Kateri laptop priporočate?

Vse za prave računalniške frike, fotografijo in mobilno tehnologijo
Odgovori
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

bloom* napisal/-a:pripravljena sem odšteti do 1000e, za maca tudi prek, sam se mi zdi 13'ka mal premajhen zaslon, 15' pa ima previsoko ceno :/

Tipična izjava zaslepljene osebe...samo da je mac, ni važno kolko stane... :roll:

Poglej malo okrog sebe pa ne bit zaslepljena s tem hype-om okoli appla... :wink:

Za 1000€ dobiš takega HP-ja da naščije večino applov... Osebno ti priporočam HP(ampak ne presario).

P.S. Prenosnika, ki mu baterija zdrži 10 ur aktivne uporabe, ne boš našla.
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
bloom*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bloom* »

hvala za odgovore!
saj se zavedam te zaslepljenosti z macomanijo ampak se ji ne morem upret :) mac je pač samo en :)

sicer pa mislim, da se bom odločila kar za hp, ker jih največ govori v prid le-temu zato o kvaliteti ne dvomim.

kako pa naj vem kako dolgo mu drži baterija?
hp ima 6-celični litij-ionski akumulator; sony pa prav tako Lithium-Ion baterija (VGP-BPS22) 6 cell. sem kopirala in mislim da sta isti, ali je razlika?
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Ja, moj HP ima tako baterijo, pa mi zdrži cca. 4 ure ob surfanju po netu.
Sam se zavedam, da to ne bo vedno tako, prej sem imela Fujitsu Siemensa in je po več kot 3 letih baterija zdržala sam kakšne pol urce. :?
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

bloom* napisal/-a:
kako pa naj vem kako dolgo mu drži baterija?
hp ima 6-celični litij-ionski akumulator; sony pa prav tako Lithium-Ion baterija (VGP-BPS22) 6 cell. sem kopirala in mislim da sta isti, ali je razlika?

Isti ku*ac...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:35, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Horus napisal/-a:HP je (denarno) precenjen, še zmeraj pa je svetlobna leta boljša izbira od japke :P

Še zmer svetlobna leta manj od jabučka... :wink:
Horus

bloom*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bloom* »

hja kaj čmo, saj so vse stvari, ki jih kupimo precenjene.
do zdaj sem mela acerja in si želim preizkusit drugo firmo, ker mi moj ogromno šteka.

če vas vprašam za dell pa bom najbrž spet dobila odgovor da je precenjen? sem slišala tud da ma dell boljše baterije od hp, in zdaj se spet znova odločam katerero firmo :roll:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Karkoli kupiš od HP/Dell/Sony IMO nimaš kaj falit...

Razen če si hočeš z macom povečevat svoj kul faktor...
majchy84
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a majchy84 »

Jst sem imela najprej Toshibo in jo lahko samo pohvalim, razen baterije, ki na koncu ni več kj dost zdržala. Zdj imam pa že dobri 2 leti Dell Inspiron in sem ful zadovoljna pa tud cenovno niso več tolk dragi. Sem primerjala cel kup modelov Toshiba, Dell in HP, pa so bile približno iste karakteristike za približno isto ceno. HP nisem vzela samo zato, ker mi oblika ni všeč - mi je preveč "škatlast", pri Dellu sem pa lahko izbirala med vzorci in mam zdj vijoličen zgornji del :D
Horus

Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Joj babe...izbira glede na skatlo...

Drugace pa pejte v stacuno z rabljenimi laptopi. So res ful poceni, plus glejte, da boste dobil 6 mesecev garancije na njih.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

ti nisi resen. kera ženska si bo šla rabljenega leptopa kupit. še posebej, če že apriori izbira glede na kišto in že apriori hoče met maca.
Uporabniški avatar
miikena
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a miikena »

^^ Jest :P sicer je bil ful mal rabljen (dva tedna max), dve leti garancije, zgleda ko nov, razen kake manjše praskice, za katero me pa res boli đoko, ker luškan je še vseeno ;) Plus - za moje potrebe uporabe laptopa se mi zdijo razni mac-i čist nepotrebna poraba denarja, za to kar jst rabim je pa skor vsak laptop čist okej. Tolk da normalno dela in da baterija normalno dolgo zdrži, that´s it.
(da ne rabim nujno novega sm nagruntala pa, ko mi je kolega, ki kompjutre doooost več kt jz uporablja, reku, da si je raj kr rabljenga nabavu. preseravat se res ne rabim, bom raj kšno letalsko karto za un dnar razlike kupila.)
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

jst sm si kupla hp-ja sam zato, ker mi je bil vizualno najbolj všeč :D
Odgovori