- Drugače kar rabiš te platforme, ker folk preko njih navezuje tiste prve stike. To meni manjka, pač bivših sošolk je končno mnogo, pa večinoma so daleč stran, če je kakšna sploh še fraj
- Ful bi bil vesel, če bi folk začel nazaj uporabljati forume kot je ta npr.

- hayley, saj si bila bolj zrihtana kakor jaz (in čist lepo; samo pač drug stil kakor sedaj pišeš)
- Jaz dam več na videz, ker sem samski, mi je pa žal, da sem prej dal premalo nanj. Pač, rabilo mi je klikniti, da je (tudi) to pomembno.
- Ne vem, zanimivo, da si izbrala ravno (tudi) moj stil sedaj

- slovenc79, čudno da bi te tipi dodajali. Jaz ko preveč dodajam "manekenke", me ponavadi ne sprejmejo, naknadno se pojavi "friend request" od kakega fake profila, katerega namen je, da mi oglašuje link do plačljivih aplikacij za "zmenke" = dopisovanje za žetone, slabše kot webcam sex (tisto je drago verjetno kot hotline, ampak je vsaj pristno)
- Nazadnje me je sicer dodala ena mladenka, ki je hkrati dodala tudi človeka, ki je zato, ker se je odločil da se ne bo hodil testirat, dobil izredno odpoved. Itak da bo šel na sodišče, razplet bo še zanimiv. Očitno so našli njegovo šibko točko, ker jo je naivno sprejel, jaz se nisem hotel zapletati in ga nisem posvaril oz. spraševal zakaj jo je dodal. Mene je dodala, ker sem mu komentiral en status. Sem jo pozdravil in vprašal če se poznava, me je odzdravila nazaj, povedati mi pa ni imela nič

- Sem že v preteklosti padel na te finte, ko sva z bivšo imela "vojno" (na isti strani), me je tudi dodal vsaj en fake profil, ki je imel v skupnem veliko skupnih prijateljev iz iste interesne sfere, in bi naj zato deloval bolj pristno.
- Na neki točki sem vendarle iz svojega pravega profila pobrisal vse osebe, ki jih ne poznam, in naj so še tako seksi.
- Ne vem če je pametno, da tole zdajle pišem, a je 1.11., in to je anonimni forum kao

- Moje mnenje je, da določenimi, ki imajo določen denar, moč in vpliv, kreirajo na socialnih omrežjih fake profile, z njimi pa spremljajo določene "zanimive" osebe. Mogoče je država še najmanj vpletena v to (o tem nimam jasne slike), bi pa verjel, da tako dejavnost izvajajo tudi privat firme (tudi (določene) politične stranke?) oz. določeni vplivni posamezniki, ki hočejo imeti še več vpliva
- Še enkrat bom rekel - paranoična motnja gor ali dol - da bi lahko bil tarča tudi ta forum, čeprav skorajda več noben ne piše tukaj gor. Kdo bi vedel, če koga kaj/kdo/kakšno mnenje zmoti