Vse H&M
2× tole krilo (zelo svetlo zeleni in z rdečim potiskom)
+
+krilo za mami (praktično isto)
=22€
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
^^ Tole krilo v svetlo zeleni mam tud jz (pa tud tega v roza), sam sem opazla, da se ful čez vidi, ga bom pomoje nesla zamenjat. Po kok pa so zdej?
Pa zadnje mi je všeč!
Ne me strašit, je edino kar nisem probala Po 3€ so (sta znižana pa samo ta, ki ju kupila). Vsa krila (razen za mami + oblekca) so po 3€.
Aja, a se da izmuznt, pa vrnit nekaj kar je sedaj znižano? Pa dobiš celoten denar nazaj oz. lahko kupiš v tej originalni vrednosti?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
^^ Ja sej, jz ga tud nisem sprobala! Seveda se da, sej maš 1 mesec da zamenjaš, na računu in etiketi pa itak piše original cena, tako da ti mora po tej ceni vrnit. Jaz sem ga 1 teden nazaj kupila in niti za prat še dala.