Matura [Združena tema]
a ta knjiga o kateri govorite je v originalu roze barve? ker jaz jo že nekaj mesecev neuspešno iščem ... ima pa naslov nekaj v zvezi s pripravo na maturi. tako da tudi jaz bi lepo prosla naslov + avtorja + založba (če imaš prekopirano)
LoveLy* svetovala bi ti, da preprosto pokličeš na šolo (med glavnim odmorom, po pouku ...) in prosiš če ti dajo to profesorco na telefon ... in jo pač vprašaš za literaturo.
LoveLy* svetovala bi ti, da preprosto pokličeš na šolo (med glavnim odmorom, po pouku ...) in prosiš če ti dajo to profesorco na telefon ... in jo pač vprašaš za literaturo.
-
- Sramežljivka
- _vampirk'ca
- Debatorica
*sanja* napisal/-a:^^Obstaja knjiga Zbirka odgovorov na ustna vprašanja iz maturitetnega kataloga za matematiko, v katetri imaš točno vprašanje in potem zraven odgovor. In na ustnem pač dobiš eno od teh vprašanj. To so sestavili dijaki gimnazije v Novi Gorici pred nekaj leti. Mi smo lansko leto že na začetku leta to knjigo naročili in sem se samo iz tega učila in je res zelo odbra knjiga. Svetujem ti, da pogledaš v šolski knjižnici.
Tale knjiga je najbolša za učenje matematike. Ker če se kar učiš vse iz učbenikov, še vedno nekaterih vprašanj verjetno ne znaš rešiti.
Če pa nimaš te knjige, se pa lahko učiš tako, da si pogledaš vprašanja iz maturitetnega kataloga pa poiščeš odgovore v učbeniku.
^^ Kera založba je pa izdala to? če mogoče kej veš. Je to ta> http://www.ucbeniki.com/article.asp?docid=179101
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Josephina mi je Vilmica posredovala to kar naj bi blo na ustnem
sm se nekak znajdla..A je tebe učila ona?
Jst kumej čakam,da je še ustni mim..pa upam na najbolš da sm nardila..mi je ful težko k začnem o tem razmišlat,če sm al če nism nardila..

Jst kumej čakam,da je še ustni mim..pa upam na najbolš da sm nardila..mi je ful težko k začnem o tem razmišlat,če sm al če nism nardila..
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
LittleGirl napisal/-a:Mogoče mislite knjigo z naslovom - Priprava na maturo? Avtorica je Petra Grmek. Not so pa miselni vzorci. Jaz sem se iz tega lani učila za ustne in je vse not.
to sem jaz tudi zasledila prejle na netu ko sem iskala da bi lahko pomagala..samo nikjer nisem našla fotke te knjige da bi vidla če se gre za to knjigo