no angel napisal/-a:principesa napisal/-a:use super fino fajn,..
ampak k tipa spoznaš, še vanj nisi zaljubljen in gledaš bolj z tiste nagonske strani, in kmalu zveš če ma punco ali ne,..torej vanj nisi zaljubljen,.. če hočeš biz iz tega vidika z tem določenim fantom,. pol naj punce ne govorijo, da so zaluble pa nevem kaj,. dejstvo bil ti je simpatičen , sexala bi z njim,. konc deabte,..
če se pa zaljubiš slučajno,.. pa mislm da bi usaka žesnka z kančkom pameti raj počakala, da je samski in se zagrebla zanga, kt pa navalila nanga ko je še zaseden,. ker če tip reagira na to pecanje, si zaljublena žesnka najbrž nebi načrtno povzročla trpljenja, ker je jasno, da bi tak tip njej naredu isto...
mal zakompliciran,. ampak upam, da nekak razumete kaj sm hotla povedat...

Tle je pač več različnih možnosti ... recimo da ti sam enga vidiš in ti je všeč pa bi mela kej z njim, pol pa zveš da ma punco in kljub temu poskušaš, to je grdo. Ampak če pa ti nekoga spoznaš in se najprej ful družiš z njim, pa šele npr. čez čas zveš da ma punco, takrat je pa že prepozno in sm zihr da je redkoktera tle ki bi se kr tak umaknla. No okej mogoč če vidiš da tip ni niti mal zainteresiran in itak veš da nimaš šans, pol normalno da ne rineš neki v njega in delaš budale iz sebe (to ni več sam grdo, ampak predvsem patetično), sam če pa on očitno kaže da si mu všeč ... pol je pa res težko.
Itak vem da tud men ne bi blo ravno všeč da bi se ktera zatrapala v mojga (hipotetično, itak ga nimam) in mu še kej tečnarla, ampak če bi on podlegu, bi pač bil to jasn znak da najina zveza že ni bla takšna kot bi mogla bit in da on ni bil kej prida. Ker če maš nekoga rad in ti on predstavlja vse kar si želiš, ga pač ne boš kr tak zamenjal, ane.
no evo ti se še najboljš napisala,.oz. tko nekak sm jest holta povedat..
dejstvo je da, če tip to nardi, nimaš kj kt da ga brcnez čez vrata,...
hotla sm sam rečt, da se pač ne zalubš čez noč ampak s časom in vsak normaln tip precej hitr pove, če je zasedn,... če pa on še kj namiguje,. pol pa absolutno se strinjam nimamo kj počet s takimi
----------------------------------
drgač pa na živce mi gre predvsem tole,.. osvaja klub temu, da je zasedn...
motm me predvsem to, da nekdo peca nekoga, čeprov ve da je zasedn, torej je to čist načrtno in ne ponesreči,...
primer: ne mot me če moj tip peca naokol in eni jasno pokaže, da mu je simpatična in ona odgovri... jebiga sj nau dolg zasednga pecala,kr bo zlo kmal samski,..
ampak da greš pecat nekoga, ki ti sam prej nč ne pokaže, kr namreč to ene delajo,.. mi pa pač ni všeč... jebiga...