Ne vem še točno, moj neki fantazira o azurni obali, ampak mam jst tak občutek da iz tega po vsej verjetnosti ne bo nič , meni bi bila tudi slovenska obala čist ql...sva se imela še zmer fajn
Ja pag pa moto muzik festival(bo tiesto rolu-preverjeno) tega se ne zamudi.Pol pa zihr kakšna grčija zna padt,pa budva.Bo še 10krat bolš k lansko leto,pa že lansk let je blo noro!
Julija grem (ce bo vse po sreci) v London, o kao "glavnih" pocitnicah ne razmislam sploh, ker z mojim tak nisma na isti valovni glede tega. Boli me, bo pa London moja glavna destinacija letos
Verjetno za kakšen teden na jadransko obalo, če bo kej ultra ugodnega. Trenutno naju čaka gradnja hiše in bo vsakega eura škoda. No, tok sva se zmenila, da bova šla...da se vsaj mal oddahneva...
midwa mava letos v načrtu Škotsko v lastni režiji, upam, da rata! drugače pa enako kot lansko leto: Bovec s prelepo naravo za 1 teden in nekaj dni slovenskega morja s šotorom. čist fajn, važno, da swa skup
Jaz grem poleti na Ciper pa enih par dni Zrće, drugače pa grem še konec aprila/začetek maja na Krf (Spring break) in septembra v Madrid. Can't wait (upam samo, da bo z vsemi izpiti vse ok )