Študij: Fakulteta za upravo LJ(UN)

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Odgovori
pikcpokc
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pikcpokc »

*Gaja* napisal/-a:A se splača nabavit knjigo za pravno ureditev EU (1. letnik)? iz česa ste se druge učile za izpit?

Sej ni knjige? Usaj kokr sm jz gledala spletno knjigarno...
Men je rekla ena iz 3. letnika, da se je fajn učit iz prosojnic k jih ma. Pa če maš še kake zapiske d tud ni nč narobe :P
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Študentka. »

Hej! Tiste ki ste 1.letnik uprave UNI, bi vprašala če na kakšnih predavanjih preverjajo pristonost? Bolj točno me zanima za statistiko.
hvala
pikcpokc
Sramežljivka
Sramežljivka

Pr statistiki preverja ja :) sam itak nima veze hodt, kr bere iz prosojnic..po prvi pavzi itak polovica folka pobegne :razz:
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Gaja* »

Kaj pa pri drugih, če katera kaj ve? :) Za informatiko vem od sošolk da ni treba hodit, kaj pa drugi predmeti?
pikcpokc
Sramežljivka
Sramežljivka

pr pravni ureditvi EU je rekla da bo kao dala vsake tolk kakšn list za podpisat, sam do zdej še ni dala nč. pr teoriji javne uprave je pa reku da nam ni sploh treba hodt-ne preverja
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

aham... hvala za info :) pa se splača drugač tam sedet ali nič koristnega ne povejo (to mislim zdej za pr. ureditev EU in teorijo javne uprave)?
pikcpokc
Sramežljivka
Sramežljivka

teorija javne uprave definitivno ne, za ureditev EU se mi pa tud zmer bl dozdeva da ne.. K itak majo prosojnice pa pol berejo dol skor dobesedno. Edin pr ureditvi eu je pomoje fajn k še par aktualnih stvari pove, pa eno uprašanje na izpitu je na to temo tok da.. ne vem no. enkat prid pogledat pa boš vidla
*Gaja*
Kofetarica
Kofetarica

hvala za izčrpne info. sem bla mal na predavanjih, tolk da sem vidla kako izgleda. drugač pa sem bla prejšnje dni bolna in me zanima sam še kako je na vajah pravne ureditve eu? a profesor sam svoje predava, al mamo kake dolžnosti (seminarske, kej sodelovat vmes pa to)?
bučk@
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bučk@ »

hey! tudi sama delam ta faks (izredno) pa me zanima, če ima kdo kakšne zapiske (v elektronski obliki) za predmet UPRAVLJALSKI INFORMACIJSKI SISTEMI (ljupčo todorovski)? Predmet je izbirni in me zanima iz kje ste se učili (če je sploh kdo delal ta predmet), ker ni nobene pametne literature, njegove prosojnice pa niso dovolj. na predavanjih pa tudi nisem vedno bila zaradi službe.
Če mi lahko kdo pomaga bom zelo,zelo,zelo hvaležna :)
jagoda802
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a jagoda802 »

napiš mail pa ti pošlem
bučk@
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bučk@ »

jagoda802 napisal/-a:napiš mail pa ti pošlem

imaš na zs... še enkrat hvala :jump:
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka

zanima me kaj je s temi pogoji za napredovanje v 2.letnik UNI. Na spletni tsrani piše,da je le 39 KT. to pomen da si ene 2,3, lahko pustiš? ponavad se je sam enga lahko. malo čudno. plus tega me zanima če so kateri predmeti NUJNI, torej nujni za nardit, al je vseeno katerega si pustiš za drug let?
pikcpokc
Sramežljivka
Sramežljivka

Študentka. napisal/-a:zanima me kaj je s temi pogoji za napredovanje v 2.letnik UNI. Na spletni tsrani piše,da je le 39 KT. to pomen da si ene 2,3, lahko pustiš? ponavad se je sam enga lahko. malo čudno. plus tega me zanima če so kateri predmeti NUJNI, torej nujni za nardit, al je vseeno katerega si pustiš za drug let?

Kje si to prebrala? jz tega ne najdem :P mislm pa da ni pogojev, kr sm pisala na referat pa so mi napisal d je važn sam da kreditne zbereš-so rekl da 39 ampak da se to lahko spremeni...verjetn glede na to kakšn bi biu prehod pr določenmu številu kreditnih :?:
Uporabniški avatar
Študentka.
Komunikatorka
Komunikatorka

ja sej 39KT. ampak to sploh ni velik ane? ubistvu lahk 2 pustiš če zračunaš. al pa celo 3. to mi je čudn:) čeprou je prou zakon ane:)
pikcpokc
Sramežljivka
Sramežljivka

Ja sam če gledaš tko no je to mau :D nimam nč proti glede na to kake stvari se dogajajo na faxu ;)
Odgovori