Sm po branju tehle zgroženih postou pomisnla, da sm edina, ki se ji mularija ne smil, kr mora enkrat letno pretečt tistih par krogou ... Išššš!
Pa da se razumemo, tut sama sm bla med tistimi, k niso maral teka (zakaj, ne vem), čeprau sm bla ful športnica, pouna kondicije in energije, mi je biu ta šolski lauf (z usemi atletskimi tekmovanji, krosi in suhim treningom) cela beda. Tek sm noro uzljubila dobri dve let nazaj in od takrat sm k Forrest Gump

.
Pr nm smo na klopcah u telovadnc sedel usi pouprek, za to pa krivim napačn pristop useh teh tršic, k niso znale (z redkimi izjemami) narest tiste ure (al pa dveh) zanimive.
U OŠ je mela ena šica tako rit, da se ji ni dal niti vaj pokazat, ampak je zaposlila mene, da sm vodila ogrevanje, po dveh (!) minutah je že slediu med dvema ognjema ... do konca ure (medtem je ona sedela nek u čošku na blazinah in delala - nič). Kaj hujšga zame, keri je žoga smrtni sovražnik (pfeeej!).
U gimnaziji smo mel tut celo vrsto različnih težakou, ena je bla tko zagreta, da smo sedel po tleh ta velke telovadnce in pisal test, za oceno. Mnja, ni se obnesl. In spet, preveč poudarka na žogah, js pa skos hlepela po kšni gimnastiki, atletki, ... In zato me je zmer večkrat bolela glava, pa trebuh, pa menstruacija dvakrat mesečno

...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...