Frederic napisal/-a:2good4u napisal/-a:Mislim da lahko z besedami veliko več narediš. Dobro se pa strinjam da kdaj udariš otroka po ritki, ampak ne uno dda ga ful spečeš al pa ga vlečeš za roko pa ne vem kaj še vse... tudi brez trde roke, lahko vzgojiš dobrega človeka! Je pa žalostno, da nekateri niste občutili tega...da se dajo meje postavljati tudi brez pretepanja....
Kakorkoli ze....Ko bos sama imela otroke bos lahko ta svoj princip demokracije uveljavila po svoji mirni volji. Ce ti bo uspelo ti bom izrekel moje komplimente, ce ne bos posledice nosila sama oz. tvoja druzina.
Sam sem mnenja, da so dolocene trenutki in stvari, kjer absolutna demokracija ne deluje.fredi, daj mi povej, kako bi ti ponižal npr. kakšnega Mika Tysona???
Mislim, da Mike Tyson ne rabi mene, da bi ga karkoli ponizal. On to pocne ze zelo dobro tudi brez moje skromne navzocnosti.![]()
Sem pa ze srecal hujse ljudi, kot so on. Zunanji videz (biceps) ni vse, Jochie. In verjemi, da spraviti na tla cloveka, kot je Mike Tyson tudi ne bi bilo tezko.
izjava tedna!