- bi kaj dodatnega denarnega priliva prav fajn prišlo (sm že misilla pisat v temo Shopping wish list pa sm potuhtala da bi itak čist preveč stvari napisala, ki si jih z mojo trenutno plačo ne morem privoščit....brezveze se spravljat v slabo voljo)
- sem presenečena nad tem, da sem pri shoppingu razvila mentaliteto: A to res rabim? No, zarad tega v Millerju prej nism nič kupla. Razen ene lindt čokolade, ampak je ta itak za sodelavca, ki mi je prej uslugo naredu
- ^ kolk prijazno od njega, da se je ponudil za prevoz
- vrečka čipsa že več kot teden dni poseda po mizi pa še polovice nisem pojedla...hmm, this is new....
- zdej razumem zakaj se večina fantov v fitnesu rado gleda v ogledalo. Včeraj ko sem se preoblačila sem ujela svoj odsev v ogledalu na omari - uff, nisem vedla, da mam hrbet tako zdefiniran. Prav lep mi je
- zadnjič so v družbi že padali predlogi kam bi šli za novo leto. Sam glede na to, da ta družba več ni prvotna in par oseb sploh ne poznam dobro (nove punce/fanti), sem se odločila, da letos ne grem nikamor. Al bom doma al pa v stanovanju v Lj...bom že nardila da mi bo fajn.