tokio hotel

Slavni na sto in en način.
Odgovori
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

Lolirot napisal/-a:Men sta pa tale dvojčka tko simpatična da kar res ni :hearts:

haha, kera pa ti je lepša leva a desna?

ma ja sej vem vsake oči imajo svojega malarja.
Uporabniški avatar
sunnydayka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a sunnydayka »

densy napisal/-a:
Lolirot napisal/-a:Men sta pa tale dvojčka tko simpatična da kar res ni :hearts:

haha, kera pa ti je lepša leva a desna?

ma ja sej vem vsake oči imajo svojega malarja.

lj zakapiral smo..zgledata ti k bejbe in blazno smešna sta ti onadva in usi k jih poslušamo....uredu je...lh jih pa mal nehaš pluvat. če ti niso ušeč enim pa so tko k je prei bouhica napisala...pč če te tok motjo enostavno preskoč temo
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

Zdej k sem odkrila album Scream in ga parkrat preposlušala, sm čist navdušena nad TH ... pa tud Bill mi ne zgleda več kot punčka :D na en način se mi zdi pravzaprav zelo seksi, pa so mi drugače čisto drugačni tipi všeč. Kdo bi vedel.
Hanah
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Hanah »

Men so vsi njihovi komadi ful hudi. Vsak komad je nekaj posebnega in vsak nosi zanimivo sporočilo.

Shannon napisal/-a:Zdej k sem odkrila album Scream in ga parkrat preposlušala, sm čist navdušena nad TH ... pa tud Bill mi ne zgleda več kot punčka :D na en način se mi zdi pravzaprav zelo seksi, pa so mi drugače čisto drugačni tipi všeč. Kdo bi vedel.

Enako! Men osebno je Bill ful seksipilen, pa lahko ostali rečete karkoli hočete! On ima men ful tak poseben "touch" ki ga daje celotni skupini... pa vsa ta njegova samozavest in karizma ga nardi neopisljivo zanimivega.

Verjamem, da nekomu, ki ga prvič vidi, deluje njegov imidž pretiran in da rahlo asociira na žensko... ampak to je samo zato, ker si vsi ustvarijo neko sliko o človeku, na podlagi tistega prvega vtisa, ki ga dobijo. Billa je poterbno samo parkart poslušat pri kakšnih intervjujih in že zelo hitro dobiš popolnoma drugačno sliko o njem.

Mene osebno je pri njemu očarala ravno ta njegova osebnost... sicer ga osebno ne poznam, ampak kolikor sem uspela iz nemških medijev razbrati, mi je človek neizmerno simpatičen, bolj kot katerikoli drug zvezdnik. Obenem pa deluje zelo pameten in zrel za svoja leta.

To kar o njih vidite v slovenskih medijih je itak polomija po celi črti. Kr neki spacajo skupaj brez repa in glave... jih primerjajo z nekimi EMO-ti, ter na splošno z informacijami zaostajajo precej za časom. V nemških medijih so oni popolnoma drugače prikazani in tam imajo precej kvalitetnejši imdiž kot tukaj.
Shannon
Debatorica
Debatorica

Lopatka napisal/-a:Slika

Holy crap :eek:

Rečte kar hočete, tale Tom je definitivno za pof**** :D
Frenkie
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Frenkie »

Se strinjam s Hanah. Tale Bill sploh ni tako napačen... tako vizualno kot osebnostno. Meni je zelo všeč njegov videz in nastop. Pač, tip ima svoj stil. Za razliko od mnogih, ki tega niti trohice nimajo. Tud jst ne vem, kaj ima toliko ljudi čez njih za povedat. Tako nesprejemanje drugačnosti in blatenje nekega mladega pevca je precej omejeno. To samo dokazuje, da mnogo ljudi ni sposobno sprejeti tudi tistih stvari, ki niso nujno v njihovem "rangu"... kaj šele da bi bili odprti do drugačne glasbe.

Jst zelo veliko spremljam nemško glasbeno sceno in Tokio hotel so veliko več kot le fantje, ki so posneli "Schrei" in "Durch den Mosoon". Mislim, da pri njih lahko že govorimo o fenomenu. Zdi se mi da že dolgo nikomur ni uspelo narediti takšne senzacije iz sebe kot je njim.

Btw. ravno včeraj sem brala "VANITY FAIR" revijo (zelo ugleden nemški magazin), kjer je bil zeello dolg intervju od Billa... cele štiri strani. In moram rečt, da sem bla kar malce "flashed" nad njegovimi odgovori. Za nekega 18-letnika ima tip "damn good" razmišljanje in njegovi pogledi na določene stvari so skorajda fascinantni.
Never-ending-story
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Never-ending-story »

^^ tole VANITY FAIR revijo sem tud jst brala... pravzaprav sem si jo kupila samo zaradi Billovega intervjuja. In ja, res je bil fuuul dolg intervju. Pa še tak strokoven, da sem morala kr parkrat poškilt v slovar, da vidim, če prav razumem.

In tud men so se zdeli nekateri odgovori ornk zreli za tako mladega tipa. Čist tako "izpiljeno" razmišljanje.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

...
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Lopatka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lopatka »

~NIA~ napisal/-a:če si brala intervju v pilotu pa vidiš kako nezrele odgovore podaja tale Bill. v smislu "šola je tok bedna, ohhh"

Mislim, da je bilo že doskrat omenjeno na prejšnjih straneh, da je bil tisti intervju iz Pilota čisto nepopoln, kjer so nametali milijon enih nepovezanih izjav, tako da nič ni imelo smisla. Sramota za te naše medije. Poleg tega pa so še na koncu strani napisali, da so jih sami intervjujali, kar ni res!!! :roll: Toliko o kredibilnosti naših medijev. Jst poznam originalen nemški intervju in ti iz prve roke lahko zagotovim, da niti za 1% ni podoben temu, kar so objavili v Pilotu.

Tako kot je Hanah povedala: v Nemških revijah so zelo kvalitetnejši njihovi intervjuji. Tam jih niti približno ne objavljajo v nekih "cheap" revijah kot je Pilot, ampak v zelo uglednih revijah, kot je "Vanity Fair", "Stern", "Bild" itd. Poleg tega pa Bill niti približno ni nezrel, ker če bi jih vsaj malo poznala in se bolj pozanimala, tega nikoli ne bi mogla rečt. In btw. Bill je imel pred kratkim maturo, kjer je skoraj vse možne točke dosegel... toliko v vednost. Resda mu šola ni bila v veselje, ampak neumen in nerazgledan pa vsekakor ni.
Shanaxi
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: v njegovem objemu

Neprebrana objava Napisal/-a Shanaxi »

Hanah napisal/-a:To kar o njih vidite v slovenskih medijih je itak polomija po celi črti. Kr neki spacajo skupaj brez repa in glave... jih primerjajo z nekimi EMO-ti, ter na splošno z informacijami zaostajajo precej za časom. V nemških medijih so oni popolnoma drugače prikazani in tam imajo precej kvalitetnejši imdiž kot tukaj.

Se strinjam. Kolikokrat sem že vidla slovenski naslov "nemška emo skupina" :roll: Žalostno da naši takozvani šolani "novinarji" ne ločijo med različnimi zvrstmi glasbe. Pa saj to je že standard, da se emote meče v isti koš kot rockerje in metalce... vse kar je povezano s črno barvo je takoj emo :roll:

Dvomim da ima tale emo anarhija kakršnekoli veze s Tokio hotelom.

Drgač sm pa že enkrat v tej temi omenila, da so mi Tokio hotel kot skupina zakon, in na njihovi glasbi ne najdem čisto nič negativnega. Ravno obratno... Bill se mi zdi za svoja leta zelo dober glasbenik in svaka mu čast, da mu vsa ta slava ni stopila v glavo in še vedno ustvarja dobro glasbo.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

sam
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 23:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Shannon
Debatorica
Debatorica

Joooj Nia, zdj lohk pa nehaš. Dj se najprej malo pozanimaj, pol pa pljuvaj. A ti verjameš vse, kar napišejo neki polpismeni t.i. novinarji v Pilotu?
Uni k se delajo norca, pa tak nimajo čist pospravljeno v glavi.

Tvoj sošolec pa rabi špegle očitno. Ali pa naj malo bolje pogleda. Mogoče je pa peder pa mu je Bill všeč, kaj pa veš :D
Madisson
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Madisson »

Se strinjam s Shannon!

Men je kolegica pred kratkim posodila njihov album in moram rečt, da majo fantje fuuul dobre komade. Osebno sta mi najboljša komada "An deiner Seite" in "Totgeliebt".

Malo sem še na netu poslušala angleške verzije komadov, ki prav tako niso slabe, ampak men tiste v nemščini bolj potegnejo.
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Ok sori,ampak čist usak k ne pozna te skupine na začetku reče da je un tip baba,pa ne se sprenevedat,ker ga res lahko hitr zamenaš.Pa niti mau ni sexy,kao str 18 a zgleda pa k 15 letnik.
Chavah
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Chavah »

kamis napisal/-a:Ok sori,ampak čist usak k ne pozna te skupine na začetku reče da je un tip baba,pa ne se sprenevedat,ker ga res lahko hitr zamenaš.

To je pa pač razlika med nami, ki nam je Tokio hotel všeč, in med vami, ki vam ni. Eni pač vidimo bistvo Tokio hotela v glasbi in poslušanju njihovih komadov. Drugi pa vidite celotno bistvo skupine v tem, da Bill rahlo asociira na žensko. Zdaj se pa vprašajte kdo tukaj tisti, ki bi se moral malce zamisliti nad sabo? Mi, ki smo osredotočeni na njihovo glasbo ali vi, ki gledate samo na izgled?!

kamis napisal/-a:Pa niti mau ni sexy,kao str 18 a zgleda pa k 15 letnik.

Kaj je za nekoga sexi oz. kaj nekomu predstavlja atraktivnost pa res ne boš ti odločala. Vsake oči imajo svojega malarja. In glede njegovih let: meni osebno deluje ravno svojim letom primerno.
Odgovori