*SweetGirl* napisal/-a:Lollypoop - Hmmm... ne smem izdat vira
...go girl... mam eno kolegico,ki se tut nek vrti v teh "znanih" krogih...hmmm...mislm da se morš kr fajn počutit ko si kolegica takim tipom,ko itak pol države za njimi trga...=))
ja baje je Žiga v živo taaak cukr,bolj kot na TV...tut jst nek vem o njih,sam nočm komu škodt.... ...nočm basike dobit...hehe :box:
Zadnjič spremenil LoLLypoop=)), dne 07. Jan. 2007 16:11, skupaj popravljeno 1 krat.
no lepo,vsaj ena ko me ne napada....hehe=)) jah moja napaka,napačna beseda,PREPOZNAVNI so tej omenjeni "slavni"...
nč nimam proti njim,zato kr jih osebno sama NE POZNAM in se mi zdi nesmiselno jih kakorkoli žalt in govort kaki so...
LoLLypoop=)) napisal/-a:...go girl... mam eno kolegico,ki se tut nek vrti v teh "znanih" krogih...hmmm...mislm da se morš kr fajn počutit ko si kolegica takim tipom,ko itak pol države za njimi trga...=)) ja baje je Žiga v živo taaak cukr,bolj kot na TV...tut jst nek vem o njih,sam nočm komu škodt.... ...nočm basike dobit...hehe :box:
kakšna izjava meni je totalno anti. me zanima kje je teh pol države punc...
Zadnjič spremenil ela85, dne 09. Jan. 2007 17:11, skupaj popravljeno 2 krat.
jeeeej, jz mam pa slavnga soseda, k je bil pr sanjski ženski 2.... joj joj, men se ne zdi nč slavn spljoh... in tud teli niso nč bl znani, k pa jz... sam tko k je ena rekla... bolj so razpoznavni... pa kmal bodo utonil v pozabo, če ne bodo kej iz sebe nardil, dokler še lahko...