Ja, ene 350 strani o vama bo Men bi blo ful zanimivo če bi koga poznala ki bi bil v Baru...sama pa ne bi šla, sm preveč samokritična da bi se tm na tvju kazala, pa še tle na vasi je... ja sj veste kako je na vasi no: Bla bla bla, čvek čvek čvek
urszika napisal/-a:Ja, ene 350 strani o vama bo Men bi blo ful zanimivo če bi koga poznala ki bi bil v Baru...sama pa ne bi šla, sm preveč samokritična da bi se tm na tvju kazala, pa še tle na vasi je... ja sj veste kako je na vasi no: Bla bla bla, čvek čvek čvek
sj js sm tut bolj iz majhnega mesta...nism tut ne nevem kok samozavestna...ampak me ne zanimajo opravljivci (ker ti so samo ljubosumni) in mogoče na tak način tudi na moji psihi kaj pridobim...
itak je še vse v zraku...če sploh bo bar3...če bom sploh sprejeta...
Zadnjič sem prebrala (v Novi?), da je baje zdej Gregor hodil z Aneto, uno miss športa, ki je enkrat Gašperju neki težila pa je ni šmirglu. In je neka težakinja, da se je je komi znebil al neki takega Piše pa tud, da Špela hodi z unim s Pop Tv-ja, Gorazdom Slakom menda. Kr zanimivo.
MiLLy napisal/-a:Zadnjič sem prebrala (v Novi?), da je baje zdej Gregor hodil z Aneto, uno miss športa, ki je enkrat Gašperju neki težila pa je ni šmirglu. In je neka težakinja, da se je je komi znebil al neki takega Piše pa tud, da Špela hodi z unim s Pop Tv-ja, Gorazdom Slakom menda. Kr zanimivo.