Bar II [združeni temi]
-
- Komunikatorka
- Kraj: =)) kr tuky
Malo prebiram tele komentarje in vidim, da je na prejšnjih straneh govora o Emilovi novi ljubezni. Jaz sem gledala neposredni prenos iz stanovanja ravno tisti večer, ko se je zaljubil vanjo, to je bilo kakšne tri tedne pred koncem bara. Gre za Jasno iz MB, ki se ukvarja s petjem, saj mu je tisti večer dala CD s svojimi komadi, ki so ga seveda takoj poslušali. Čim sem slišala komad, mi je bilo takoj jasno, da je ta bejba tekmovala za pesem poletja na TV Paprika. Če je katera gledala, se bo sigurno spomnila refrena, ki gre nekako tako : in če se zruši ti ves svet... ; miljonkrat so ga zavrteli v avizu. Punca RES hudo dobr zgleda in moje osebno mnenje je, da bi si lahko dobila lepšega tipa. Ni pa to tista kolegica od lanske barovke Jasne, s katero je sexal v wc-ju.
Naj še malo pokomentiram vprašanja s prejšnjih strani, s čim se sedaj ukvarjajo barovci. Jaz spremljam predvsem Gregorja, za katerega sem navijala in glasovala fuuuullll in vidim, da kar dosti kelnari po lokalih in diskotekah. Vse novice v zvezi z njim pa se nahajajo tudi na njegovi lepi spletni strani www.gregorzonta.com, kjer je možno tudi komentarje pisat ali pa poklepetat z njim v klepetalnici, če imaš srečo, da si istočasno gor kot on.
Gašper pa bo sodeloval pri novi oddaji na Kanalu A, ki bo namesto E+, začne pa se februarja.
Jaz bar kar pogrešam in letošnji mi je bil veliko boljši od lanskega.
Naj še malo pokomentiram vprašanja s prejšnjih strani, s čim se sedaj ukvarjajo barovci. Jaz spremljam predvsem Gregorja, za katerega sem navijala in glasovala fuuuullll in vidim, da kar dosti kelnari po lokalih in diskotekah. Vse novice v zvezi z njim pa se nahajajo tudi na njegovi lepi spletni strani www.gregorzonta.com, kjer je možno tudi komentarje pisat ali pa poklepetat z njim v klepetalnici, če imaš srečo, da si istočasno gor kot on.
Gašper pa bo sodeloval pri novi oddaji na Kanalu A, ki bo namesto E+, začne pa se februarja.
Jaz bar kar pogrešam in letošnji mi je bil veliko boljši od lanskega.
Morm pokomentirat mal Emilovo žurko! Najprej to, da je Klemen en navadn cepec, Grega pa še večji, da o gaberju sploh ne govorimo! Res, če rečeš da prideš potem prideš...če ti pa ni pa tudi tako povej. Katastrofa!!!!
Ampak vseeno smo se imeli nepozabno lepo, študentje,k iso delali v baru so super! Res! Žurka uspela na celi črti!
Ampak vseeno smo se imeli nepozabno lepo, študentje,k iso delali v baru so super! Res! Žurka uspela na celi črti!

IZABELA napisal/-a:A veš kako ?
Gaber je sprožil poizvedbo za anonimnežem. Saj ne rečem, da je imel Emil prste vmes. Morda sploh ni vedel za to anonimno pismo, dokler ni bilo objavljeno.
Aha...torej...jaz sem tudi slišala nekaj, pa je nekdo od gregatovih fenov naredu, pa smo šli poizvedivati in je blo to res....

Nakladanje

^^ Dovoljenih je 5 smeškov
Sicer pa jz ne vem, zakaj more biti Emil prav v vsaki reviji in vedno govort isto sranje ... kakšni prasci so bli vsi v baru in kako gredo so ga prikazal on je bil pa tak angelček ... en sam bulšit
Zakaj pa tega, da je Gabrovim frendom zaston dajal penino, nevedoč da so njegovi frendi ... in jim reku, naj glasujejo zanj ... zato mu je pa Gaber reku, da krade samemu sebi in to je pojasnil ves un njegov manjko ... on se je pa delov, da ne ne ve o čem se govori ... OMG
... da si tak kreten 
Sicer pa jz ne vem, zakaj more biti Emil prav v vsaki reviji in vedno govort isto sranje ... kakšni prasci so bli vsi v baru in kako gredo so ga prikazal on je bil pa tak angelček ... en sam bulšit
Zakaj pa tega, da je Gabrovim frendom zaston dajal penino, nevedoč da so njegovi frendi ... in jim reku, naj glasujejo zanj ... zato mu je pa Gaber reku, da krade samemu sebi in to je pojasnil ves un njegov manjko ... on se je pa delov, da ne ne ve o čem se govori ... OMG

Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon