Aloha napisal/-a:Drgač pa - ob kašnih nehumanih urah pa to sezono predvajajo?! Men je zmankal materiala na dvd-jih, tko da gledam na Popu ... mnja, loh bi blo pred pounočjo in čeprou sm nočn tič, mi ta je timing mau mem

.
Joj ne me spominjat. Jaz sem na POP TV prav jezna. Čeprav mi je dejansko lahko vseeno kdaj prevajajo, ker sem že (hvala bogu) gledala 3. sezono ampak bi blo pa vseeno lepo do februarja še 1x pogledat to sezono, ker je res bila NORO dobra.
Pa saj ne, da me samo ura dobesedno razpizdi (mislim to morŠ res znat, tako serijo kot je LOST ob 12h ponoči predvajat - Bravo POP!), zadnič grem malo čekirat na 24 ur pa zasledim, da majo za ugly betty svojo stran, s slikami pa video svebino, ki je sicer plačjiva pa dobro. + tega pa še neke predoglede objavljajo na strani. Kaj pa ostale serije??? Skrivnostni Otok ma opise likov, ki so že od 1. sezoni taki kot so bli. Ostale serije še tega nimajo. Mislim LOL
Če bi bla od POP tvja odvisna kaj se serij tiče, jaz si ja šus v glavo dam
@Bulma
Srečnica ti še maš tolko delov za pogledat, phu!
Nasvet.. ne obupaj nad serijo. Mogoče se ti bo kdaj zdelo, da ga čisto mimo pihajo ampak verjemi slej kot prej ti spet take dele nudijo, da samo z odprtimi usti gledaš