Čevlji
-
- Kofetarica
Jaz mam eno nogo za skor številko večjo od druge, poleg tega me pa še vsaki čevlji žulijo. The thing is, da nujno rabim ene nizke čeveljce (ne superg seveda), da se bom lahko na maturancu preobula pa potem za after. Pa da so čip, ker ne bi za to dajala velik denarja, po možnosti samo za eno noč. Zanima me kam nej grem pogledat? Kakšen Mass, Peko mogoče?
Pa da znajo še svetovat zraven pa da lahko kupim vložke al neki, da se mi na eni nogi ne b sezuval.

-
- Komunikatorka
- Kraj: Svet Za Neke Hrabrije
^^ Zelo cheap lahko najdes v Deichmannu, svetovanje ti pa ne morem obljubiti, ampak meni so do zdaj vedno pomagale trgovke + imajo tiste razne vlozke in ko sem jaz kupila cevlje so tocno vedele katere pasejo notri, medtem ko enkrat v drugem D ena ni vedela kater sprej je dober za ene skornje in sva pol ure iskali to zadevo.. Tko da.. So pa simpaticni cevlji v Deichmannu.
Drugace kaksen Mass ja, ceprav se mi zdi da pod 50€ vcasih tudi tam nimajo cevljev.. To pa ni cheap, ane?
Kaj pa Stiefelkonig ? Tam jaz ponavadi najdem poceni, lepe in udobne cevlje. Poglej tam.
Ce ne ti pa se vedno ostane New Yorker.
(sarkazem, seveda)
Drugace kaksen Mass ja, ceprav se mi zdi da pod 50€ vcasih tudi tam nimajo cevljev.. To pa ni cheap, ane?
Kaj pa Stiefelkonig ? Tam jaz ponavadi najdem poceni, lepe in udobne cevlje. Poglej tam.
Ce ne ti pa se vedno ostane New Yorker.

-
- Kofetarica
Peko ane!!!

zanč sm šla mau pogledat, koook hudih čevlov majo!! kr od enkrat!! res tko rdeče s petko na rpstek po 40€ WOW pa take iste tvoje sam da v črni waaaa nore so mi ble! pa na isti princip sam da poln podplat (lesen) pa tko iz usnja spredi na rpstk...res..k sm jz gledala te čevle uff