nujno nujno rabim zvedt katera mesta za visje sole so se prosta

borboletta napisal/-a:^^
tle bojo več vedli: www.svetovalnica.com
NOVO
Zanima me kje bi lahko dobila tako kroglo, ki se odpre in not daš potem modrc, da se ti lepo pere v pralnem stroju?
borboletta napisal/-a:^^
tle bojo več vedli: www.svetovalnica.com
NOVO
Zanima me kje bi lahko dobila tako kroglo, ki se odpre in not daš potem modrc, da se ti lepo pere v pralnem stroju?
*ka!a* napisal/-a:nujno!
tkole je, mature nisem opravila in rada bi obdržala status dijaka. morala se bom vpisat na nek poklicni tečaj in me zanima kaj dejansko jim morem poslat, ali obstaja kakšna prijavnica ali morem sama napisati zakaj gre? upam, da razumete, kaj želim vprašati
hvala
schpeltza napisal/-a:borboletta napisal/-a:
NOVO
V Neckermann katalogu
http://www.neckermann.si/artikel/3612926/Pripomocek-za-pranje
powerpuf napisal/-a:no ker v temi kitajska kuhinja noben ne šlijivi bom še tu uprašala![]()
a je enako dobro, ali vsaj podnobno dobro, če v voku kuhaš na električnem štadilniku in ne na ognju. ker bi si rada kupila vok, pa so mi rekli da to ni potem takega okusa kot na ognju!?
Maturitetni tečaj + status met je najdražja varjanta, žal.*ka!a* napisal/-a:nujno!
tkole je, mature nisem opravila in rada bi obdržala status dijaka. morala se bom vpisat na nek poklicni tečaj in me zanima kaj dejansko jim morem poslat, ali obstaja kakšna prijavnica ali morem sama napisati zakaj gre? upam, da razumete, kaj želim vprašati
hvala
Tamarra* napisal/-a:kje se da dobit gel/kremo za razkuževanje rok - nekaj takega kot je v bolnicah in koliko približno to stane?