Kmetija
Mah sej ... je šou pujsk (žou u zakol), je šla kokoš (poleg tiste zaklane), je šou zdej zajčk, krava jim je zbolela pa tut šla
...
Men je blo grozlivo gledat tistga zajčija kako je revež z repkom pa tačkami še mal migu
... A takt je blo že prepozn, da bi se ga rešl? Js vem, da ga ne bi mogla odnest na stran pa nej umira, nikol.

Men je blo grozlivo gledat tistga zajčija kako je revež z repkom pa tačkami še mal migu

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
~NIA~ napisal/-a:ela85 napisal/-a:... in jaz upam, da se bosta ta teden v dvoboju pomerili daša in biljana in da daša gre domov
sej tko bo
sory, ampak očitno nimaš pojma

pismo, daša in biljana sta si pridobili še en teden.

-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Sam res. Kako to, da gresta u dvoboj polfanta? Ne vem no. Sicr to sm brala jst, da je kao žeposneto, da bomo mi gledalci zbral pa nekoga k bo dubu auto. Kao naš zamgovalec. Sicr mi je pa useen, ne bom prispevala k zmagovalcu
Sm začela tole mal bl spremlat in bi najbl prvoščila dnar klemnu, usaj tak najbl pošten mi deluje, pa k je razlagou kako je živeu doma oz kako živijo. Drgač pa sej ne rečem Biljana se je ful naučila pa to, sam se mi je zamerla k se dela glavno pa skor skos je u centru pozornosti oz želi bit. In zdej k je rekla, da bo ljubinki pustila, sam do neke meje da je glava..mislm haloooo
Miha je pa pomoje užaljen, ker je klemen drgač naredu kukr sta se kao menila.Sam za moje pojme je prou naredu, ker ma tko kao eno prednost s tem k zbira kak dvoboj bosta mela. Bomo vidl kaj bo
Škoda, k je Ljubinka pršla mal kasnej. Me res zanima kako bi drgač not bla "uveljavlena", k zdej usi pravjo pač je kasnej pršla, pa da si kao ne zasluž tuk.
Dost (komentiranja)obiranja
.

Miha je pa pomoje užaljen, ker je klemen drgač naredu kukr sta se kao menila.Sam za moje pojme je prou naredu, ker ma tko kao eno prednost s tem k zbira kak dvoboj bosta mela. Bomo vidl kaj bo

Škoda, k je Ljubinka pršla mal kasnej. Me res zanima kako bi drgač not bla "uveljavlena", k zdej usi pravjo pač je kasnej pršla, pa da si kao ne zasluž tuk.
Dost (komentiranja)obiranja

Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
iz današnjega Vikenda:
Donald Rose, kreativni direktor produkcije Pro plus:
"Veliki finale bo 15. decembra v živo na Pop tv, kje se bosta finalista dvobojevala v vseh treh disciplinah (moč, znanje, spretnost) in eden od njiju bo postal veliki zmagovalec prvega resničnostnega šova v naravi."
Tko, da ~NIA~ ne nabijat neki
Donald Rose, kreativni direktor produkcije Pro plus:
"Veliki finale bo 15. decembra v živo na Pop tv, kje se bosta finalista dvobojevala v vseh treh disciplinah (moč, znanje, spretnost) in eden od njiju bo postal veliki zmagovalec prvega resničnostnega šova v naravi."
Tko, da ~NIA~ ne nabijat neki

- metuljčica*
- Cosmofrik
Joj meni je pa ta Daša TAKo antipatična!
Ni mi jasno, kako je bila lahko finalistka za miss športa klik, ko pa niti luštna ni, kožo ima pa groooozno!!!

Ni mi jasno, kako je bila lahko finalistka za miss športa klik, ko pa niti luštna ni, kožo ima pa groooozno!!!