Marca ga mam, ampak sej to bo hitr. Je pa Gregor že napisal da je tut pr bateriji razlika, da dalj zdrži kot pri Nokii N95.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Jz pa ne vem..jutri bi si šla kupit nov telefonček, pa se še odločam..jz bi neki majhnega, luštnega in poceni . A ma katera izkušnje s katerim od teh?
LG KG800 Motorola w510 - tole sem že mela, je luštn, sam "bad karma"-mi je bil ukraden Nokia 5300 Nokia 6288 Samsung SGH E250v
purple_rain napisal/-a:Jz pa ne vem..jutri bi si šla kupit nov telefonček, pa se še odločam..jz bi neki majhnega, luštnega in poceni . A ma katera izkušnje s katerim od teh? LG KG800 Motorola w510 - tole sem že mela, je luštn, sam "bad karma"-mi je bil ukraden Nokia 5300 Nokia 6288 Samsung SGH E250v
Te Nokie 5300 se baje ful kvarijo, meni je že več znancev, ki ima ta telefon reklo da se jim je nekaj pokvarilo. Jaz bi ti svetovala LG ali pa tisto tadrugo Nokio
Joooo jaz pa jutri dobim ROZA Sony Ericssona z610i ! Pri mobitelu ni bilo roza več na voljo, zdaj mi je pa kolegov ati prek poznanstev zrihtal ! Jutri grem po njega, tak da komaj čakam...Sicer sem se vmes že zapičla v SE s500i, ampak ga še zdaj nimajo (so mi rekli že 5 različnih datumov kdaj bi naj bili na voljo ), tako da se mi ne da več čakat...
purple_rain napisal/-a:Jz pa ne vem..jutri bi si šla kupit nov telefonček, pa se še odločam..jz bi neki majhnega, luštnega in poceni . A ma katera izkušnje s katerim od teh? LG KG800 Motorola w510 - tole sem že mela, je luštn, sam "bad karma"-mi je bil ukraden Nokia 5300 Nokia 6288 Samsung SGH E250v
Te Nokie 5300 se baje ful kvarijo, meni je že več znancev, ki ima ta telefon reklo da se jim je nekaj pokvarilo. Jaz bi ti svetovala LG ali pa tisto tadrugo Nokio
Jz mam Nokio 6288 in sm ful zadovoljna Eni pravjo, da je k cegu men se pa sploh ne zdi, pa se dost funkcij ma...uglavnm, jz jo priporocam
Even though you’re love is gone, Even though it’s said and done, You’re still the only one, It’s all for you...
jaz sem ga hotela zdaj bratu kupit, ker si ga je ful zelel, sam ga na simobilu nimajo je pa ful lep in dober telefon!!!
Hja, jst tud čakam, če se bodo na simobilu spomnil ga dat v ponudbo, mobitel ga je že. Čeprou sem brala, da so imeli nekateri ful probleme, ker se telefon sam od sebe ugaša in prižiga