Spletne trgovine

Novosti, trendi...
Odgovori
mycosmogirl
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a mycosmogirl »

frigga napisal/-a:Punce, ki ste že naročale na Asosu: a njihove velikosti ustrezajo našim?

Jst sm naročila že kar precej preko Asosa! Tudi maturantsko obleko in mi je bla čist prov. Edino sestra je nazadnje pajac naročila velikosti 38(ona je 36) in ji je bil čist premajhen. Tko, da previdno pri naročanju pajacev :D
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

M!NA napisal/-a:na tej strani imajo kar lušne cotke, pa nevem kakšne št imajo! je katera že naročala, tabele z merami ne najdem.

odprla link. OMG :eek: :tot:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
spice girl
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a spice girl »

frigga napisal/-a:Punce, ki ste že naročale na Asosu: a njihove velikosti ustrezajo našim?

Imaš tabelo velikosti, da se lažje orientiraš. Jaz nosim 36, kar je njihova 8. Meni popolnoma ustreza.
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

punce, če katera rabi vabilo v slo spletno trgovino fashiondays.si (spletni outlet - stvari znižane do 80%- lancaster, D&G, pierre cardin, ed hardy, Ck), naj mi pošlje zs z e-mailom :)
Indi
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Indi »

Tu : Klik

Za malo zmešane duše :) haha
beautyisyoun
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: KOPER

VS

Neprebrana objava Napisal/-a beautyisyoun »

lep pozdrav fashionistke :P
imam eno vprašanje..

končno sem se odločila da bom kupila eno prelepoooo trenirkico preko VICTORIA'S SECRET spletne trgovine..
ampak ne zaupam plačilu s kartico.. nočem dajat svoje pin številke na netu.
a se mogoče da plačati PO POVZETJU? ker iščem to možnost pa ne najdem..

pa me zanima tudi če je že kdo kupoval kaj in če pravzaprav lahko zaupam pin kodo ??

prosim odgovorite mi ker sem se zaljubila v tisto trenirko in obooooožujem nenormalno VS :$ hvalaa vsem :)
be true to you .
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^PIN številke svoje kartice ti nikol ni treba (oz. ne smeš!) dajat.
Pri plačevanju s kartico prek neta te kvečjem vprašajo za CVV kodo (na zadnji strani nad tvojim podpisom). Sicer pa (za VS ne vem, bi pa rekla, da sprejemajo) - zrihtaj si PayPal.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Kakor je rekla purple_rain. Pa itak ne sprejemajo Maestro, katero imaš verjetno v mislih :D

A na bankomatu pa zaupaš dat PIN?
Preprosto ne razumem tega nezaupanja do plačevanja preko spleta, še posebno pri straneh, ki so svetovno priznane.

Prosi koga poznanega, ki kupuje preko spleta, da ti naroči, pa mu potem vrneš denar :wink:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
beautyisyoun
Sramežljivka
Sramežljivka

ooo hvala za tako hitre odgovore :P

ma ja nisem lih izkušena za nakupe preko spleta, pa raje vprašam..
sem zdaj malo podrobneje pogledala in res ni treba dat PINa..

kaj pa se zgodi v primeru da paketa ne dobiš, alpa da je kaj narobe? torej ti denar že poberejo s kartice al kko?

hvala vam.
be true to you .
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ne vem konkretno za VS, ker tam še nisem naročala.

Ponavadi ni problemov s prejemom paketa, če ga ne dobiš, kontaktiraš VS in če so kaj fer, ti bodo še enkrat poslali (moraš jim pa dat do 1 mesca za dostavo). Mislim da nebi smelo jit nič narobe, glede na to da je že precej punc naročalo in ni slabih izkušenj.

VS pa žal ne sprejema PayPal, ki bi precej olajšal situacijo ob možnih problemih.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ *mala*, mi2 bi mogle ustanovit kšno kampanjo za spodbujanje k spletnim nakupom :lach:
beautyisyoun
Sramežljivka
Sramežljivka

aha :)

ma ja sej verjetno res ni nobenih zapletov.. sem pa enkrat prebrala, pa nevem lih na katerem forumu, da ena punca ni dobila paketa, pa so bli pol fer in so jo vprašali če ji dajo denar nazaj. pa nevem pol kaj je blo naprej : )

kako pa gre to s tem plačevanjem.. sam tko s firbca vprašam.. a ti vpišeš samo card number, kot tam piše in oni ti dnar trgajo al kaj?
( vem da zgleda tako brezvezno in otročje vprašanje :P )
ne me met za neumno prosim. hehe .
be true to you .
beautyisyoun
Sramežljivka
Sramežljivka

purple_rain napisal/-a:^^ *mala*, mi2 bi mogle ustanovit kšno kampanjo za spodbujanje k spletnim nakupom :lach:

in učenjem :D
be true to you .
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Moraš imet najprej kartico Mastercard ali Viso. Z Maestro (pač navadno kartico za plačevanje), nimaš kaj počet.

Potem pa ja, vpišeš št. kartice, imetnika ter 3-mestno kodo, ki je na zadnji strani kartice (označeno na sliki)
Slika
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja sej, je vseen vedno fajn bit previden, sploh ko se prvič kupuje na neki strani/podjetju; zato pa so forumi, da se vpraša, pa fino je tud poguglat izkušnje uporabnikov. Načeloma bi rekla, da se gre podjetjem za dober sloves in čim boljši biznis, zato so dost korektni in jim je v interesu tud take "pripetljaje" odpravljat (vračilo denarja/ponovno pošiljanje paketa).
Ja, vpišeš številko kartico ter CVV številko (slikovno gradivo je prispevala *mala* :D), denar je pa trgan z računa dokaj hitro.

To je pa tud dodatna prednost PayPal-a, ki deluje kot posrednik, ko/če se kaj zalomi in oni namesto tebe ukrepajo (ampak, kot rečeno, nakup s PP ni možen pri vseh straneh/podjetjih).
Odgovori