Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Bina
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: pod pohorjem

Neprebrana objava Napisal/-a Bina »

Ja, eni smo ža stari..... :gruebel: Jaz imam izpit že 8 let pa pol. :eek:
snow
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a snow »

jst sm se pa kr mučla: u četrto sm nardila občinske, lh pred mano so zamenal teste in se jih nikjer ni dalo dobit :oops: . društveno sm padla, ker sm šla čez rdečo. :D no, pa na glavno v drugo. drgač pa 34 ur. :lol:
kaj čmo ženska za volanom :D :lol:
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelcca »

Mi je ratalo naredt republiške v 1. Joj ku sm vesela :D Sm prčakovala kšna druga vprašanja, ne pa ista k sm jih mela doma na polah :cool: Zdej pa sam še okol 2 tedna pa glavna :P
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

snowflake napisal/-a:jst sm se pa kr mučla...

O, ja... jaz sem se tudi. Pole sem naredila v tretje, vožnjo pa tudi... :roll: Pa ni bil problem v tem, da se ne bi učila, sam tiste cake v polah so me zajebavale, pa po mnenju inštruktorja sem tudi zelo dobro vozila, pol ko pa bi blo treba pokazat to dobro vožnjo, pa me je trema pokopala. :? Mah, zdaj je vseeno, glavno da mam izpit. :P

cebelcca napisal/-a:Mi je ratalo naredt republiške v 1

Bravo! :zustimm:
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelcca »

allessya napisal/-a:
snowflake napisal/-a:jst sm se pa kr mučla...

O, ja... jaz sem se tudi. Pole sem naredila v tretje, vožnjo pa tudi... :roll: Pa ni bil problem v tem, da se ne bi učila, sam tiste cake v polah so me zajebavale, pa po mnenju inštruktorja sem tudi zelo dobro vozila, pol ko pa bi blo treba pokazat to dobro vožnjo, pa me je trema pokopala. :? Mah, zdaj je vseeno, glavno da mam izpit. :P

Sej ne rečem, jst sm bla tud ful živčna. Tresla sm se ful, da sm rabla 5 min sam da sm se dost umirila in začela pisat.
Tku da res ne vem kuk bom glavno nardila če bom tku živčna :?
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

dans sm nardila republiške-al občinske kukr vi temu rečete..v prvo lalalalalala
Dagi
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: ...

Neprebrana objava Napisal/-a Dagi »

Men pa sploh ni blo take panike... So me že pr 15ih kolegi začel učit vozt, pa mi je vožna ful dobr šla, sam sm prvič vseen ruknla, nekej s pravili, pa še dons ne vem... Un kekec zadi je biu ful sitn, pol v drugo sm mela pa enga ko je biu ful faca, pa sm pol tud bl sproščeno vozila. Je pa res, da sm bla eno uro pred drugo glavno vožnjo tok živčna, da je meu inštruktor resne pomisleke, al me sploh spustit na glavno... Zdej mam pa že 4 leta izpit.
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

Punce kako kej napredujete z izpitom?Jst mam počas filing da ne bo nč iz tega...sploh se mi ne da več :D
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

napreduje. dans sm mela 14 uro pa sm mela probno. in sm nardila. zdej se gremo na izpitno prjavt..upam da ne bodo mel dopustov, da bom kmal dubila datum. kaj pa ti? kok ur pa tega sranja?
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

**SiMoN@** napisal/-a:napreduje. dans sm mela 14 uro pa sm mela probno. in sm nardila. zdej se gremo na izpitno prjavt..upam da ne bodo mel dopustov, da bom kmal dubila datum. kaj pa ti? kok ur pa tega sranja?

Vau!Čestitam :wink: !Pr men pa nikamor ne gre al se sam men tko zdi.Šele u sredo bom polnoletna in mam nasledn tedn ta glavn cpp.Ur mam pa trenutno 16.Čutim,da se bo tole še fulllllll vlekl...pa še un polo mi je čist čudn avto :D
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

jat sm na začetku ful pizdila se čez avto(mam cliota 1. dci-moram za izpitno vedt ;D ) ampk zdej mi je pa tko cool ratal da bi ga kr posvojila. ja tisti cpp so kr neki čudni, tuki pr nas v nm jih na en tisti izpit k je nardi sam kakih 15% -če ma komisija glih dobr dan...ful jih pomečejo..svtujem pa ti, da se naučiš dodatne pole..tu je tista fora...armaturna plošča, hitrosti,...znaki pa križišča so pa na izi. saj men so bla
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

ooo hvala za nasvet :) .Men je pa ta polo že od začetka čudn pa ne vem zakaj sam ok sej sm se navadla.Bomo vidl kaj bo pa če bomo še letos kej skup spravl :D
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

ja itak da boš..če maš že tok ur, se ti pa ne splača odnehat kaj ti pa je..
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Ne sej ne mislim odnehat sam prej sm bla čist navdušena zdej me je pa kr nekak minil...sam upam da bo čimprej mim use skup :)
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

ma ja tut mene je na vsake tuk časa preblisknlo..zdej pa ful uživam v vožnji
Zaklenjeno