Sugar_baby napisal/-a:ooo babe kako optimističen postek

čeprou je pozna ura in sm glih kar iz šihta, me je tale postek prav spravil v boljšo voljo!!
10 let praviš

waaau ta pa je dolga. amm samo neki me zanima...a je on hotel konec al ti? se mi zdi da tole recimo 10 let je že fuul resno
matr jst pa pol leta pa sm jamrala

čeprou sva zdej spet hepi 2gether

Da ti razlozim najino situacijo. Prvic sva nehala po 7ih letih in to zaradi prikrivanja in laganja ko se je že na tihem z eno drugo en mesec dobival in še en mesec je bil z njo. Takrat je dal on konec kao midva nisva za skupaj in bo tako tud ostalo. In pol on po enem mesecu, ko je to rekel, kliče kako me pogreša in oh in sploh, kako da ga je polomil in da una ni za njega, da je naredil življenjsko napako. Me je kar neka časa prepričeval in potem sem ga (budala<-to si mislim sedaj), vzela nazaj. Obljubil je vse mogoče kako nama bo lepo in od tega ni blo nč. Sicer je blo neki časa uredu, valda sem mu jaz tud kdaj to naprej vrgla, ker se ni nič izboljšal, temveč samo poslabševalo. Izginilo je spoštovanje, zaupanje in še kaj bi se našlo, da se njegovih nesramnih izpadov sploh ne spominjam. In pol je imel še več teh kvazi prijateljic s katerimi je okol hodil, pa smsi sred noči, pa skoz eni klici pa take. Mislila sem, da mi bo film počil. Ko si v primežu enega tacga res ne morš ven. Jaz sem že precej mesecev prej vedla, da bo treba zadevo zaključit. Čustva so pa tista, ki te kot veriga tiščijo, da ne greš stran. Ko mi je enkrat rekel "kva si pa ti men" mi je pa prekipelo. V tistem momentu sem mu rekla naj spoka. In tud rekla sem mu, da ne želim imet takega življenja, ki je polno laži in prevar, da hočem živet v miru normalno življenje. In naj se ima lepo. Pol je pa on rekel: Aja a kar tako? Sem rekla: Ja tako. Misliš, da mu je blo problem. Jaz sem pa trpela pol kot žival, sem ga hotela klicat, vendar sem vedela, da ne smem. Zignorirala sem ga do konca. In vem da ga je to bolelo in čist prav mu je. In zato drage punce, so mi govorili ne sprejmi ga nazaj, a jaz sem glih to nardila. NIKOLI NE POGREVAJTE STARIH JUH!!!