Ajča napisal/-a: V življenju nisem staknila glivic in hodim v savno, v nudistični kamp in (sicer bol poredko) v bazen.
potem pa potrkaj na les. če bi bila na robu kroničnih vnetij, bi pa bogame pomislila naslednjič, ko bi šla naga sedet v aroma savno. in ne vem, zakaj bi mi- ker sem pač bolj občutljive sorte- moral biti odvzet užitek savnanja, samo zato, ker tega vedno ne počnem gola.
kopat v morje se grem lahko tudi na nedustične plaže. savne se pa ne delijo na "oblečene" in "nage". razumem, da nisi v kopalkah, ker brisača vse prekrije, da bi pa moral biti nag tam noter pa ne razumem. saj je meni v škodo. toda kaplja polti manj vs. kronično vnetje, ni primerjave. če bi imela enkrat vnetje, vi vedela o čem govorim.
na živce mi gre samo to staromodno- "naj bo doma", "kaj ima edina joške?" in "sramuje se svojega telesa" nebuloze.
(sploh rinca je ponavadi skulirana, ne vem kaj ji dogaja).
tu
rinca citiram: "če se misliš zavijat v brisačo je brezveze hodit v savno. če vas je tok sram lastnega telesa..."
kje je mene sram mojega telesa? in zakaj ti ne ostaneš doma?
in še- kako drugače kot z nago ritjo se pa lahko vsedeš v npr. solno savno brez brisače? to je isto, kot da se vsedeš na školjko. zakaj ti je pa to odvratno? saj je isto. savna je še huje- ker gor folk švica- fuj, fuj.
ajča- ja saj. brisačo pod rit. kaj pa? pa tudi če je potem mokra, kaj me briga. in tisto, kar splakneš o nim šlaufekom tam... to je čiost za silo, ni pa to antibakterijsko očiščeno. ne moreš tam pol z golo ritjo sedet no. ogabno.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.