Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

sam res, kaj delaš s tem bivšim fantom zdaj?

če očitno ni prave kemije- se pač štekata. sam ene žeske pa res rabte met nekoga ob seb, sam zato, da niste same.

ne zdi se mi fer do njega. ko bo pršu pa nov mimo, boš pa kolebala kao: sej z mojim se čist ok razumem, lah me prizadene kot un umesni. ampak če bi bla samska in samozavestna, bi pa lahko začela novo zgodbo, ki bi mela celo možnost, da se razvije.

in za dolgotrajno vezo furat- sori- ni dost sam to, da se s fantom ok razumeta... :?
Uporabniški avatar
babe
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a babe »

Bravo Kika! Ne treba bit z enim sam, da maš fanta. Če ga je enkrat z lahkoto pustila, ga bo ob naslednji priliki tud. Al pa bo on njo prehitu in bo vidla kot to boli!
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

babe napisal/-a:Bravo Kika! Ne treba bit z enim sam, da maš fanta. Če ga je enkrat z lahkoto pustila, ga bo ob naslednji priliki tud. Al pa bo on njo prehitu in bo vidla kot to boli!

Upam, da res. Slika
P.S: Ne me pojest zdej.
...Voli me iz inata
voli me bez ostatka
voli me bilo gde sam
bas takvu kakva jesam

Voli me kad me nema
voli me pored svega
voli me kad ni jedan
bas razlog za to nemas...
študentka20
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a študentka20 »

tancica2: najbolše kaj lahko nardiš zase in za svojega fanta je,da prekineš z njim. ker v taki situaciji kot si sedaj...ti ne zavidam morem priznat. zakaj prekinit..ker preprosto nista za skupaj..bodi iskrena do sebe in njega in prekini to "zvezo" v kateri je očitno da oba trpita. ti ga ne ljubiš kot sama praviš, in si z njim samo iz navade. kar pa je najslabše. pojdi lepo naprej sama in uživaj življenje. ne kopliciraj si ga tak,pa ne uničuj ga temu fantu. mogoče ti trenutno ne verjame,da nisi bla z nobenim,kaj pa bo ko bo zvedel??ker slej ko prej se vse zve. končajta zvezo, v kateri oba trpita. ne igrajta in bodita iskrena! ker drugače ti na dolgi rok to ne bo štimalo.
življenje je igra,igraj jo,
življenje je izziv,sprejmi ga,
življenje je iskanje,razišči ga,
življenje so sanje,uresniči jih. (sai baba)
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerski konec

Neprebrana objava Napisal/-a Razlagalka »

Hej. Spet v tej rubriki, žal. Bila sem na morju in zaradi bivšega prejokala 3 dni in noči,zaradi tega, ker se mu nisem javila na telefon in so že leteli SMS-ji, čes, s kom sem, pa kdo je v igri, pa da zanj ne obstajam več. Nekako (še sama ne vem kako) mi je uspelo umiriti situacijo, ko sem prišla iz morja. In danes izvem, da so ga videli z drugo. Nož v srce. Mu napišem SMS (budala, ja) in mu napišem, da jima želim srečo. Pa me pokliče nazaj, me prepriča, da ni res (pa mu ne verjamem, ker so jih videli), pa mu reem, da bi me punca baje rada videla, pa se je dečko ful razkuril. In potem sma se poslovila. In zdaj, zvečer, sma se spet slišala. Rekel je, da mu je res žal, da sma zajeb***, ampak, da ni pripravljen še enkrat probat z menoj. Ko pa sem mu rekla, da če ga bom kadarkoli srečala s katerokoli drugo punco, ga bom normalno pozdravila, pa si je "slišno" oddahnil. Ironično, ne. Nenormalno sem žalostna, a hkrati hvaležna, da sem dobila en realen pogled na vse, da vidim, da nisem vsega kriva jaz. :cry: :cry: :cry:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Razlagalka, sj bo bolš :bussi: :bussi: mogoče si pa rabla tak zaključek! Seveda nisi kriva ti!

Jst mam pa probleme s kompom (VSE se mi je zbrisal, slike, seminarske, muska :cry: ) pa sm klicala na servis, p mi niso znal pomagat. In pol sm bivšmu pisala email, če on to ve kva narest. Ker je edini od ljudi k jih poznam, k se ful spozna. Brez skrivnih namenov. Sam dvomm d mi bo sploh pomagu, verjetn mu bo njegova punca prepovedala al neki... :roll:
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

Mogoče, pa ti popravi...računalnik.... :D
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Ah, dvomim... :) zakaj morm bit tak antitalent za komp? In zakaj je lih moj biuši študiru računalništvo? :? jst bi svoje stvari nazaj :(
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

sončk napisal/-a:Ah, dvomim... :) zakaj morm bit tak antitalent za komp? In zakaj je lih moj biuši študiru računalništvo? :? jst bi svoje stvari nazaj :(

Šment :lol: :D :razz:
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Ok, če ne verjamš... jst vem, kaj čutm in v tem trenutku bi bla sposobna it še na večerjo z njim pa njegovo in jima zaželet srečo. :)
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

sončk napisal/-a:Ok, če ne verjamš... jst vem, kaj čutm in v tem trenutku bi bla sposobna it še na večerjo z njim pa njegovo in jima zaželet srečo. :)

Ne ne , ne narobe razumet. Jaz ti ti čisto verjamem. Samo malo sem se pohecala. Res, brez zamere, sončk. Upam,da bom tudi jaz čimprej v takih fazi. Če si kje blizu MB, je en moj kolega računalničar, pa še šikan je, pa bi ti sigurno pomagal. :) Ne zamerit, sončk. :knuddel:
stevens
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: maribor

Neprebrana objava Napisal/-a stevens »

sončk napisal/-a:Razlagalka, sj bo bolš :bussi: :bussi: mogoče si pa rabla tak zaključek! Seveda nisi kriva ti!

Jst mam pa probleme s kompom (VSE se mi je zbrisal, slike, seminarske, muska :cry: ) pa sm klicala na servis, p mi niso znal pomagat. In pol sm bivšmu pisala email, če on to ve kva narest. Ker je edini od ljudi k jih poznam, k se ful spozna. Brez skrivnih namenov. Sam dvomm d mi bo sploh pomagu, verjetn mu bo njegova punca prepovedala al neki... :roll:

daj no..najdi si boljši izgovor
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

A ma msn, Razlagalka?=) Ker jaz niti pod razno ne mislim vabit bivšega domov al pa še kj hujšega, samo mislila sem, da bi mi pomagal prek emaila... Ker vem, da on to obvlada, ker mi je on reku, da nardim to stvar (s kero sm zajebala datoteke)
Samo rabim vedet, kaj narest, bom sama uštimala praktične stvari. ne zamerim :D
Stevens :roll:
SUMM€R_GIRł
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a SUMM€R_GIRł »

spoznala sva se na neki proreditvi.takoj sem mu bila všeč in prijateljico je vprašal za mojo cifro.naslednji dan sva si že dopisovala, a jaz sem bila preveč "zaljubljena" v drugega,zato sva si samo dopisovala in postala kar dobra prijatelja..Letos, ko smo bile s prijateljicami na morju,je bil neki žur in prišel je tudi on.oba sva bila malo pijana in pristala skupaj.prespal je pri nas a med nama se ni zgodilo nič takega.potem pa je prišel še enkrat in jaz sem se ga tako napila, da sva nato pristala v postelji.ubistvi sem z njim izgubila nedolžnost,kar mi ni žal,saj mi je postajal vse bolj všeč.prišel je še enkrat a tistikrat je bilo vse drugače,saj je bil zelo hladen do mene..zdaj prestajam pravo depresijo,saj ga imam zelo rada,čeprav očitno prepozno.jočem za njim,a on tega ne ve...kako naj ga pozabim,ali pa mu dam vsaj vedeti,da mi je žal,da se je tako vse končalo?
Razlagalka
Komunikatorka
Komunikatorka

SUMM€R_GIRł napisal/-a:spoznala sva se na neki proreditvi.takoj sem mu bila všeč in prijateljico je vprašal za mojo cifro.naslednji dan sva si že dopisovala, a jaz sem bila preveč "zaljubljena" v drugega,zato sva si samo dopisovala in postala kar dobra prijatelja..Letos, ko smo bile s prijateljicami na morju,je bil neki žur in prišel je tudi on.oba sva bila malo pijana in pristala skupaj.prespal je pri nas a med nama se ni zgodilo nič takega.potem pa je prišel še enkrat in jaz sem se ga tako napila, da sva nato pristala v postelji.ubistvi sem z njim izgubila nedolžnost,kar mi ni žal,saj mi je postajal vse bolj všeč.prišel je še enkrat a tistikrat je bilo vse drugače,saj je bil zelo hladen do mene..zdaj prestajam pravo depresijo,saj ga imam zelo rada,čeprav očitno prepozno.jočem za njim,a on tega ne ve...kako naj ga pozabim,ali pa mu dam vsaj vedeti,da mi je žal,da se je tako vse končalo?

Povej mu. Koliko pa si stara? Vedi, da za vsakim dežjem posije sonce. Le čas je potreben. :knuddel:
Zaklenjeno