honeydew napisal/-a:Je pa bojda res da tiste vrste vegijev ki jedo poleg mlečnih izdelkov, jajc in rib, možnost izpadanja las večja zaradi večjega vnosa rib, ki pa vsebujejo težke kovine. Mogoče je bla pri meni ta fora. V bistvu sem čez noč nehala jesti meso in ga tudi nisem "nadomestila" z npr. oreščki, sojo,algami,...
A res da zaradi rib?

Dobr da jih ne jem

Ze tko mam velke bleme zarad tega odkar pomnim.
koala napisal/-a:Ha. Če nekdo ne mara solate, ga vsi z razumevanjem lepo obzirno pustijo pri miru in mu ne silijo solate na krožnik, AMPAK če kdo ne mara mesa, to je pa adijo, vsi so šokirani in prizadeti in nekateri so skoraj pripravljeni ti meso tlačit v usta
No ja, js ne jem solate ze od 13.leta, pa se se kr niso navadli in mi jo vsiljujejo. Glede mesa pa dvomim da se bojo kdaj sprijaznili. Sploh oce, ki mora met meso pr vsakmu obroku

Ne vem, kokr njemu recmo ne pase jest zelenjave kej prevec, pac meni ne pase meso a ne. Ne vem kaj je enim to tok tezk stekat. Sploh pa ce mi ma meso res ogaben okus, da o vonju ne govorim! Tud ce bi hotla, tega ne prebavlam normalno. In kaj cem drugo kot poslusat svoje telo?