Bar II [združeni temi]

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
LoLLypoop=))
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: =)) kr tuky

Neprebrana objava Napisal/-a LoLLypoop=)) »

sm popravla "slavne" na prepoznavne,če cilaš name...
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ne, ne cilam nate :) na splošno govorim.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a IZABELA »

Malo prebiram tele komentarje in vidim, da je na prejšnjih straneh govora o Emilovi novi ljubezni. Jaz sem gledala neposredni prenos iz stanovanja ravno tisti večer, ko se je zaljubil vanjo, to je bilo kakšne tri tedne pred koncem bara. Gre za Jasno iz MB, ki se ukvarja s petjem, saj mu je tisti večer dala CD s svojimi komadi, ki so ga seveda takoj poslušali. Čim sem slišala komad, mi je bilo takoj jasno, da je ta bejba tekmovala za pesem poletja na TV Paprika. Če je katera gledala, se bo sigurno spomnila refrena, ki gre nekako tako : in če se zruši ti ves svet... ; miljonkrat so ga zavrteli v avizu. Punca RES hudo dobr zgleda in moje osebno mnenje je, da bi si lahko dobila lepšega tipa. Ni pa to tista kolegica od lanske barovke Jasne, s katero je sexal v wc-ju.
Naj še malo pokomentiram vprašanja s prejšnjih strani, s čim se sedaj ukvarjajo barovci. Jaz spremljam predvsem Gregorja, za katerega sem navijala in glasovala fuuuullll in vidim, da kar dosti kelnari po lokalih in diskotekah. Vse novice v zvezi z njim pa se nahajajo tudi na njegovi lepi spletni strani www.gregorzonta.com, kjer je možno tudi komentarje pisat ali pa poklepetat z njim v klepetalnici, če imaš srečo, da si istočasno gor kot on.
Gašper pa bo sodeloval pri novi oddaji na Kanalu A, ki bo namesto E+, začne pa se februarja.
Jaz bar kar pogrešam in letošnji mi je bil veliko boljši od lanskega.
2good4u
Debatorica
Debatorica
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a 2good4u »

Morm pokomentirat mal Emilovo žurko! Najprej to, da je Klemen en navadn cepec, Grega pa še večji, da o gaberju sploh ne govorimo! Res, če rečeš da prideš potem prideš...če ti pa ni pa tudi tako povej. Katastrofa!!!!

Ampak vseeno smo se imeli nepozabno lepo, študentje,k iso delali v baru so super! Res! Žurka uspela na celi črti! :D
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

^^Gabru ne Gaberju
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
2good4u
Debatorica
Debatorica

jemina napisal/-a:^^Gabru ne Gaberju

Dej prosim te, na kolenih...ignoriraj me!!!!!!!! :D
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka

Če rečeš, da prideš na žurko, je lepo da tudi prideš.
Če rečeš, da prideš na žurko in naslednji dan nekdo od Emilovih privržencev pošlje v Direkt anonimno pismo, da si v baru ukradel 3 mio sit, ti pa najbrž ni več do tega, da prideš...
2good4u
Debatorica
Debatorica

IZABELA napisal/-a:Če rečeš, da prideš na žurko in naslednji dan nekdo od Emilovih privržencev pošlje v Direkt anonimno pismo, da si v baru ukradel 3 mio sit, ti pa najbrž ni več do tega, da prideš...

Če je pismo anonimno, kako veš, da ga je poslau nekdo od Emilovih privržencev??? :D
IZABELA
Komunikatorka
Komunikatorka

A veš kako ?
Gaber je sprožil poizvedbo za anonimnežem. Saj ne rečem, da je imel Emil prste vmes. Morda sploh ni vedel za to anonimno pismo, dokler ni bilo objavljeno.
Uporabniški avatar
bad_girl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Domžale

Neprebrana objava Napisal/-a bad_girl »

A še zmeri meljete o Baru...ah dejte no, tko sam dlje časa zavlačujete njihovo prepoznavnost :lol:
Debatorica

IZABELA napisal/-a:A veš kako ?
Gaber je sprožil poizvedbo za anonimnežem. Saj ne rečem, da je imel Emil prste vmes. Morda sploh ni vedel za to anonimno pismo, dokler ni bilo objavljeno.

Aha...torej...jaz sem tudi slišala nekaj, pa je nekdo od gregatovih fenov naredu, pa smo šli poizvedivati in je blo to res.... :roll: :roll: :roll:

Nakladanje :D Sploh pa če je pismo anonimno je zelo težko izslediti kirvca. Lahko ga jaz, ko sem iz celja, vržem v nabiralnik v ljubljani, lahko natipkam pismo...edino če grejo testirat moj dedni zapis, ko bi znamko polizala, sam še vseen bi lahk tisto znamko namočla v tisto gobico na pošti. Tk da no...lepo te prosim.... :roll: :roll: :roll:
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ Dovoljenih je 5 smeškov

Sicer pa jz ne vem, zakaj more biti Emil prav v vsaki reviji in vedno govort isto sranje ... kakšni prasci so bli vsi v baru in kako gredo so ga prikazal on je bil pa tak angelček ... en sam bulšit

Zakaj pa tega, da je Gabrovim frendom zaston dajal penino, nevedoč da so njegovi frendi ... in jim reku, naj glasujejo zanj ... zato mu je pa Gaber reku, da krade samemu sebi in to je pojasnil ves un njegov manjko ... on se je pa delov, da ne ne ve o čem se govori ... OMG :eek: ... da si tak kreten :stupid:
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
2good4u
Debatorica
Debatorica

jemina napisal/-a:^^ Dovoljenih je 5 smeškov

Prosim, na kolenih te prosim...še enkrat IGNORIRAJ me!!!!!! sej me maš na ignor listi, res ne vem zakaj me ne ignoriraš, moje življenje je bilo veliko lepše ko si to dejansko počela! :D
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

ja pa dejta no mir vedve no :D
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Kdo pa komu kaj hoče? :wink:

Jz vem samo, da Emila ne maram, da mi je antipatičen ... še Andrej je zmagal na bolj pošten način kot Emil
Dame mas quiero mas
Solo tu, solo yo
Odgovori