Hmmm, neki (bolj al mnj) bizarnih sm nekoč tle not že naštepala, tole jih je še par:
*križanke rešujem od spodi nauzgor, če se zmotm, ne čečkam čez, ampak (u primeru, da sm doma) nalimam gor nou kvadratek
*ušeč mi je rahlo valovit (zmočen in posušen) papir
*mačka kličem po nenavadnih skovankah njegouga imena, ob tem pa spuščam predirljive, čudaške zvoke
*ne spim več u svoji pojsli pod streho, kr sm dožiuljala neprijetne izventelesne izkušnje, ko pa se je eno noč neki ulegl name in mi je zmankal zraka, sm pograbla pouštr in deko in od takrat spim u sobi za goste
*u svoji kopalnc parkrat dneuno brišem pipe in rob umivalnika, kr me iritirajo lise posušene vode z dodatki jebenga vodnga kamna
*mam sindrom Forresta Gumpa, zato kr naprej tekam; iz sobe do frižiderja, s terase u kopalnco, s parkinga do štacune, ...
*kr jem u sobi, si use potrebno znosm iz kuhne in da mi ne bi blo treba dvakrat, trikrat gor in dol, se tok preobložim, da se mi je razletela po hodniku že cela skleda solate, psu pod nos skotalila že marskera japka, po ploščicah razlezl jogurti, juha preplaula pou pisalne mize, gobice pa so se nastlale čez moje pernate svinčnike, ...
*nism se sposobna počas pelat z biciklom in slalomiram s pouno hitrostjo tut sred Čopove (so far še brez karambola, zahaklanih rokavou, odpulenih vrečk, ...)
*kadar me kliče moja lubezn, nezavedno spremenim ton glasu in povečam osladnost
To be continued

.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...