Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Mene je dau za teden dni na hladno, da ugotovi kaj sploh hoče od usega skupi. Sej na trenutke mi gre dobro ampak me napade neka psiha in se tko čudno počutim. Ko da ne bi mogla dihat. Sploh ne vem kaj bi blo.

Ampak mislim, da je čas, da počasi se začnem pripravljat na to, da je konec.
Sam mi gre bolj težko, ker si ceu čas domišljam, da ko se v nedejo slišiva, bo boljše. Da bo reku: Miki, hočem bit s tabo. . . Dejstva govorijo drugače. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
SUMM€R_GIRł
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a SUMM€R_GIRł »

stara sem 17.sam lih de živim.ne morm jest,skoz bi spala pa se jokala,poslušam sam komade, na katerih sva bla skupej.Sam ne morem mu nič reči ker mene je zelo sram kar je bilo, saj sem bila tam pjana pa delala neumnosti in hkrati njemu sramoto.. Ko sem mu prišla blizu, se je samo odmaknil.bojim se, da je vsega konec.jaz ne morem več. .
sixty
Debatorica
Debatorica
Kraj: Bled

Neprebrana objava Napisal/-a sixty »

Z mojim je tud konec. Rekel mi je da mu je ful uredu z mano, da vedno kadar je bil z mano mu je blo najlepse, vendar da ni pripravljen na resno zvezo. Na koncu sva prisla do zakljucka, da ce imava vsak svoje zelje(jaz resno zvezo, on pa ne), da je najbolje da koncava. No in tako se mi je porusil svet ker sem bila res prepricana da me ma rad pa da mu ni tok useeno zame ter za naju :( :cry:
Touch me, take me to that other place. Reach me, I know I'm not a hopeless case. It's a beautiful day.
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

sixty žau mi je zate. Slika Kolko časa pa sta bla skupi ?
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

sixty, žal mi je. Stojimo ti ob strani. Ampak, če je tako, je res boljše, da gresta narazen. Verjemi mi, 9 let sem vztrajala v zvezi, kjer sma imela vsak svoje interese in želje ter pripričanja. In dlje si skupaj, težje je končati. Tak, da verjemi, da ti je mnogo prihranjeno. Drži se! :knuddel: :bussi:
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

p!ka brez zamere, ampak kaj nisi ti že prej dostikrat pisala, kako se prepirata? :?
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

metuljčica* napisal/-a:p!ka brez zamere, ampak kaj nisi ti že prej dostikrat pisala, kako se prepirata? :?

Ja. In se mi zdi, da vem kaj boš rekla. Slika
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Ti jst rečem ... ko bo minil en tedn, mu reč, da si se ti namest njega odločla.

Že to, da je hotu "dopust" od tebe, bi vsaj men neki povedal. To se v mal primerih dobr konča, v večini primerov se gre pa narazn. In bolš zate je, da če mata že tko probleme in se prepirata, poleg tega te je dal še za en tedn na hladno, kot si se izrazla, da ga ti pustiš in ti njega zajebeš, kot da te bo on (če slučajno razmišlja v tej smeri).
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Sej tak načrt mam v glavi že narjen. Bojim se sama sebe, ker ne vem, če bom lahko izpeljala.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Morm se pridt mal pohvalt. Dons sm se hotla zjokat od sreče, tko dobr mi gre... Sploh ne dohajam. Spomini bledijo... sovraštva nekak tut ni več. Mislm da bom kmal zares 'over'.

I’m over your hands
And I’m over your mouth
Trying to drag me down and fill me with self doubt
Moving on and it’s my time
You never were a friend of mine

Držte se :bussi:
Uporabniški avatar
trepalnica
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a trepalnica »

jaz mislim, da je pri prekinitvi zveze najpomembnejse, da cim prej prides do tega, da je boljse, da nisi vztrajala oz. nista vztrajala... pa ne glede na to, kateri je prekinil zvezo... ker tako ali tako ne bi funkcioniralo, ker bi se eden od vaju oz. oba na koncu, mucila, ker enostavno ne bi bilo to to... in potem, ko vidis, da je tako boljse in gledas naprej, si ze prebolel... vem pa, da imas tisoc vprasanj v glavi, zakaj in kako, zakaj ni drugace, ampak najboljse je cim prej pozabit in se posvetit nekemu hobiju, necemu, kar ti vzame veliko casa, da ne razmisljas o tem... in, kot sem ze prej omenila, gledat naprej...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

p!ka napisal/-a:^^ Sej tak načrt mam v glavi že narjen. Bojim se sama sebe, ker ne vem, če bom lahko izpeljala.

Boš vidla, da boš tok močna in boš to nardila, ker drugač boš sam še trpela, tega pa vrjetn nočeš :nein: Ne vem, sej ne rečem, da to moraš narest, ampak mislm, da bo zate bolš, če se ga "znebiš", ker mam občutk, da te tale kvazi veza samo uničuje :?

In bog ne dej, da čakaš štir leta, tko kot sm jst in pol sm končno spregledala in pustla tipa, k me je mel sam za norca (k men je hodu sam zato, ker je mel doma obupne razmere, lh se je najedu, zastonj stuširu, gledu tv, igrou igrce, mene pa skor ne porajtu ... in za tazga debila sm bla na razpolago skor štir leta :roll: ). Tko da ... iz svojih izkušenj ti priporočam, da če mata res take probleme, da se skoz kregata, če te je dal pač na hladno za tedn dni (po možnosti bo to še podalšu) ... pol te res ni vredn in mu ti dej "kajlo" predn jo on teb da. Potlej se bo pa izkazal, kaj on res čut.
bina_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bina_ »

Po mojem ve vsaka kaj je za njo dobro,pa kdaj bi moglo bit konec. Samo če imaš nekoga rad se mu je zelo težko odpovedat,pa če tudi veš da trpiš z njim. Mislim da nas večina vztraja do konca, pol ko je pa že res višek viškov si komanj dopovemo,da tega pa res ne rabimo. Čas zaceli vse rane...pa tipov je kot rib v morju,pa čeprav ko si zaljubljen vidiš samo enega... :wink:
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

bina_ napisal/-a:Po mojem ve vsaka kaj je za njo dobro,pa kdaj bi moglo bit konec. Samo če imaš nekoga rad se mu je zelo težko odpovedat,pa če tudi veš da trpiš z njim. Mislim da nas večina vztraja do konca, pol ko je pa že res višek viškov si komanj dopovemo,da tega pa res ne rabimo. Čas zaceli vse rane...pa tipov je kot rib v morju,pa čeprav ko si zaljubljen vidiš samo enega... :wink:

Se podpišem.
Uporabniški avatar
britney20
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a britney20 »

Pred slabimi tremi meseci sm končala s bivšim skoraj 4 letno zvezo. Blo mi je zelo težko in sm ga že prebolela ne še čist sam trenutno uživam k velik hodm vn k prej nism tok. Me je pa zelo zabolelo ko sm vidla na njegovmu mailu ( vem geslo) čist tko sm šla gor kako se z eno dopisuje (no z njemu dela) ampak je bil službeno odsotn kako je pogreša in kako jo ima rad. Vse lepo in prav sam imam občutk da mi je lagal ko sva nehala da ni kao nobene druge da končujeva zato ker ne čut do mene kar je na začetku. Jezna sm k mi ni v faco povedu da mu je všeč druga in ga bi lažje prebolela. V trenutku k sm vidla mail ga tok sovražm tok kokr sm ga imela učasih rada. Vidla sva se predn je šov službeno in ko je pršu me je poklicu da se je imel ful dobr. Nevem a mu nej povem zakaj mi je lagal v faco al nej počakam da mi sam pove? Zdej nevem a sta s tisto že skupaj al ne to nevem. Sam k sva se vidla sm ga vprašala če ma kšno punco pa je reku da on nima časa za punce.

Kaj nej nardim?
Zaklenjeno