Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

Jst sm pa lih na začetku ful uživala zdj je pa skos eno in isto...no kar bo pa bo,enkrat ga bom že nardila,hvala za nasvete pa vzpodbudo :)
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

heh..nej zakej...sej me smo si skor na istem..smo sotrpinke :?
¤Nejcha¤
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Brežice
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ¤Nejcha¤ »

hmm...jst mam pa u petek prvo uro vožnje.. :) upam da bo šlo ane pa da ne bom koga povozla al se pa kam zabila...jao :D
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

*FaLLeN*AnGeL* napisal/-a:Ne sej ne mislim odnehat sam prej sm bla čist navdušena zdej me je pa kr nekak minil...sam upam da bo čimprej mim use skup :)

sj pr men je blo isto, ker mi kr ni šlo in ni šlo, pol k mi je pa ankrat zlavfal je pa kul vozet. Vsakmu enkrat začne it, kar poglej kakšne budale majo izpit :D :D tko da nč se sekirat, :)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Hjao...meni bi pa bil že čas da ga naredim. Samo full nimam volje :? Samo pa vem da bolj bom odlašala slabše bo :cry:
Is sex dirty? Only if it’s done right.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

jemina napisal/-a:sj pr men je blo isto, ker mi kr ni šlo in ni šlo, pol k mi je pa ankrat zlavfal je pa kul vozet. Vsakmu enkrat začne it, kar poglej kakšne budale majo izpit :D :D tko da nč se sekirat, :)

veš kokrat jst na t pomislem..pol me pa čist boli k***c kaku vozem pa kdaj izpit nardim!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Bulma napisal/-a:Hjao...meni bi pa bil že čas da ga naredim. Samo full nimam volje :? Samo pa vem da bolj bom odlašala slabše bo :cry:

bulma, a pa maš že kako uro, al še začela nisi?
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

jagodka85 napisal/-a:
Bulma napisal/-a:Hjao...meni bi pa bil že čas da ga naredim. Samo full nimam volje :? Samo pa vem da bolj bom odlašala slabše bo :cry:

Še začela nisem :D Ojej..pa novembra bom že 22. Ne vem...me enostavno ni nikoli mikalo da bi mela izpit za avto itd. Sam mi pa gre na živce da ker ga nimam, pa sem odvisna od drugih. Damn!!!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ja to je kriza, če si odvisn od drugih... ma,sj če te ne mika, te pač ne mika... k te bo zamikal... vrjem, da ga boš šla delat :D
padalo
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a padalo »

Bulma napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:

Še začela nisem :D Ojej..pa novembra bom že 22. Ne vem...me enostavno ni nikoli mikalo da bi mela izpit za avto itd. Sam mi pa gre na živce da ker ga nimam, pa sem odvisna od drugih. Damn!!!

Glej jaz sem delala izpit,ko sem bila stara 22let!Prej ga nisem delala,ker nisem imela volje tako kot ti.
In vem,da ko sem hodila na ure vožnje sem tudi jaz imela eno takšno obdobje,ki sem hotela vse pustit,ker mi ni šlo.Sem imela krizo.To je bilo,ko sem imela tam okrog 15,16 ur.Takrat sem tudi menjala inštruktorja.Zdaj imam izpit leto in pol......in dobro furam zakon :wink:
Moram pa priznat,da mi je zdaj ful žal,ker nisem delala izpita prej.Sem pa prau heppy,da sem ga naredila :razz:
Zadnjič spremenil padalo, dne 15. Avg. 2006 20:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho

padalo napisal/-a:
Bulma napisal/-a:
jagodka85 napisal/-a:

Glej jaz sem delala izpit,ko sem bila stara 22let!Prej ga nisem delala,ker nisem imela volje tako kot ti.
In vem,da ko sem hodila na ure vožnje sem tudi jaz imela eno takšno obdobje,ki sem hotela vse pustit,ker mi ni šlo.Sem imela krizo.To je bilo,ko sem imela tam okrog 15,16 ur.Takrat sem tudi menjala inštruktorja.Zdaj imam izpit leto in pol......in dobro furam zakon :wink:
Moram pa priznat,da mi je zdaj ful ker nisem delala izpita prej.Sem pa prau heppy,da sem ga naredila :razz:

Upam,da bom jaz tudi kdaj dobila voljo za izpit. Mah ne vem zakaj je nimam. Poleg vsega ma je pa še strah in paničarim kako mi ne bo vožnja šla itd. Ojej!!! Napredek bo že če bom šla vsaj rdeči križ delat :D
Uporabniški avatar
SapraVeronika
Debatorica
Debatorica
Kraj: in the fairytale

Neprebrana objava Napisal/-a SapraVeronika »

še pol leta pa bom jz tut na ceeeeesti :freude:
Waves of sound they move my body
Touch my body, pull me deeper into you
So hold on to me, cause we're fallin weightlessly
Gravity callin, now I'm falling through.
punchka
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a punchka »

js pa čez 1 mesec :? brrr kaj me je strah :(
to infinity and beyond!
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

če bi blo po pravem da nč ne pride vmes, bom jst izpit mela konc avgusta, tko kot sm načrtovala
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelcca »

**SiMoN@** napisal/-a:če bi blo po pravem da nč ne pride vmes, bom jst izpit mela konc avgusta, tko kot sm načrtovala

enako, sam da sm načrtovala ga met že konc julija pa so pršli dopusti vmes :?
v petek mam že šolsko in me je groza :( sm bla pa dns na ac in mi je blo res super, tko da komi čakam izpit :D
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Zaklenjeno