hvala za odgovore!
saj se zavedam te zaslepljenosti z macomanijo ampak se ji ne morem upret mac je pač samo en
sicer pa mislim, da se bom odločila kar za hp, ker jih največ govori v prid le-temu zato o kvaliteti ne dvomim.
kako pa naj vem kako dolgo mu drži baterija?
hp ima 6-celični litij-ionski akumulator; sony pa prav tako Lithium-Ion baterija (VGP-BPS22) 6 cell. sem kopirala in mislim da sta isti, ali je razlika?
Ja, moj HP ima tako baterijo, pa mi zdrži cca. 4 ure ob surfanju po netu.
Sam se zavedam, da to ne bo vedno tako, prej sem imela Fujitsu Siemensa in je po več kot 3 letih baterija zdržala sam kakšne pol urce.
bloom* napisal/-a: kako pa naj vem kako dolgo mu drži baterija? hp ima 6-celični litij-ionski akumulator; sony pa prav tako Lithium-Ion baterija (VGP-BPS22) 6 cell. sem kopirala in mislim da sta isti, ali je razlika?
Isti ku*ac...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
hja kaj čmo, saj so vse stvari, ki jih kupimo precenjene.
do zdaj sem mela acerja in si želim preizkusit drugo firmo, ker mi moj ogromno šteka.
če vas vprašam za dell pa bom najbrž spet dobila odgovor da je precenjen? sem slišala tud da ma dell boljše baterije od hp, in zdaj se spet znova odločam katerero firmo
Jst sem imela najprej Toshibo in jo lahko samo pohvalim, razen baterije, ki na koncu ni več kj dost zdržala. Zdj imam pa že dobri 2 leti Dell Inspiron in sem ful zadovoljna pa tud cenovno niso več tolk dragi. Sem primerjala cel kup modelov Toshiba, Dell in HP, pa so bile približno iste karakteristike za približno isto ceno. HP nisem vzela samo zato, ker mi oblika ni všeč - mi je preveč "škatlast", pri Dellu sem pa lahko izbirala med vzorci in mam zdj vijoličen zgornji del
^^ Jest sicer je bil ful mal rabljen (dva tedna max), dve leti garancije, zgleda ko nov, razen kake manjše praskice, za katero me pa res boli đoko, ker luškan je še vseeno Plus - za moje potrebe uporabe laptopa se mi zdijo razni mac-i čist nepotrebna poraba denarja, za to kar jst rabim je pa skor vsak laptop čist okej. Tolk da normalno dela in da baterija normalno dolgo zdrži, that´s it.
(da ne rabim nujno novega sm nagruntala pa, ko mi je kolega, ki kompjutre doooost več kt jz uporablja, reku, da si je raj kr rabljenga nabavu. preseravat se res ne rabim, bom raj kšno letalsko karto za un dnar razlike kupila.)