Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sugar_baby »

ooo babe kako optimističen postek :) čeprou je pozna ura in sm glih kar iz šihta, me je tale postek prav spravil v boljšo voljo!!
10 let praviš :eek: waaau ta pa je dolga. amm samo neki me zanima...a je on hotel konec al ti? se mi zdi da tole recimo 10 let je že fuul resno :?
matr jst pa pol leta pa sm jamrala :D čeprou sva zdej spet hepi 2gether :P
The next time you want to see pussy, just look in the mirror baby!!
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Prelepa Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a ženska »

Res? Ponovno sta skupaj? Upam, da bosta srečna!
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

mhm sm ga vzela nazaj. Sicer so bile ure in ure pogovor in razmišljanj...ampak zdej je vse ok :D
sej sm ful razmišljala da kaj pa če greva spet narazen pa če bom lahko šla še enkrat čez to....sam vem da če ne bi probala, bi pa ves čas razmišljala kaj pa bi bilo če bi probala.
pa zdi se mi res iskren in da mu je res žal :) tko da trenutno se mava super :P
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Sicer zelo podobno mojemu primeru. Tudi si ne upam nazaj, ker ne bi rada spet pretrpela tega, kar sem. Ampak ne bi pa rada živela po svoje naprej in nekoč opazila, da je bil edini, ki sem ga lahko tako ljuibila.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

amm če se jst prou spomnim, si enkrat napisala, da si v zvezi z enim tipom, ko smo se neki pogovarjal glede prihodnosti. A se prav spomnim?
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Prav, ja. Ampak ne morem pozabiti bivšega in polno zaživeti v tej zvezi.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Pa imata še stike? Sta se kdaj kej menla da pa bi bla spet skup al je to nemogoče?
Uporabniški avatar
babe
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a babe »

Sugar_baby napisal/-a:ooo babe kako optimističen postek :) čeprou je pozna ura in sm glih kar iz šihta, me je tale postek prav spravil v boljšo voljo!!
10 let praviš :eek: waaau ta pa je dolga. amm samo neki me zanima...a je on hotel konec al ti? se mi zdi da tole recimo 10 let je že fuul resno :?
matr jst pa pol leta pa sm jamrala :D čeprou sva zdej spet hepi 2gether :P

Da ti razlozim najino situacijo. Prvic sva nehala po 7ih letih in to zaradi prikrivanja in laganja ko se je že na tihem z eno drugo en mesec dobival in še en mesec je bil z njo. Takrat je dal on konec kao midva nisva za skupaj in bo tako tud ostalo. In pol on po enem mesecu, ko je to rekel, kliče kako me pogreša in oh in sploh, kako da ga je polomil in da una ni za njega, da je naredil življenjsko napako. Me je kar neka časa prepričeval in potem sem ga (budala<-to si mislim sedaj), vzela nazaj. Obljubil je vse mogoče kako nama bo lepo in od tega ni blo nč. Sicer je blo neki časa uredu, valda sem mu jaz tud kdaj to naprej vrgla, ker se ni nič izboljšal, temveč samo poslabševalo. Izginilo je spoštovanje, zaupanje in še kaj bi se našlo, da se njegovih nesramnih izpadov sploh ne spominjam. In pol je imel še več teh kvazi prijateljic s katerimi je okol hodil, pa smsi sred noči, pa skoz eni klici pa take. Mislila sem, da mi bo film počil. Ko si v primežu enega tacga res ne morš ven. Jaz sem že precej mesecev prej vedla, da bo treba zadevo zaključit. Čustva so pa tista, ki te kot veriga tiščijo, da ne greš stran. Ko mi je enkrat rekel "kva si pa ti men" mi je pa prekipelo. V tistem momentu sem mu rekla naj spoka. In tud rekla sem mu, da ne želim imet takega življenja, ki je polno laži in prevar, da hočem živet v miru normalno življenje. In naj se ima lepo. Pol je pa on rekel: Aja a kar tako? Sem rekla: Ja tako. Misliš, da mu je blo problem. Jaz sem pa trpela pol kot žival, sem ga hotela klicat, vendar sem vedela, da ne smem. Zignorirala sem ga do konca. In vem da ga je to bolelo in čist prav mu je. In zato drage punce, so mi govorili ne sprejmi ga nazaj, a jaz sem glih to nardila. NIKOLI NE POGREVAJTE STARIH JUH!!!
Uporabniški avatar
ženska
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Sugar_baby napisal/-a:Pa imata še stike? Sta se kdaj kej menla da pa bi bla spet skup al je to nemogoče?

Je mogoče ...
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Babe zdej te popolnoma razumem in vidim tudi zakaj je bila napaka, da si ga vzela nazaj. No sej na lastnik napakah se mi zdi, da se največ naučimo.
Pri mojem je sicer druga zgodba in zaenkrat ne obžalujem. Sicer sem tud jaz ful trpela ta mesec ampak sem rekla ni šans da ga jaz pokličem. Sem vedela da na koncu bo njemu žal in se mu bom jaz smejala. In res je bilo tako in res je on prosil da mu dam še eno šanso. Tudi ve, da en napačen korak in ga skenslam ker ne grem še enkrat čez to. Žalostno se mi zdi da zakaj začnemo ceniti kar smo imeli šele takrat ko to izgubimo! In upam da to ceni vsaj sedaj. je pa res da bo to šele čas pokazal. Če sm pa zajebala, da sm ga nazaj vzela, bom pa trpela...jbg. Zaenkrat mi ni žal in je super :)
Uporabniški avatar
babe
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a babe »

Sugar_baby, če bi jaz takrat vedela kok bom trpela ga ne bi nikol nazaj vzela. Evo zato je včas dobr, da ne veš kaj te čaka. Ampak mi je dalo vse skup eno peklensko lekcijo. In če tip ne more bit že prvič uredu, zakaj bi bil drugič... Kaj če bi se vsak iz vsakega tkole norca delal. Tipi (tud nekatere bejbe so take) morjo vedt, da v ljubezni ni popravnih izpitov. Al bod uredu al me pa nisi vreden! Tebi pa zelim velik sreče in upam, da se vama izide!
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

babe se strinjam, tut jst to doživela... No zdej vsaj vem lekcijo, tko da če se bo pr kšnem drugem to nardil -> bye bye ;) zaupat morš samo SEBI in prvi stvari, ki si jo pomislila. Vse ostalo je že preveč pod vplivom čustev.
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

babe tenkjuuu :bussi: :wink:
mah sej ne vem. učas je dobr priznat svoje napake pa tud on jih je. Sam me je pa kr precej strah kako bo....
tle me je ubistvu premagala želja ker sm fuul želela bit z njim in evo sm rekla nej mu bo ko je prosil da ga vzamem nazaj. Sm mu pa povedala da ga pa sedaj ful z rezervo vzamem nazaj :) se mi pa zdi da vsak tkole tvega...če pa ne tvegaš, pol pa nič nimaš :)
se pa tle sigurno učimo na napakah!! k če me pa še zdej zajebe, ma nikol več ga ne uzamem nazaj!!! k mam pa sodelavko k sta s tipom 3 krat nehala in še 4. ga je vzela nazaj. In sm jo prašala kako lah...in je rekla sam da ga ma ful rada. in sm rekla sam svaka čast.
Jst samo sebe tok spoštujem da ni šans da bi 3 krat tkole trpela. Že zdej drugič ne vem kako bi šla čez to. Sm mu rekla...če zdej zajebeš...konc za zmeri. Da bi ga pa 4 krat nazaj uzela...no way!!!
Uporabniški avatar
*nobody*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a *nobody* »

ja kai bi jz dala, da bi tipčk hotu nazaj...
jz si ga pa tko želim pa skoz slabš je. več časa kot sva narazen bol g apogrešam in zmerej hujš je... kr skoz bi gre na jok. :frown:
newem če bom še dolg tkole zdržala brez njega.... :?

drgač pa pr men je tko... 2. možnost vedno obstaja!
3, 4,... NE.
pravjo d gre osel samo enkrat na led ane... in če pa drugič zaj*** pa se ne dam več....

...i miss him so mutch... :(
Sugar_baby
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

joj boga :bussi:
kok časa sta pa že narazn? Mata še kej stike?

sej veš..učasih se želje uresničijo. :wink: jst sm ves čas potuhem upala da morda pa nekoč še kej rešiva...no pa sva....tko da upanje maš lah še vedno...sam pazi da ti ne bo zaradi tega še bolj hudo :wink:

aja pa glede tega da gre osel samo enkrat na led...jst učasih pomislim če se učim drsat :D :roll:
Zaklenjeno