*Gaja* napisal/-a:A se splača nabavit knjigo za pravno ureditev EU (1. letnik)? iz česa ste se druge učile za izpit?
Sej ni knjige? Usaj kokr sm jz gledala spletno knjigarno...
Men je rekla ena iz 3. letnika, da se je fajn učit iz prosojnic k jih ma. Pa če maš še kake zapiske d tud ni nč narobe
pr pravni ureditvi EU je rekla da bo kao dala vsake tolk kakšn list za podpisat, sam do zdej še ni dala nč. pr teoriji javne uprave je pa reku da nam ni sploh treba hodt-ne preverja
teorija javne uprave definitivno ne, za ureditev EU se mi pa tud zmer bl dozdeva da ne.. K itak majo prosojnice pa pol berejo dol skor dobesedno. Edin pr ureditvi eu je pomoje fajn k še par aktualnih stvari pove, pa eno uprašanje na izpitu je na to temo tok da.. ne vem no. enkat prid pogledat pa boš vidla
hvala za izčrpne info. sem bla mal na predavanjih, tolk da sem vidla kako izgleda. drugač pa sem bla prejšnje dni bolna in me zanima sam še kako je na vajah pravne ureditve eu? a profesor sam svoje predava, al mamo kake dolžnosti (seminarske, kej sodelovat vmes pa to)?
hey! tudi sama delam ta faks (izredno) pa me zanima, če ima kdo kakšne zapiske (v elektronski obliki) za predmet UPRAVLJALSKI INFORMACIJSKI SISTEMI (ljupčo todorovski)? Predmet je izbirni in me zanima iz kje ste se učili (če je sploh kdo delal ta predmet), ker ni nobene pametne literature, njegove prosojnice pa niso dovolj. na predavanjih pa tudi nisem vedno bila zaradi službe.
Če mi lahko kdo pomaga bom zelo,zelo,zelo hvaležna
zanima me kaj je s temi pogoji za napredovanje v 2.letnik UNI. Na spletni tsrani piše,da je le 39 KT. to pomen da si ene 2,3, lahko pustiš? ponavad se je sam enga lahko. malo čudno. plus tega me zanima če so kateri predmeti NUJNI, torej nujni za nardit, al je vseeno katerega si pustiš za drug let?
Študentka. napisal/-a:zanima me kaj je s temi pogoji za napredovanje v 2.letnik UNI. Na spletni tsrani piše,da je le 39 KT. to pomen da si ene 2,3, lahko pustiš? ponavad se je sam enga lahko. malo čudno. plus tega me zanima če so kateri predmeti NUJNI, torej nujni za nardit, al je vseeno katerega si pustiš za drug let?
Kje si to prebrala? jz tega ne najdem mislm pa da ni pogojev, kr sm pisala na referat pa so mi napisal d je važn sam da kreditne zbereš-so rekl da 39 ampak da se to lahko spremeni...verjetn glede na to kakšn bi biu prehod pr določenmu številu kreditnih