pikica85 napisal/-a: Jaz recimo nikoli nisem razumela, zakaj moraš prekinit stike s kolegicami, ko dobiš fanta. To se mi zdi najbolj butasta stvar na svetu. Mogoče sem pa jaz butasta kaj vem.
Tudi jaz ne. Najbrž mislijo, da boga za jajca držijo.
nikogar ni ki bi me opazil v tej kruti resničnosti. nevem.
romanticnalilija napisal/-a:jst tud žal nimam prijateljev, niti fanta. Več ne vem zakaj. Sm se kr sprijaznila s tem. Tako je življenje. Pravijo vse ob svojem času. Moj fant je bil prijatelj, zdaj ga nimam že leto dni pa še nisem srečala nekoga ki bi v meni vzbudil ljubezen. Pravijo da sem mlada. 22 let, vendar nevem. nikogar ni ki bi me opazil v tej kruti resničnosti. nevem.![]()
lakeesha napisal/-a:^^ in kako stopiš iz tega? če se vrtiš v začaranem krogu? če ne veš kako spremenit, kva nardit, ne vidš izhoda?
-Katja- napisal/-a:No k tej temi res paše odlomek iz zadnjega cosmota, da raje imej več skupin prijateljic katerim zaupaš, tak da če te ene razočarajo, maš še ostale. Verjetno res nimaš take nesreče, da bi pol vse kolegice mele naenkrat fante.
Sej meni se je pred kratkim tudi nekaj podobnega zgodilo, ko se je najboljša kolegica kr naenkrat odločla, da bo šolo zamenjala, pa fanta nekega je dobila, pa pol so ble še težave s starši... in kmalu se sploh več menli nisva... Potem je še raje kot meni zrihtala karte za koncert od ene kolegice sestrični in zdaj se ne meniva sploh več, pred 2 mesecema pa sva bili še naj.
No ampak se ne sekiram več, ker sem ugotovila, da je brezveze. Imam še druge prijateljice, pri katerih pa sem prepričana, da se to ne bo zgodilo.