Vnetje nožnice
Men niso pomagala canesten vaginalete, ne prvič ku sm jih mela, niti drugič in tretjič. Mogoče sploh glivice niso ble, saj kukr sm rekla me ginekolog sploh ni ornk pregledal. Pol sm mela še ene antibiotike, razne kreme in do zdj še ni nč pomagal. Nekak obupujem.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
-
- Komunikatorka
- Kraj: ljubljana
jest tud nevem zakaj me n e pregleda, pa ni blo nobene gužve niti nč,... ampak gre za to, da moja enostavno ne deal pregledov do 20 leta,.. ne sprašujte k nimam pojma v čem je fora
k bo to use mem pa k bom mela mal cajta bom šla koj zamenjat ginekologinjo,. sm toook nevem kera je vredu, k bi res mela rada kšno k je ful vredu.
drgač pa mam občutek, da se je stanje izboljšalo, če ne druzga ne srbi pa ne peče več tok,...
k bo to use mem pa k bom mela mal cajta bom šla koj zamenjat ginekologinjo,. sm toook nevem kera je vredu, k bi res mela rada kšno k je ful vredu.
drgač pa mam občutek, da se je stanje izboljšalo, če ne druzga ne srbi pa ne peče več tok,...

Res bo najboljše, da zamenjaš ginekologa, ki te niti pregledat ne more. Kar se pa tiče dobrih ginekologov, eden bo za določeno osebo najboljši, za drugo pa najslabši kar je možn. Za mojega prejšnjega sm slišala samo dobre stvari, sama pa sem imela zelo slabo izkušnjo. In vsak ma lahko slabo izkušnjo, vendar to še ne pomeni, da je slab zdravnik. Najdit morš pač tistga, ki tebi najbolj odgovarja.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?