Izpit za avto
-
- Komunikatorka
- **SiMoN@**
- Kofetarica
*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:Ne sej ne mislim odnehat sam prej sm bla čist navdušena zdej me je pa kr nekak minil...sam upam da bo čimprej mim use skup
sj pr men je blo isto, ker mi kr ni šlo in ni šlo, pol k mi je pa ankrat zlavfal je pa kul vozet. Vsakmu enkrat začne it, kar poglej kakšne budale majo izpit

- **SiMoN@**
- Kofetarica
jagodka85 napisal/-a:Bulma napisal/-a:Hjao...meni bi pa bil že čas da ga naredim. Samo full nimam voljeSamo pa vem da bolj bom odlašala slabše bo
bulma, a pa maš že kako uro, al še začela nisi?
Še začela nisem

Is sex dirty? Only if it’s done right.
Bulma napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:Bulma napisal/-a:Hjao...meni bi pa bil že čas da ga naredim. Samo full nimam voljeSamo pa vem da bolj bom odlašala slabše bo
Še začela nisemOjej..pa novembra bom že 22. Ne vem...me enostavno ni nikoli mikalo da bi mela izpit za avto itd. Sam mi pa gre na živce da ker ga nimam, pa sem odvisna od drugih. Damn!!!
Glej jaz sem delala izpit,ko sem bila stara 22let!Prej ga nisem delala,ker nisem imela volje tako kot ti.
In vem,da ko sem hodila na ure vožnje sem tudi jaz imela eno takšno obdobje,ki sem hotela vse pustit,ker mi ni šlo.Sem imela krizo.To je bilo,ko sem imela tam okrog 15,16 ur.Takrat sem tudi menjala inštruktorja.Zdaj imam izpit leto in pol......in dobro furam zakon

Moram pa priznat,da mi je zdaj ful žal,ker nisem delala izpita prej.Sem pa prau heppy,da sem ga naredila

Zadnjič spremenil padalo, dne 15. Avg. 2006 20:16, skupaj popravljeno 1 krat.
padalo napisal/-a:Bulma napisal/-a:jagodka85 napisal/-a:Bulma napisal/-a:Hjao...meni bi pa bil že čas da ga naredim. Samo full nimam voljeSamo pa vem da bolj bom odlašala slabše bo
Še začela nisemOjej..pa novembra bom že 22. Ne vem...me enostavno ni nikoli mikalo da bi mela izpit za avto itd. Sam mi pa gre na živce da ker ga nimam, pa sem odvisna od drugih. Damn!!!
Glej jaz sem delala izpit,ko sem bila stara 22let!Prej ga nisem delala,ker nisem imela volje tako kot ti.
In vem,da ko sem hodila na ure vožnje sem tudi jaz imela eno takšno obdobje,ki sem hotela vse pustit,ker mi ni šlo.Sem imela krizo.To je bilo,ko sem imela tam okrog 15,16 ur.Takrat sem tudi menjala inštruktorja.Zdaj imam izpit leto in pol......in dobro furam zakon![]()
Moram pa priznat,da mi je zdaj ful ker nisem delala izpita prej.Sem pa prau heppy,da sem ga naredila
Upam,da bom jaz tudi kdaj dobila voljo za izpit. Mah ne vem zakaj je nimam. Poleg vsega ma je pa še strah in paničarim kako mi ne bo vožnja šla itd. Ojej!!! Napredek bo že če bom šla vsaj rdeči križ delat

Is sex dirty? Only if it’s done right.
- SapraVeronika
- Debatorica
- Kraj: in the fairytale
- **SiMoN@**
- Kofetarica
**SiMoN@** napisal/-a:če bi blo po pravem da nč ne pride vmes, bom jst izpit mela konc avgusta, tko kot sm načrtovala
enako, sam da sm načrtovala ga met že konc julija pa so pršli dopusti vmes

v petek mam že šolsko in me je groza

Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...