se vam rit od j.lo res zdi privlačna? [ jLo ]
- DiamondLollipop
- Komunikatorka
- Pontifex Maximus
- Kofetarica
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Poletje
Najbrž spet ena redkih, ampak men ta deca niso čist nč posebnga, še mnj pa oh in sploh nenormalno krasna, kjut in božanska.
Mi je prou hecn, kako večina bejb takoj uzdihuje, k se najde kšna fotka holivudskih novorojenceu, pa čeprou so ti čist enaki k usak prišlek (tko k je že ena napisala, rozasti, razlika je edin u laseh), pa nej bo od Nicole, Jennifer, Katie al pa sosedove Alojzije.
Kar se pa njene tazadne tiče, prevelika in u neskladju s telesom.
Mi je prou hecn, kako večina bejb takoj uzdihuje, k se najde kšna fotka holivudskih novorojenceu, pa čeprou so ti čist enaki k usak prišlek (tko k je že ena napisala, rozasti, razlika je edin u laseh), pa nej bo od Nicole, Jennifer, Katie al pa sosedove Alojzije.
Kar se pa njene tazadne tiče, prevelika in u neskladju s telesom.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- *waterlily*
- Sramežljivka
Cosmo Zvezde
ni mi privlačna! 

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-1027502/J-Lo-Marc-Anthony-touch-Belgium-precious-cargo--baby-twins.html
Mislim kake pete ima ona na čevljih,na vse to pa še ful dolge kavbojke,pa dojenčka v rokah.
Drgač je pa v kratkem času,tko lepo shujšala,kot da ni bila noseča.
Mislim kake pete ima ona na čevljih,na vse to pa še ful dolge kavbojke,pa dojenčka v rokah.

Drgač je pa v kratkem času,tko lepo shujšala,kot da ni bila noseča.