Slike vaših nohtov
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Mal mi nerodno ker nimam ravno isto dolgih nohtkov pa na hiter sem mazala to včeraj gor tak da je mal mimo šlo pa niso ravno popolni kot mate tu nekatere
Mam Bourjois lakec, menda sem ga že pred časom prilepla v to temo sam tokrat mam pa še matt nadlak čez namazan pa eno nalepkico, ki se je ne vidi na teh slikah ker je na palcu... sem hotla posebej pofotkat pa mi baterija v digitalcu ckrnila

Mam Bourjois lakec, menda sem ga že pred časom prilepla v to temo sam tokrat mam pa še matt nadlak čez namazan pa eno nalepkico, ki se je ne vidi na teh slikah ker je na palcu... sem hotla posebej pofotkat pa mi baterija v digitalcu ckrnila

Yada, yada, yada...
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
Essence crackle bi bil za kaj takega fajn (ta je opi sicer) - no, meni je všeč, mnogim verjetno mal manj 

Ja, saj pravim, da je na drugi (na zdajšnjih nohtih) že viden narastek. Bo treba it poštimat to.
Ta mesec si bom morda omislila kakšno bolj vpadljivo barvo, ampak se bojim, da se pri geliranih z barvnim lakom zelo hitro opazi narastek in če doma nimaš enakega odtenka, ni šans, da ga prikriješ.
Bi pa rada imela kakšen rdeč lak, dolžina pa ista kot na prvi slikci s kakšnim belim detajlom. Bomo videli, v kaj me bo navdušil veseli december.
Drugače pa hvala. Kikyca, tvoji so mi všeč, le da jaz nisem navajena nosit živih barv, ampak bo to treba spremenit, ker mam skos podobne nežne odtenke ...

Drugače pa hvala. Kikyca, tvoji so mi všeč, le da jaz nisem navajena nosit živih barv, ampak bo to treba spremenit, ker mam skos podobne nežne odtenke ...
Don't give to anyone the power to put you down. Haters are losers pretending to be winners.