js sm glih pogledala..bom z belo: on je pomoje mož od une k je umrla v prometni nesreči, zarad katere sta šla Mike in Susan narazen..zato se bo maščevau....
se strinjam s taniko. to je to. sam zanimivo, da ne vejo za njega. drgač je pa men bl tragična zgodba s porterjem pa prestonom.. mam filing, da bo napačen pristal v zaporu...
Waw, waw, waw - tega pa niti približno nisem pričakovala... Sem se spraševala, kaj 'ma tale Dave za bregom, ampak tole bi si pa nazadnje zamislila... Huh!
Ja zihr je to to ... brez dvoma. Itak, zato (nadaljujem z belo) ni hotu da Mike umre v požaru, ker verjetn hoče ubit Susan in tamalga in želi, da bi Mike trpel. Z Edie je pa verjetn (oz. zihr) sam zato, ker je prek nje lahk pršu do Mika. Sam ful zanimivo, ni kej! Komi čakam nadaljevanje.
edit (z belo): jaaaa definitivno je to to, ker sm zdle pogledla začetek prvega dela 5. sezone in prav reče "lila dash gave birth to a daughter", na nagrobniku je pa tud pisal "lila dash", torej brez vsakršnega dvoma je to bla njegova žena. Pa pol ko jo kaže neki, pa tamalo tud, se prav vidi da sta taprave. [Edino to mi ni jasno, zakaj je Dave neki bluzu o bratu, ki je bil ubit v zaporu? V glavnem, noro!
Zadnjič spremenil no angel, dne 09. Dec. 2008 13:53, skupaj popravljeno 2 krat.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
Men pa samo še nekaj zanima: (z belo): kako je že bilo s to prometno nesrečo? A ni Susan vozila? A je bila ona kriva? Ker sem jaz stare dele že zbrisala, tako da ne morem pogledat za nazaj