Hej. Spet v tej rubriki, žal. Bila sem na morju in zaradi bivšega prejokala 3 dni in noči,zaradi tega, ker se mu nisem javila na telefon in so že leteli SMS-ji, čes, s kom sem, pa kdo je v igri, pa da zanj ne obstajam več. Nekako (še sama ne vem kako) mi je uspelo umiriti situacijo, ko sem prišla iz morja. In danes izvem, da so ga videli z drugo. Nož v srce. Mu napišem SMS (budala, ja) in mu napišem, da jima želim srečo. Pa me pokliče nazaj, me prepriča, da ni res (pa mu ne verjamem, ker so jih videli), pa mu reem, da bi me punca baje rada videla, pa se je dečko ful razkuril. In potem sma se poslovila. In zdaj, zvečer, sma se spet slišala. Rekel je, da mu je res žal, da sma zajeb***, ampak, da ni pripravljen še enkrat probat z menoj. Ko pa sem mu rekla, da če ga bom kadarkoli srečala s katerokoli drugo punco, ga bom normalno pozdravila, pa si je "slišno" oddahnil. Ironično, ne. Nenormalno sem žalostna, a hkrati hvaležna, da sem dobila en realen pogled na vse, da vidim, da nisem vsega kriva jaz.