Čevlji
-
- Kofetarica
- Kraj: štajerska
-
- Kofetarica
- Kraj: štajerska
-
- Komunikatorka
- Kraj: Primorska
skinny napisal/-a:angel_girl napisal/-a:kolk pa stanejo taki skinny? mogoče veš, že ker praviš da so D&G
nimam pojma. samo pomoje tam nekje okoli 400-500eurov.
waaw 100.000

A kdo mogoče ve, kje prodajajo kake luštne ženske športne čevlje??? Pa ne kakih prav za šport, pa nikakor ne kakih skejtarksih, iščem bolj take lepe casual superge za jesen k bo spet šola.
Sm že iskala v Dieslu, pa majo same stare modele. V Espritu so bli eni lepi, pa ni blo številke. Drugje pa itak nč ne najdem
Help
Skinny tile od D&G so pa res čist... Waaaw!
Sm že iskala v Dieslu, pa majo same stare modele. V Espritu so bli eni lepi, pa ni blo številke. Drugje pa itak nč ne najdem

Skinny tile od D&G so pa res čist... Waaaw!

...
-
- Komunikatorka
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
hej jaz pa mam eno vprašanje, ki sicer ne paše k vašim trenutnim pogovorom ampak vseeno pišem sem, da ne bi odpirala nove teme za brezveze (nisem pa našla nobene druge
)
No, zanima me če kera ve kje bi lahko dobila bele teniske, ni važno če so visoki ali nizki, pomembno je da so čisto celi beli, tudi podplat
nekaj takega
samo pri ti so menda lakasti, rabila pa bi usnjene, pa še ti od and1 so same velike številke za moške, jaz pa bi jih rabila za sebe
če mogoče kdo ve, prosim če mi sporoči

No, zanima me če kera ve kje bi lahko dobila bele teniske, ni važno če so visoki ali nizki, pomembno je da so čisto celi beli, tudi podplat
nekaj takega

samo pri ti so menda lakasti, rabila pa bi usnjene, pa še ti od and1 so same velike številke za moške, jaz pa bi jih rabila za sebe
če mogoče kdo ve, prosim če mi sporoči

To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.