko časa in denarja investirat v lepotne kirurge, fitnes trenerje,... da bi še naprej izgledal, da jih imaš 25. Zakaj že?
Ja to da se je poročila sem slišala, zdaj bo pa še dojenčka mela, fajn, fajn Ja ti zadni deli so mal čudni, čisto druga je ko na začetku
Ja, 2 dojenčka celo Baje naj bi pričakovala dvojčka