ŽuŽa napisal/-a:Kok mislte da bodo točk odštel tm pr 2. nalogi ko smo mogl ničle napisat: ker jst sm napisala pi/4 + kapi. Ampak sm pol napisala še -pi/4 .
Ja pa sej je prou tko.. Pr sinusu in cosinusu je +2kpi in je treba po dve rešitvi napisat, pr tangensu pa sam eno, ker je itak +kpi..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
hm...prva naloga..1 je praštevilo tudi pri meni drugo nalogo sem rešila, ampak čist neki po svoje, pa sem jo zbrisala, tretje nisem znala, lastovke mama prov, polinom tudi, enačbo upam. Logaritem nevem od kje, ampak mi je prišel -4, pravokotnik sem zajebala, zadnje pa nisem mela pojma. Sem se matrala pa matrala, pa rajš ustala pa šla ven.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
buubbika napisal/-a:Mi lahko še kera pove kok ste pr polinomu doble a in x? Da vidim, če sm še to falila..
Jst to nič nevem.. Sm že vse rezulatzte pozabla.. Sploh mi ni jasn, kako si lahko take stvari zapomnite.. Že zdej, če bi me kdo vprašal, katere naloge so ble, bi težko povedala.. Tko enih par bi jih že naštela, sam nevem, če bi pršla do polovice..
Don't get so caught up in your destination, that you forget to appreciate the journey..
ŽuŽa napisal/-a:Kok mislte da bodo točk odštel tm pr 2. nalogi ko smo mogl ničle napisat: ker jst sm napisala pi/4 + kapi. Ampak sm pol napisala še -pi/4 .
Ja pa sej je prou tko.. Pr sinusu in cosinusu je +2kpi in je treba po dve rešitvi napisat, pr tangensu pa sam eno, ker je itak +kpi..
Ja ampak jst sm napisala + in -. Kok bodo odštel? če bodo kej
buubbika napisal/-a:Če bojo, bojo pa kkšno piko, to je to. Žuža, ne kompliciri, ko maš bolj ko ne vse prav!
Za zihr mam prov sam 4 naloge..use ostale vse neki na pol Tko da bubbi nimam kej velik prov. Upam na 40% pa pol še ne ustnem neki da mam eno usrano 3. No zdj pa neham sitnart..grem se tuširat.
men je blo težko, ful nalog mam narobe, une kvadratne funkcije sploh nism znala, upam da bojo kej za postopke štel. lastovke mam prou a 1 ni praštevilo? pa sj je deljivo z 1 in s samim seboj ah klinc, usaj da je mim, sam zdj se bom prou sekirala še ceu mesec če nism nardila... no sam usen mislm da bi skor mogla narest. bomo vidl
Nadine napisal/-a:men je blo težko, ful nalog mam narobe, une kvadratne funkcije sploh nism znala, upam da bojo kej za postopke štel...
Jst tud nism kvadratne funkcije znala! Sploh nism vedla, kaj bi nardila.. Pol sm si pa kr narisala in iz skice izpisala tist kar je blo treba in napisala kolk je f(x).. Upam, da bojo vseen štel kako točko.. sam nevem.. dvomim..
men se je zdela naša matura dost težka, pa glede na to da naj bi bla lani ful lahka, a mislte da bo pol kej nižji kriterij za 2... sj usen mislm da sm rešla usaj za pol prou, sam res nvem, mogoče mam pr ene 2 al pa 3 nalogah use točke, ostalo sm povsod kej zafrknla... mene je strah, sicer ne rabm točk, sam kaj če sploh nam nardila
Js sem pa tooook za*ebala eno nalogo .. Še sama ne morem verjet da sem res tok zabita. Sem pa napačno diferenco napisala pri aritmetičnem zaporedju in posledično je cela naloga (vredna 15 pik) narobe. Tega si res ne bom nikoli odpustila.
Nadine napisal/-a:men se je zdela naša matura dost težka, pa glede na to da naj bi bla lani ful lahka, a mislte da bo pol kej nižji kriterij za 2... sj usen mislm da sm rešla usaj za pol prou, sam res nvem, mogoče mam pr ene 2 al pa 3 nalogah use točke, ostalo sm povsod kej zafrknla... mene je strah, sicer ne rabm točk, sam kaj če sploh nam nardila
Po radiu je blo kak mesec nazaj, da je naša generacija "zelo" pametna.. Pač, da smo boljši od lanskih letnikov.. Jaz se še vedno tolažim s tem, da so nekje kej zajebali in da to ne drži.. Mah dej itak, da boš nardila.. Kriterij bo itak znižan, tko kot vsako leto..