Desperate housewives (Razočarane gospodinje)
Na imbd forumih sm prebrala eno zlo zanimivo teorijo ... (pišem z belo naprej): en je napisu, da bi blo možno da se je resnični dave williams ubil potem ko sta mu v nesreči umrli žena in hčerka, da pa je mel brata, ki ga je to tk obsedlo, da se mu je na koncu zmešalo in zdej misli, da je on dave (al pa se pač hoče maščevat za bratovo smrt) ... mal zakomplicirano sicer ampak men je to ful nekak logično, če recimo zravn povežemo unga psihiatra in vse kar smo prek njega o daveu zvedl (to, da je mal zmešan + da si je v bistvu spremenil ime - sam ime, če se prav spomnem, priimka ne), pa vse tisto kar je bluzu o bratu ... recimo ko je reku da ni mel pravega prijatla vse odkar je njegov brat umru ... pa še to - če bi tale Dave dejansko bil Lilin mož, bi ga pomoje Susan&Mike že vidla kdaj takrat po nesreči. Pa a se spomnete recimo, ko je una Karen s sestro klicala tistga psihiatra in ga povprašala po Daveu, je on takoj vedu za kterga se gre, čeprav si je kao Dave spremenu ime. Vse se ful ujema. ok zdej lahk pišem normalno naprej
v glavnem, js mislim da je čist možno da se bo na koncu kej takga izkazal, ker da bi že dejansko celotna skrivnost bla razkrita na tej točki, mi je mal čudn. Je mal neverjetno sicer vse tole, ampak kljub temu pa zanimiva teorija in dejansko "makes sense". Haha mal preveč sm not padla. 

little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
- Kofetarica
- Kontakt:
-
- Kofetarica
- Kontakt:
Eto, pogledala najnovejši del. Fuul mi je bil lep, mi je bil pa tut žalosten na konc, k je pokazal Mary Alice in Elija, tisti dan, ko je naredila samomor. Pa tam, ko je Eli prišel in je rekel da je handy-man pa če rabi kakšno popravilo in so mu vizitke na tla padle in ko se je Mary Alice sklonila, da bi jih pobrala, je vidla, da ma strgan čevelj ker si ni mogel novih privoščiti. Sj vem, da je to taka malenkost, sam vseen mi je bil tko žalosten prizor, ker je bil bogi on. Mu je pa vsaj pomagala pol, da je delo dobil
Aja, pa wtf , zakaj je nov del šele čez 3 tedne?!?

Aja, pa wtf , zakaj je nov del šele čez 3 tedne?!?